boşanıcam demiştim bunu henüz kimse bilmiyor.cmts akşamı geldi konuşmadım halada konuşmuyorum o da konuşmuyor zaten.avukatı aradım bugün bana karşılıklı anlaşma dahi olsa boşanman kolay gözükmüyor dedi. 8 aylık evli olduğum içinmiş 4 ay daha beklemelisin yada seni aldattığını kanıtlaman gerekecek dedi. bunu kanıtlayamam, anlaşma yoluna gidiceğinide düşünmüyorum. aynı evin içinde 2 yabancı gibi yaşıyoruz. birbirimizi görmüyor duymuyoruz. aynı masada oturup yemek bile yemiyoruz. gidebilir bu evden ama gitmiyor. ben gitmek istemiyorum bu benim evim zaten neden bırakıp gidiyim ki. bakalım ne zaman sıkılıcak bu tavırlardan. onun konuşmasını bekliyorum aslında pekte konuşmak istemiyorum o ne zaman konuşursa o zaman ona beni aldattığını kabul et bitsin bu iş yada 4 ay bekleyelim anlaşmalı olarak ayrıl benden diycem. hiçbirşey istemediğimi söyliycem tüm eşyaları alabilir,altınları alabilir istemiyorum zaten ona ait hiçbirşeyi. ve dün gece cüzdanında prezervatif buldum. evli bir erkek neden prezervatif taşır cüzdanında? ya varya buna bile kızamadım ya o kadar küçülmüşki gözümde bir kadınla falan görsem yanından geçip giderim o kadar bırakmışım onu artık bunu bile tartışmaya gücüm yok gerekte yok.
boşanıcam demiştim bunu henüz kimse bilmiyor.cmts akşamı geldi konuşmadım halada konuşmuyorum o da konuşmuyor zaten.avukatı aradım bugün bana karşılıklı anlaşma dahi olsa boşanman kolay gözükmüyor dedi. 8 aylık evli olduğum içinmiş 4 ay daha beklemelisin yada seni aldattığını kanıtlaman gerekecek dedi. bunu kanıtlayamam, anlaşma yoluna gidiceğinide düşünmüyorum. aynı evin içinde 2 yabancı gibi yaşıyoruz. birbirimizi görmüyor duymuyoruz. aynı masada oturup yemek bile yemiyoruz. gidebilir bu evden ama gitmiyor. ben gitmek istemiyorum bu benim evim zaten neden bırakıp gidiyim ki. bakalım ne zaman sıkılıcak bu tavırlardan. onun konuşmasını bekliyorum aslında pekte konuşmak istemiyorum o ne zaman konuşursa o zaman ona beni aldattığını kabul et bitsin bu iş yada 4 ay bekleyelim anlaşmalı olarak ayrıl benden diycem. hiçbirşey istemediğimi söyliycem tüm eşyaları alabilir,altınları alabilir istemiyorum zaten ona ait hiçbirşeyi. ve dün gece cüzdanında prezervatif buldum. evli bir erkek neden prezervatif taşır cüzdanında? ya varya buna bile kızamadım ya o kadar küçülmüşki gözümde bir kadınla falan görsem yanından geçip giderim o kadar bırakmışım onu artık bunu bile tartışmaya gücüm yok gerekte yok.
Boyka cım sana özelden msj yazdım.
Bu arada ''hayatım sen benim aşkımsın,karımsın,senden başkasına bakar mıyım Yada ben senden başkasını görür müyüm,Lütfen gitme kal vs...'' diyecek bi koca bende de yok etrafa bakıyorum yok böyle koca yada daha doğmamış
Ben de bir şey itiraf edeyim mi?
Olayların en başından bu yana bu aşamaya gelecegini biliyordum,
eşinin masumiyetine hiç inanmadım.
Çünkü diyorsun ki, çift hatlı telefon kullanıyor,
evde şirket hattını kapatıyor.
Bir insan neden buna ihtiyaç duysun ki?
Ve sen şirket hattı oldugunu evlendikten 2 ay sonra ögreniyorsun.
Asıl o zaman şüphe uyanmalıydı içinde...
Eşin şu an seni kaybetmeyecegini biliyor, suçlu oldugu için de aslında senin biraz olsun sinirlerinin yatışmasını bekliyor...
Sonra konuşmaya başlayacak, işin ciddiyetinin farkına varırsa yalvarmalara devam edecek...
Sen güçlü bir kadınsın boyka,
aldıgın karar ne olursa olsun, umarım hakkında hayırlısı olur...
Ben de bir şey itiraf edeyim mi?
