- 13 Nisan 2025
- 11
- -2
- 1
- 27
Merhaba ilk defa yaziyorum kafam çok karışık eşimle evleneli iki sene oldu 6 aylık çocuğum var anneler anlar ki lohusalık öyle kırk günle falan bitmez hâlâ alışamadım anneliğe haliyle uykusuzluk da eklenince bazen çok sinirli olabiliyorum ve bu çocuğuma yansıyor sesim yukseliyor eşim asla destek olmuyor tek başıma hallediyorum çalışmak istiyorum daha çok gencim yirmili yaslarimin başındayım çok şükür isim var öğretmenim fakat yaşadığım yere çok uzak bir yere atandım bebeğimi bırakıp gidemiyorum bakıcı bile bulamadım ve ben o şehre eşim yüzünden atandım birlikte yaşayalım diye bana orayı yazdırdı bende tamam dedim fakat daha iyi bir yere en azından ilçe merkezine atanabilirdim. İyiyken çok iyiyiz fakat kavga edince bir kere gitmek istediğimi çalışmak istediğimi evde psikolojik olarak iyi olmadığimi söyledim gidersen biter diyor çocuğumu da vermeyeceğini söylüyor tehdit ediyor bakıcı bul diyorum yanaşmıyor bu sefer de anneligime hakaret ediyor sesim yükseldiği için iyi anne değilmişim bu yüzden çocuğum onun yanında daha güvendeymiş inanın ne yapacağımı bilemiyorum gitsem evliliğim bitecek ama evde de psikolojik olarak iyi değilim ne yapmalıyım yardım edin