Araba gerçekten er geç alınır. Ama ev hepsinden imkansız gibi bir şey. Bu sayfada da çok pişman olan oldu adamın 250, 400 bini var ama yine alamıyor. Her biriktirdiğinde üstüne 100 bin ekliyorlar

Sen kovaladıkça ev kaçıyor. Ben arsa arayışındayken 3 ayımı almıştı ilk araştırmamda 180 200 bine 400 m2 lik arsalar alınıyordu sonra zamlar hızla artınca anneme '' ya ne kadar çıkarabilecekler 1 trilyona satacak halleri yok ya ahahahah '' diye dalga geçmiştim valla fazlasına satıyorlar burada. Üstelik küçük vasıfsız bir şehirde yaşıyorum öyle yeşillik manzara falan yok ona rağmen Antalya'da denize sıfır daire ile aynı fiyata satıyorlar. Biz arsayı 200 binin üzerine çıkmadan alacaktık hedefimiz oydu 250 bine aldık babamda çok cimriydi 50 bin vermem dedi bizde şimdi 50 bin zararın olacak onu bi şekilde telafi edersin ama ileride bir daha böyle nezih bir yerden asla arsa alamayız avcumuzu yalarız ancak dedik. Gerçekten de öyle oldu. Şimdi olduğumuz yerde 1.000.000 e arsa var şaka gibi. Birde üstüne ev yapacaksın

Ciddi fark var arada. Şimdi ben kendime daire bile alamam açıkçası. Bence ev öncelik olmalı :)