- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Ben şuan çalışmıyorum kiİm okula basladi servis le gidip geliyor eşimde seevis kullaniyor ve burya çok uzak işiİşleriniz hangi eve daha yakın? Şehir merkezi dediğiniz yer elit bir muhit mi?
Yani elit yerlerde var bütçemiZin yettigiİşleriniz hangi eve daha yakın? Şehir merkezi dediğiniz yer elit bir muhit mi?
O servis ve yolun ne kadar yordugunu bir bilseniz hemen tasinirdiniz.Ben şuan çalışmıyorum kiİm okula basladi servis le gidip geliyor eşimde seevis kullaniyor ve burya çok uzak işi
Kiraya geçmek mantıklı gelmiyor çünkü çok fazla kiralarKiraya verip merkezde guzel bir eve geçin.
Yıllar sonra insan profili değiştiğinde illa ki pişman olursunuz.
Huzur olmadıktan sonra ne yapayım güzel evi ? Eşinizi dinleyin .Kızlar bişi sorucam.
Şimdi benim bı evim var eskiden köymuş sonradan şehire dahil edilen çok lüks siteler yapılan bı yer .
Evler gerçek çok güzel ama .
Hep tarla sahiplerine pay verildiği için böyle köy ortamı var hep bahçede uzananalar dedikodular kavgalar .
Birde ulaşım çok sıkıntı
Çok tenha bir yer
Pazar
Market uzak araba şart yani ve bizde araba yok.
Şehir merkezinde güzel evler var eşim diyor evi satalım.Bizim sattigimiz para ile hem ev alabiliriz hem araba hemde borcumuzu kapatabiliriz.
Ama bu kadar ince işçiliği olan şık modern bir eve birdaha denk gelirmiy bilemem.
Sizce mantıklı olan ne.
Normalde merkezde evler daha pahalı olur tezat lik var diye düşünebilirsiniz diye yazıyorum evler çok geniş ferah mis gibi
Sizce mantıklı olan ne
Kızım var araba olmayasi zorluyor bizi.
Ama suda var
Bu sene değil ama senye inşallah araba almış olucaz ozamn fiyatlar ne olur bilmiyorum ama seneye elimize yüklü para gelecek.
Bir taraftan Diyorum sabret seneye araba al sorun bitti eşimde satalim diyor başka bişi demiyor
Çok haklısıniz aslında ama eski evim o kadar kutu gibiydi ki ondan galiba vazgeçemiyorum buradanDedikodu, kavga dediğiniz anda düşünmeye gerek yok. Huzur olmadıktan sonra isterse altın kaplamalı ince işçilik olsun, neye yarar. Düzgün insanların oturduğu merkezi yerden almak çok avantajlı.
Birgün kızımın servisine bindim midem okula varınca alt üst oldu.yol çekmek çok zorO servis ve yolun ne kadar yordugunu bir bilseniz hemen tasinirdiniz.
Ya hayır tabi miras falan değil bı aldik.Benim bir evim var demişsiniz. Eşinizle beraber almadınız yani,ailenizden size miras mı kaldı?
Ve seneye yüklü meblağ para nereden kimden ne vesileyle gelecek?
Ya hayır tabi miras falan değil bı aldik.Benim bir evim var demişsiniz. Eşinizle beraber almadınız yani,ailenizden size miras mı kaldı?
Ve seneye yüklü meblağ para nereden kimden ne vesileyle gelecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?