Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim tam anlattigimiz gibi yapmissin, önce seni tebrik ediyorum bu cesaretinden dolayi, cünkü gercekten herkes yapamazdi bunu,
herkes yüzlestiremezdi yani,
metinin gercekleri görmesi cok cok iyi olmus,
gönülünde ne halt oldugu zaten ortada, bence kocanda gözü var ben öyle düsünüyorum, baska ne hesap pesinde olabilirki?
Böyle kadinlardan nefret ediyorum, defolsun gitsin,
kocanida cok masum bulmadim aslinda ama belki gercekten sirf o gönül karistirdi ortaligi,
yani allem etti kallem etti getirtti kocani, birseyler felan istemistir yani nebileyim,
kadinlarin agzi iyi laf yapar bilirsin,
ama sunu anlamadim,
ikisi basbasa mi yemis yemegi ??
kadının elde etmeye calıstıgı kocan ise ; kocanın sana dogru söyleyeceğini tahmin edebilir ya da sen onu sevmiyorsan alalade belli ise bu ; kadın sana palavra üstüne palavra atmıştır.sen sinirinden çatla diye.
eşin de seni bildiği icin yüzeysel anlatmıstır. tatsızlık olmasın diye. yoksa hic de bu konudan bahsetmeyebilirdi eşin sana
ve sen bu sinirle eşinin tepesine binersen ; kadının istediğini yapmış olacaksın.
--
bu iyimser yönden baktıgım bir degerlendirme.
Gercekten varya bu isin sonu aldatmaya bile gidebilirdi,
herkes senin gibi zeki olmali ve hemen en ufacik süphede yüzlestirmeli, ve her foyasini ortaya dökmeli,
baksana ikiside rezil oldu simdi, oh canima deysin !