eşim mi anormal yoksa arkadaşım mı?

bence arkadaşın anormal eşin normal.ne işin var kocasız barda marda sarhoşların arasında.otur eşinin yanında .oralar tekin yer değil birileri vardı kadın kadına eğlenmeye gitmişlerdi kumkapımıydı neydi oraya kadını orada bıçaklamışlardı .eşinle arkadaşın yüzünden aranı bozma.bence o arkadaşınla arana biraz mesafe koy ne o öyle bara gitmek falan .

bence arkadaşın anormal eşin normal.ne işin var kocasız barda marda sarhoşların arasında.otur eşinin yanında .oralar tekin yer değil birileri vardı kadın kadına eğlenmeye gitmişlerdi kumkapımıydı neydi oraya kadını orada bıçaklamışlardı .eşinle arkadaşın yüzünden aranı bozma.bence o arkadaşınla arana biraz mesafe koy ne o öyle bara gitmek falan .

ewet canım tşk ederim bende hak veriyorum eşime ama etrafımdakiler onun bu tutumunu doğulu olmasına bağlayınca ikilemde kalmıştım. eşimin akşamlrı ev oturmalarına gitmemem izin vermemesine çok şaşırıyolar onlar böyle davranınca bende kendimizde hata aramaya başlıyorum.

benim eşim boyle bir şeye izin verse üzülürdüm asıl. "ne biçim erkek hiç mi beni kıskanmıyor" diye. arkadaşınız tuhaf asıl. eşinizde sonuna kadar haklı

Tabi ki eşiniz haklı.. Birazda kendinizi eşinizin yerine koyarak düşünmeniz daha iyi olacak...

Ayrıca arkadaşınızda neden o kadar ısrarcı bilemiyorum, kendi de evli olduğuna göre dördümüz gidelim dese daha makul ve mantıklı olurdu..

Normaller ve anormaller kişiye göre değişir. O yüzden bu konuda eşiniz şudur, arkadaşlarınız budur gibi bir tespit yapmak bana uygun gelmiyor. Ancak orta yolu bulmanız gereken kişi arkadaşlarınız değil, eşiniz. Onu tanıyarak evlendiniz sonuçta, önemli olan sizin istediğiniz gibi bir insan olması. Arkadaşlarınızın düşüncelerine uygun olmak zorunda değil.

ewet canım tşk ederim bende hak veriyorum eşime ama etrafımdakiler onun bu tutumunu doğulu olmasına bağlayınca ikilemde kalmıştım. eşimin akşamlrı ev oturmalarına gitmemem izin vermemesine çok şaşırıyolar onlar böyle davranınca bende kendimizde hata aramaya başlıyorum.

bence etrafindaki arkadaslarini tekrar gozden gecir derim ben senin huzurunu bozuyorsada uzaklas.ve kimsenin senin esinin ve yasaminin elestirilmesine izin verme
herkesss birbirine uc uc der ama kimse kon demez bunuda unutma
bi bakmissin etrafin gaziyla ucuyosun sonra konmaya yuva bulamazsinnnnnnnnn o etrafindakiler bi sure daha uc uc diye tempo tutarlar sanaaaaaa sonra yapayanliz kalirsinn
kocana ve yuvana saril
hadi mutluluklarrrrrrr
yasam tarzi uymayan insanlarlada fazla gorusme arkadasimmm
optum

Eşin ve arkadaşının yaşam tarzları tutmasa bile üstüne birde medeni durumlarıda tutmuyor anladığım kadarıyla yanlış anlamadıysam arkadaşın bekar erkek arkadaşı dedin bara gitme nedeni için evlilik sadece 2 birbirini seven insandan oluşmuyo bazı sorumluluklarıda var istekleri sana makul geliyorsa karşılıklı fedakarlıklarınız olmalı bekar olduğu için arkadaşının anlamamasını normal karşıla ve onların şaşırıyo olmaları eşinin haksız, tutucu veya mantıksız olduğu anlamaına gelmez herkesin kendine göre sınırları vardır bence...

