- 27 Haziran 2012
- 176
- 1
-
- Konu Sahibi pelintoprak
bir de hanımlar eşim izin verir vermez muhabetleri gecince aklıma hep eski apartmanım gelir.
yaş ortalaması 50-55 cocukları evlenmiş torunları olmus kendi halinde ailelerdi.
her aksam bayanlar apartmanın önünde 12 lere kadar otururlardı.
hepsi de gençliklerinde eşim suna izin vermez eşim buna izin vermez diye gururla anlatırlardı.
bende bakardım onlara.
gençliklerinde eşleri sırf erkeklik olsun diye bu hanımların birçok şeyini dolaylı olarak da hayatlarını kısıtlamışlardı.sırf erkeklik olsun diye diyorum çünkü eşleri artık hanımlara karışmıyordu.bence birşeyi yaptı mı tam yapmalı kadının gençliğinde kısıtla izin verme ama yaş kemale erdiğinde umrunda olmasın!
ama sonuc olarak o yaşlara geldiklerinde ki hayatları şuydu
erkekler aksamları evlerinde tv seyrediyorlar hanımlarda bahçede çene calıyorlardı
benim gördüğüm eşleri hayatlarını kısıtlamışlar fakat kısıtladıklrı seylerin yerini doldurmamışlar.
eger doldurmuş olsalardı aksamlarını komsularla değil eşleriyle gecirirlerdi.
eger eşim bana birşeyi yapma diyorsa onun için sağlam bir sebep sunmalı.
mesela aksam kuzenime gidecem gitme diyorsa o aksam için bir planı olmalı.yoksa sırf erkeklik olsun diye gitme diyemez.
ben bu dünya geliş amacım eşimin erkeklik egosunu tatmin etmek değil.
eşim müzisyen,
5 yıldır cesitli şehirlerde çeşitli barlar çeşitli konserler gördüm ama hiç burda bahsedilen tekinsiz,tehlikeli bir ortamla karşılaşmadım ,
bu tür olayların içinde biri olarak yorumlarınız çok ilginç geldi doğrusu.
Konu sahibi arkadas,
benimde en yakın arkadasımın eşi bazı şeylere izin vermez ben bunu bilirim baska sehirlerde oturmamıza ragmen,onun oturduğu sehre gittiğimde evine kadar giderim görüşmek için.bu kadar zamandr da dısarda bulusalım demedim bilirim çünkü eşi izin verse bile surat yapacak.vaktim olursa giderim evine vaktim olmassa bir daha ki gelişimde görüşürüz derim.
bence arkadasınız sizin aile hayatınıza daha saygılı davranmalı.
arkadaşım bence eşin haklı eğlenceksen beraber gitmelisiniz.. sen eşinin yalnız eğlenme isteğini nasıl karşılıyosun