- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 34
-
- Konu Sahibi pelintoprak
arkadaşım bence eşin haklı eğlenceksen beraber gitmelisiniz.. sen eşinin yalnız eğlenme isteğini nasıl karşılıyosun
mrb arkadaşlar benim bi kız arkadaşım var aynı yıl evlendik aynı semtte oturuyoruz. sorun eşimde mi yoksa arkadaşımda mı çözemiyorum.
mesela bu arkadaşım beni akşamları ya kendi evine yada komşularımız var yaşıtlarımız onların evine kahveye çaya çağırır akşam 9 da arar giderseim 12 ye kadar oturyoruz. eşim göndermez beni bazen ısrar ederim giderim ama yinede gönüllü değil surat asıyor. herneyse artık gitmiyorum zaten.
şimdide arkadaşım taksimde barda bi şarkıcı çocuk varmış ortak arkadaş vs. tanışmışlar onun konserine gidelim diye tutturdu. kızkıza gitceklermiş bi kaç arkadaşla beraber. neyse eşimden izin almaya çalıştım kesinlikle izin vermedi. yanında ben olmadan ne işin var barda dedi. benden böyle bişey istemen bile çok saçma dedi. üsteleyemedim aslında banada garip geliyo yetiştirilme tarzım sanırım. ama bunu arkadaşıma anlatamıyorum. ya ne varki ne olcakki kızkıza gitcez diyor. eşimin bu tür şeyler izin vermediğini biliyor ve çok garip karşılıyor. eşimde kızkıza gitceksiniz ama orda yabancı bi sürü erkek var sizde bi masada kızkıza eğlencekmisiniz diyor. eşimi normal karşılıyorum ama arkadaşımında etrafındakiler onunla aynı fikirdeler acaba benim eşimde bi anormallik mi var fazla mı maço yoksa her erkek böylemi yapıyor? lütfen evli ve bekar arkadaşlar tüm yorumlarınızı bekliyorum
okuduğunuz için tşk ederim
mrb arkadaşlar benim bi kız arkadaşım var aynı yıl evlendik aynı semtte oturuyoruz. sorun eşimde mi yoksa arkadaşımda mı çözemiyorum.
mesela bu arkadaşım beni akşamları ya kendi evine yada komşularımız var yaşıtlarımız onların evine kahveye çaya çağırır akşam 9 da arar giderseim 12 ye kadar oturyoruz. eşim göndermez beni bazen ısrar ederim giderim ama yinede gönüllü değil surat asıyor. herneyse artık gitmiyorum zaten.
şimdide arkadaşım taksimde barda bi şarkıcı çocuk varmış ortak arkadaş vs. tanışmışlar onun konserine gidelim diye tutturdu. kızkıza gitceklermiş bi kaç arkadaşla beraber. neyse eşimden izin almaya çalıştım kesinlikle izin vermedi. yanında ben olmadan ne işin var barda dedi. benden böyle bişey istemen bile çok saçma dedi. üsteleyemedim aslında banada garip geliyo yetiştirilme tarzım sanırım. ama bunu arkadaşıma anlatamıyorum. ya ne varki ne olcakki kızkıza gitcez diyor. eşimin bu tür şeyler izin vermediğini biliyor ve çok garip karşılıyor. eşimde kızkıza gitceksiniz ama orda yabancı bi sürü erkek var sizde bi masada kızkıza eğlencekmisiniz diyor. eşimi normal karşılıyorum ama arkadaşımında etrafındakiler onunla aynı fikirdeler acaba benim eşimde bi anormallik mi var fazla mı maço yoksa her erkek böylemi yapıyor? lütfen evli ve bekar arkadaşlar tüm yorumlarınızı bekliyorum
bende bensiz gitmesini istemem tabi. ben eşime hak veriyorum ama dediğim gibi arkadaşım ve çevresi çok yadırgıyorlar bende haliyle çelişkiye düşüyorum biz mi anormaliz diyorum mesela onun eşi izin veriyor hep benimki ise hiç vermiyor.
Nickdasim :) Bence ikiside normal esin hakli tek basin gondermek istemeyebilir beraber gidin,benim esimde sevmez oyle seyleri...
Arkadasinda hakli bekar oldugu icin garip geliyordur ona
nickdaşım :) eşime hak verdin ama ama arkadaşım bekar değil ki oda evli hatta çocuklu :))
İkisinde de bir gariplik yok. Sadece hayat tarzları farklı demek ki. Size eşinizinki doğru geldiğine ve zamanında hayatınızı onunla birleştirmeye karar verdiğinize göre, sizin hayat tarzınızla eşinizinki bir. Bu durumda çevrenin yaşamına bakmadan gönül rahatlığıyla size anormal gelen davranışları yapıp gelmeyenleri yapmamalısınız.
herkesin yaşam tarzı, normalleri aynı olacak diye bir kaide yok.
ona bakarsan bizde eşimle de olsa bara gitmek normal değil.
kimseyle kendinizi kıyaslayıp anormali aramayın. ikisi de bulundukları ortama, kişiliklerine ve yetiştirilme tarzlarına göre normaller.
bence evlilikte çiftler her yere birlikte gitmek zorunda değil. 2 ayrı birey, 2 ayrı çevre söz konusu. haftada en az 1 kere karı-koca kendi arkadaşlarıyla dışarda eğlenebilmelidir bana kalırsa.