eşin haklı...
arkadaşının seni üsteleyrek bunları düşünmeye sevketmesi çok yanlış...
bende nişanlıyım 3 yıl önce arkadaşlarım bu tarz eğlenmce yerlerine rahatlıkla çağırırlardı, ama erkek arkadaşım olduktan sonra ya kendileri giderler yada kız-erkek karışıksa nişanlımla ikimizi çağırırlar... kız arkadaşının yaptığı baskı da gereksiz bence

bence eşiniz normal hatta adamcağız iyi izin vermiş gece oturmalarınıza..
ama arkadaşınızda çok geniş, onun eşi ne diyor bu duruma, peki siz akşam oturmalarına giderken gittiğiniz yerde erkekler olmuyormu, nasıl gidiyorsunuz onu anlamadım.. aman arkadaşım bence bara falan kesinlikle gitme, evli bi bayanın eşi olmadan bırakın bara gitmesini gece oturmasına bile gitmemesi gerekir bence bırakın arkadaşınız nereye giderse gitsin hatta ben olsam araya mesafe koyar ve uzak dururdum ondan, çünkü böyle ona uymaya devam ederseniz evliliğiniz tehlikeye girer, eşinle aranız bozulur, uzak durun en iyisi

eşiniz haklı...arkadaşınız ve eşi rahat ve paylaşımı fazla olmayan insanlar..paylaşımları ortak olsaydı onlarda ayrı ayrı gezmek yerine birarada dolaşırlardı..bara gidecekseniz,eğlenecekseniz eşinizle gidin..

mrb arkadaşlar benim bi kız arkadaşım var aynı yıl evlendik aynı semtte oturuyoruz. sorun eşimde mi yoksa arkadaşımda mı çözemiyorum.
mesela bu arkadaşım beni akşamları ya kendi evine yada komşularımız var yaşıtlarımız onların evine kahveye çaya çağırır akşam 9 da arar giderseim 12 ye kadar oturyoruz. eşim göndermez beni bazen ısrar ederim giderim ama yinede gönüllü değil surat asıyor. herneyse artık gitmiyorum zaten.
şimdide arkadaşım taksimde barda bi şarkıcı çocuk varmış ortak arkadaş vs. tanışmışlar onun konserine gidelim diye tutturdu. kızkıza gitceklermiş bi kaç arkadaşla beraber. neyse eşimden izin almaya çalıştım kesinlikle izin vermedi. yanında ben olmadan ne işin var barda dedi. benden böyle bişey istemen bile çok saçma dedi. üsteleyemedim aslında banada garip geliyo yetiştirilme tarzım sanırım. ama bunu arkadaşıma anlatamıyorum. ya ne varki ne olcakki kızkıza gitcez diyor. eşimin bu tür şeyler izin vermediğini biliyor ve çok garip karşılıyor. eşimde kızkıza gitceksiniz ama orda yabancı bi sürü erkek var sizde bi masada kızkıza eğlencekmisiniz diyor. eşimi normal karşılıyorum ama arkadaşımında etrafındakiler onunla aynı fikirdeler acaba benim eşimde bi anormallik mi var fazla mı maço yoksa her erkek böylemi yapıyor? lütfen evli ve bekar arkadaşlar tüm yorumlarınızı bekliyorum
okuduğunuz için tşk ederim

akşam oturmasında gece 12ye kadar oturmak çok geç geldi, makul saatlerde olabilir ya da ara sıra eşlerle beraber toplanırsınız eşinden zoraki izin almamış olabilirsin. Oturma geç saate kadar oluyo diye izin vermiyordur. Bara gelince kız kıza gidilmez benim fikrimce,etraf kötü insanlarla dolu. Eşlerinizle gidin eğlenin gelin. Bence eşin normal tepkiler vermiş arkadaşların anormal bence :)

Sadece erkek olsaydınız siz karınıza izin verirmiydiniz duşunun ve inanın esınız haklı ... Arkadasınızın evli ve çocuklu olması farketmez onların aile yapısı farklidir

Eşin normal tabi ki arkadaşında kendine göre normaldir onların aile yaşantısı farklıdır. Eşin sana ben arkadaşım ile bara gidiyorum demesi ne kadar normal olur sence ? Önce ailen arkadaşın değil o geziyor tozuyor diye düşüncelerede girip huzurunuda boşa kaçırma.

evli bi bayansınız o saatte erkek arkadaşla çıkınca bile ters durumlar olabiliyor bencede evli bay ve bayanlar gece sadece eşleriyle dışarı çıkmalılar
tamam gezmek eğlenmek herkesin hakkı ma evlenince bazı sorumlulukları olur insanın

canım herkesin doğrusu kendine.genel geçer doğrular yoktur bu gibi konularda.ben de eşine hak verdim.kendini onun yerine koy.erkek arkadaşlarıyla bir bara gitseler eğlenmeye aklın onda kalmaz mı tedirgin olmaz mısın ya da kıskanmaz mısın:)

