- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi zuhalimzuhall
cocuk var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam kullanıyor. 30 yıl oluyor kullanmaya başlayalı. Kendisi 48 yaşında. O kadar kötü değil yaa. Onun kokusu yok ki zaten. Sigara gibi falan kokmuyor yani. Ağzında da fazla durmuyor. Çıkardıktan sonra dişlerini fircalayabilir. Eşinizle konuşun bence.öptüğünde falan iğrenc hissediyorum artık dayanamıyorum bu durumu yaşayan varmı
Hayir canim malesef anlattigin kadar masum degil bizim hocalarimiz onlari arastirmisti uyusturucunun baska halimaras otu aktarcilarda satilan bi bitki.sigarayi birakmak icin baslaniyor tabi bu sigaradan kurtuluyosun ama bu sefer maras otu bagimlilik yapiyor.oldukcada ucuz bir toz halinle bitki.uyusturucu degil.sakinlik veren bir bitki rezene gibi mesela yada anason gibi.ama tabikide zararlı dudak arasina konup emilerek kullanildigi icin agizda yaralar ve sigara gibi yıllarca devam edilirse ileride agiz kisminda curume olabilecegini duymuslugum vardir.bu arada kisilik bozuklugu falan yapan bisey degil.sigara yoksunlugunu gecirmek icin kullaniliyor genelde.belki sigaradan bile zararlidir.yagmurdan kacarken doluya tutulmak.
Hayir canim malesef anlattigin kadar masum degil bizim hocalarimiz onlari arastirmisti uyusturucunun baska halimaras otu aktarcilarda satilan bi bitki.sigarayi birakmak icin baslaniyor tabi bu sigaradan kurtuluyosun ama bu sefer maras otu bagimlilik yapiyor.oldukcada ucuz bir toz halinle bitki.uyusturucu degil.sakinlik veren bir bitki rezene gibi mesela yada anason gibi.ama tabikide zararlı dudak arasina konup emilerek kullanildigi icin agizda yaralar ve sigara gibi yıllarca devam edilirse ileride agiz kisminda curume olabilecegini duymuslugum vardir.bu arada kisilik bozuklugu falan yapan bisey degil.sigara yoksunlugunu gecirmek icin kullaniliyor genelde.belki sigaradan bile zararlidir.yagmurdan kacarken doluya tutulmak.
Ben masum bisey demedim.zararsizda demedim.bende 5 ay once sigarayi biraktim allen carr seminerlerini izledim defalarca orda mesela sigaranin normal uyusturucu bagimliligindan daha cok bagimlilik yaptigini birakmanin daha zor oldugunu anlatiyolardi.buda onunla ayni kefede.ben sadece kisilik bozuklugu falan yapmiyor hani o bilinen yasakli uyusturucular gibi onu solemeye calistim.zarari konusunda hem fikirim zaten.sigara icen biri sigara icmeyince nasil oluyosa onun etkiside oyle.ayriyeten sigaraya zam yapiliyo uyusturucular zaten yasak,bununda aktarlarda satilmasi cok sacma ozaman kaldirsinlar.Hayir canim malesef anlattigin kadar masum degil bizim hocalarimiz onlari arastirmisti uyusturucunun baska hali