eşim meleğimi koltuğa attı :(

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
çok üzgünüm çok ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen..senağlama
ben mutfakta kızıma meyve hazırlıyodum eşimde tv izliyor gamzemde yerdeki yorganının üzerinde yuvarlanıyodu kızım ağlamaya başladı bende eşime seslendim bak ellerim şeftalili yıkayıp geliyorum dedim..
eşim kucağına aldı o sırada içeri girdim elimde kase kızım susmadı yine ağlıyodu meğerse kusmuş yorganına onu haber veriyomuş eşimde yeter be ne duruyo ne uyuyo ne biçim şey bu bi rahat yok dedi ve kızımı hızlı şekilde koltuğa attı yavrum daha çok ağladı elimden fırlattım kaseyi falan aldım meleğimi beraber ağladık senağlama
balım öyle korkmuşki tuttu badimin yakasını sımsıkı öylece uyudu kucağımda..
sonra işin kavga boyutu var tabi o başladı..
zaten eşimle sorunlarımız var ama kızıma böyle davranması şartelleri attırdı bende..
ya düşünün ben kızımı şap diye öptüğümde bile ay acıdımı diye içim giderken eşim attı resmen küt diye koltuğa yaa.. ya düşseydi ya sarsıntıdan bişey olsaydı bide erkek kuvveti yani sert şekilde attı ay hala elim ayağım titriyo senağlama

inanamadım başlığı okuyunca içim cız etti arkadaşım bu nasıl bir baba hem de ufacık bebek ya pes doğrusu

benimde okurken içim titredi valla bi an kendimi koydumda yerine
kışkırtmak için olmasın ama bende onu hırpalardım
sinir oldum yaaa.

:sinifsinif: inanamadım yazdıklarınıza acaba sonradan da olsa pişman olmadı mı bu yaptıgından dolayı gecte olsa pişman olması yada bu duruma üzülmesi gerekir

yuhhhhh yani yuhhhhhh hiçbirşey söyleyemiyorum hemde hiçbirşeyyyyyyyyyyyyyy çok kızgınım suan walla cok kızgınım:kızgın::kızgın::kızgın::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

yuh denir buna hayatım sen nasıl bir adamla evlisin.bu adam erkek çocuk mu istiyordu ya da çocuk olduktan sonra senin ona olan ilgin mi azaldı bu ne nefret böyle canından kanında minnacık bir bebeğe.böyle bir şeyi kabullenemiyorum.her şey olabilirdi insan nasıl kıyar da fırlatır.ya bir şey olsaydı.lütfen tepkini sertçe ortaya koy.umarım sana dokunmuyordur dayak olayı falan yoktur.çok üzüldüm içim acıdı.

çok üzüldüm valla;bebekle ilgilenmek sabır işi işte..anneler gibi olamaz hiç kimse gerçekten..sinirini dengede tutmalıydı..geçmiş olsun..inşallah düzelir canım..

yok dayak falan doğuma kadarda çok çok iyiydi aramız ama doğumdan sonra kaynanam aramızı bozma dozunu iyice arttırdı bende tepki gösterdim tabi..
kaynanam yüzünden evililiğimiz zaten sorunlu bide cinsel yönden sorunumuz var bide iş yerinde yaptığı hareketler derken en sonda bugün yaptığı bu olay..
normalde evde bana yardımcı olmaz açım 2 dk kızımı tut dediğimde ya int girer ya tv izler yada başka bişey yapar yardımcı olamaz bana ama ilk defa kızına böyle bi tepki verdi..
sonra kavgamızın ardındanda pişmanlık belirtisi falan yoktu her akşam yaptıklarını yaptı şimdide gitti yattı...
off Allahım offff....