Bence esınız gayet normal. Arkadasınızın ise gece kizkiza bara gitmesi benim anlayışıma zıt olsa da anormal diyemem. Herkesin hayat tarzı, yaşayışı, normali, anormali farklıdır. Ancak arkadasınızda bana anormal gelen, eşinizin bu konudaki olumsuz tutumuna coook şaşırıp, anormal karşılaması. Saygı duyması gerekirdi eşinizin izin vermemesine. Ama arkadasınız tam aksine sizi eşinize karsı kışkırtacak sekilde davranmış :KK20: Hiç olmamış. Benim mesela bekar yakın arkadaslarım var, onlar arada gece de çıkarlar, ederler, ama asla bana teklif bile etmezler. Çünkü esimin izin vermeyeceğini bilip, saygı duyarlar. Beni de boş yere zorlayıp üzmezler...

mrb arkadaşlar benim bi kız arkadaşım var aynı yıl evlendik aynı semtte oturuyoruz. sorun eşimde mi yoksa arkadaşımda mı çözemiyorum.
mesela bu arkadaşım beni akşamları ya kendi evine yada komşularımız var yaşıtlarımız onların evine kahveye çaya çağırır akşam 9 da arar giderseim 12 ye kadar oturyoruz. eşim göndermez beni bazen ısrar ederim giderim ama yinede gönüllü değil surat asıyor. herneyse artık gitmiyorum zaten.
şimdide arkadaşım taksimde barda bi şarkıcı çocuk varmış ortak arkadaş vs. tanışmışlar onun konserine gidelim diye tutturdu. kızkıza gitceklermiş bi kaç arkadaşla beraber. neyse eşimden izin almaya çalıştım kesinlikle izin vermedi. yanında ben olmadan ne işin var barda dedi. benden böyle bişey istemen bile çok saçma dedi. üsteleyemedim aslında banada garip geliyo yetiştirilme tarzım sanırım. ama bunu arkadaşıma anlatamıyorum. ya ne varki ne olcakki kızkıza gitcez diyor. eşimin bu tür şeyler izin vermediğini biliyor ve çok garip karşılıyor. eşimde kızkıza gitceksiniz ama orda yabancı bi sürü erkek var sizde bi masada kızkıza eğlencekmisiniz diyor. eşimi normal karşılıyorum ama arkadaşımında etrafındakiler onunla aynı fikirdeler acaba benim eşimde bi anormallik mi var fazla mı maço yoksa her erkek böylemi yapıyor? lütfen evli ve bekar arkadaşlar tüm yorumlarınızı bekliyorum
okuduğunuz için tşk ederim

kız arkadaşın yüzünden eşini karşına alma..
her insanın yapısı farklıdır
onun eşi izin verebılır, senın kı vermeyebılır..
eşin haklı bence..

arkadaşın ise çok anlayışsız, bencil buldum.

Son düzenleme:
Bencede herkesın yasam tarzı baskadır fakat bende esınıze hak verdım.
sonucta, o saatte pekte tekın olmayan alkolun etkısıyle ne yapacagı bellı olmayan ınsanların yanına sızı gondermek ıstememesı normal.kendı deger yargılarınızı cevrenıze gore sekıllendırmeyın yanı arkadasınızın esının ızın vermesı sızın esınızın anormal oldugu anlamına gelmez. evet ınsan dusunebılır esım mı huysuz dıye ama bızler dısarıdan gozle soyluyoruz esın haklı.

Arkadasınız oraya gıttıgı zaman kafası rahat olucak esı onay vermıs eglenecek ama sız esınızle huzurunuzu bozacaksınız oyle dusunun.orneklemek gerekırse ben degıl tek basıma esımle bıle bara gıtmıyorum. esım sevmıyor oyle ortamları banada normal gelıyor sevmemesı benım ıcınde eksıklık degıl.

gece oturmalarına dersen, sık sık yapsam esım kesın rahatsız olur. ama evler yakınsa arada kacamak yaparsam gelır alır sorun cıkarmaz. ama tercihi makul saatlerde gıdıp gelmemdır. evet arkadaslarımın eslerı ızın verıyor gece oturmalarına benım esım pek tercıh etmez.ızın verırse verırse memnun olurum ama esımın anormal oldugunu dusunmem.

X