Olayların en başından bu yana bu aşamaya gelecegini biliyordum,
eşinin masumiyetine hiç inanmadım.
Çünkü diyorsun ki, çift hatlı telefon kullanıyor,
evde şirket hattını kapatıyor.
Bir insan neden buna ihtiyaç duysun ki?
Ve sen şirket hattı oldugunu evlendikten 2 ay sonra ögreniyorsun.
Asıl o zaman şüphe uyanmalıydı içinde...
Eşin şu an seni kaybetmeyecegini biliyor, suçlu oldugu için de aslında senin biraz olsun sinirlerinin yatışmasını bekliyor...
Sonra konuşmaya başlayacak, işin ciddiyetinin farkına varırsa yalvarmalara devam edecek...
Sen güçlü bir kadınsın boyka,
aldıgın karar ne olursa olsun, umarım hakkında hayırlısı olur...
Aptalllık ve acizlik de ne demek BOYKA aslaaaa böyle üdşünme..ben bu kk da çok aldatılma olayı okudum ama senin gibi ne yapması gerektigini bilen ve gerçekleri böylesine ortaya çıkarabilen bi bayanı ilk defa görüyorum çokk çokk tebrik ediyorum seni ve şuanki davranışlarını da destekliyorum...eşinden bi açıklama beklemen normal canım hiç de aptallıkla ilgisi yok...bir yanın olması gerekenin ne oldugunu biliyorken diger yanı bişeyler bekliyor dogal olarak...ama bi yandan da ne acıklarsa açıklasın yalvarsa dahi ona dönmeyecegini biliyorsun kararlısın...yapman gereken de bu zaten canım...şimdi 4 ay boyunca ne yaapcaksın o önemli aslında diimiannenlerde kalamıyor musun canım?
Bu prezarvatif olaylara bakış açımı çok değiştirdi. Yeni evli bir insan neden böyle bir yola girer anlamak mümkün değil, yazıkboşanıcam demiştim bunu henüz kimse bilmiyor.cmts akşamı geldi konuşmadım halada konuşmuyorum o da konuşmuyor zaten.avukatı aradım bugün bana karşılıklı anlaşma dahi olsa boşanman kolay gözükmüyor dedi. 8 aylık evli olduğum içinmiş 4 ay daha beklemelisin yada seni aldattığını kanıtlaman gerekecek dedi. bunu kanıtlayamam, anlaşma yoluna gidiceğinide düşünmüyorum. aynı evin içinde 2 yabancı gibi yaşıyoruz. birbirimizi görmüyor duymuyoruz. aynı masada oturup yemek bile yemiyoruz. gidebilir bu evden ama gitmiyor. ben gitmek istemiyorum bu benim evim zaten neden bırakıp gidiyim ki. bakalım ne zaman sıkılıcak bu tavırlardan. onun konuşmasını bekliyorum aslında pekte konuşmak istemiyorum o ne zaman konuşursa o zaman ona beni aldattığını kabul et bitsin bu iş yada 4 ay bekleyelim anlaşmalı olarak ayrıl benden diycem. hiçbirşey istemediğimi söyliycem tüm eşyaları alabilir,altınları alabilir istemiyorum zaten ona ait hiçbirşeyi. ve dün gece cüzdanında prezervatif buldum. evli bir erkek neden prezervatif taşır cüzdanında? ya varya buna bile kızamadım ya o kadar küçülmüşki gözümde bir kadınla falan görsem yanından geçip giderim o kadar bırakmışım onu artık bunu bile tartışmaya gücüm yok gerekte yok.
annemlerde kalabilirim fakat şuan oturduğumuz ev benim evim evlendikten sonra annem bana vermişti. burayı ona bırakıp gitmek ne kadar doğru. daha kimsede birşey bilmiyor söylemek istemiyorum onunla konuşmadan o da tamam demeli yada kabul etmeliki aldattığını o zaman öğrensinler yoksa barıştırmaya kalkarlar ya da bilmiyorum annem kalkmaz hele babam asla kabul etmez onun yaptıklarını ama bellide olmaz işte.
birşey itiraf ediyim mi aslında düşündüğünüzün dışında o kadar güçsüz o kadar aptal bir insanım ki hala onun benle konuşmasını,benden özür dilemesini,bana açıklama yapmasını bekliyorum.beni kaybetmekten korktuğunu anlatsın bana ne bilim yalvarsın bana ya bırakma beni diye, beni sevdiğini söylesin bunları bekliyorum hala bu kadar aptalım işte. o kadar acizim ki hala bunları düşünebildiğim için.affedebilicekmiyim sanki ama elimde değil bunları beklememek elimde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?