:KK43:((((((((((((((((((((( içim sızladı bende yeni anneyim o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım güzel güzel konuşmayı dene eşinle,yeni babalar bebeklere hemen adapte olamıyolar,eski rahatlarını arıyo birçoğu.Birde işin kıskançlık boyutuda olabilir tabi onlar açısından da bakmamız lazım olaylara ama en güzeli konuş eşinle güzellikle neler hissettiğini anlat

canım ALLAH sabır versin sana bebeğini korusun eşinede merhamet ve evlat sevgisi versin dilerim başkada birşey diyemiyorum okurken agladım

yok dayak falan doğuma kadarda çok çok iyiydi aramız ama doğumdan sonra kaynanam aramızı bozma dozunu iyice arttırdı bende tepki gösterdim tabi..
kaynanam yüzünden evililiğimiz zaten sorunlu bide cinsel yönden sorunumuz var bide iş yerinde yaptığı hareketler derken en sonda bugün yaptığı bu olay..
normalde evde bana yardımcı olmaz açım 2 dk kızımı tut dediğimde ya int girer ya tv izler yada başka bişey yapar yardımcı olamaz bana ama ilk defa kızına böyle bi tepki verdi..
sonra kavgamızın ardındanda pişmanlık belirtisi falan yoktu her akşam yaptıklarını yaptı şimdide gitti yattı...
off Allahım offff....

canım cinsellik dedin de o zaman adam enerjisini boşaltamıyor stresli ve bunu çocuktan çıkarmış.bence bunu çözün.uzmana gidin.çoğu evlilik bu yüzedn bitiyor.

cinsellik yönü derken malesef sorun eşimden yana..ilişkiyi 15 yada ayda bir istiyo..
hangi erkek bu kadar uzun süre ara verir? buda sorun aramızda..
ben elimden geldiği kadar ilgileniyorum ama o pekte oralı olmuyo..

yazıklar olsun böyle ınsanlara evladın o senın canın cıgerın ya ben esıme yatıp kalkıp dua edeyım ınanırmısın dogum yaptım gece gıg dese benden önce kaltı hep ve hala gece benımle bır kalkar sutunu ısıt derım usenmeden kalkar ısıtır bazen sabaha kadar o bakar benı uyutur vıcdansız ve çocuk sevgısıolmayan bır baba sızınkı

Arkadaşım ; bebeğiniz ALLAH tan size en güzel emanet..
Tabi ki bir anne olarak sen bebeğine;meleğine öylesine bağlı ve tutkunsun ki..
Onun tırnağına zarar gelse yüreğin dağlanır;kor kor olur derunun..
Bu annelik iç güdüsünün ötesine bir duygu yoktur bu kadar kuvvetli ve derin..
Ama bu demek değil ki babası onu sevmiyor..
Mutlaka seviyor mutlaka şimdi o hareketi yaptığına çok pişman üzgün ..
Öyle düşünelim..
Doğumdan sonra kadın - lohusa dönemlerinde- nasıl değişiyor ve daha çok hassaslaşıyor ise bazen bazı eşler de asabi olup ani çıkışlar yapabiliyor..
Sonuçta hayatınız değişti değil mi.
Yeme içme saatleriniz uyku saatleriniz..Kolay değil tabi ki bir yavruyu büyütmek yetiştirmek ..
Sabır inşaAllah...
Tabi ki eşinin yaptığını tasvip etmiyorum ; iç acıtıcı bir durum ama hatasını anlayıp özür dileyecektir..
Bu mubarek ayda ; kırılmasın üzülmesin hiç birimiz..
Bebeğiniz de etkilenir çünkü..
Umarım en kısa zamanda tekrar sımsıkı sarılırsınız birbirinize....

geçen hafta gece oturdum ağladım yorgunluktan eşime yalvardım 5 dk balkonda bi nefes alayı bak gamzeye diye durmuyo seni istiyo sabah işe gidicem dedi döndü arkasını yattı..
öyle yıpranıyorumki ancak gece yemek yiyebiliyorum sütüm azaldı bu yüzden..temizlik o bu şu derke hiç vaktim kalmıyo oturuup yemek yiyeyim..
ama eşimin umrunda değil daha geçen gün peteklerin arasının tozunu niye almadın?
3 gündür balkonlaı niye yıkamadın?
küveti ne zaman ovacaksın diye hesap soruyo bana ben bağırıp çağırınca ee senin işin benmi yapıcam deyip arkasını döner gider...

altunhan sen ciddimisin ne olursa olsun ya isterseniz boşanmak üzere olun aranızda kıyametler kopsada böyle bişeyi nasıl yapar bilmiyorum ben çok şaşırdım bir baba bunu nasıl yapar tırnağının ucuna zarar gelmesin diye kollayıp koruması gerekirken şoktayım

X