- 10 Aralık 2024
- 10
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi bernaaaa33
Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumda hamile kalmadan çalışarak borçları kaptmak ve az da olsa birik yapmaya çalışmak vs. Ondan sonra da çocuk düşünmek olmalıydı. Malesef birde üstüne daha da açılmak durumunda kalacaksınız. Hamileyken yapacak birşeyiniz yok.Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Okurken ben bile dertlendimBunu sanırım hamile kalmadan önce sormanız lazımdı. Şu aşamada mesleğiniz müsaitse birkaç ay bile olsa çalışabilirsiniz. Başka da yapılacak bir şey yok.
350 binMevcut borç cok mu fazla? Ben de hamileyken eşim aniden işten çıktığında cok stresli bir dönemden gecmistik
Neden var böyle bir borç?350 bin
Borcu niçin var?Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Siz stres yapmayın. Kredi-kredi kartı gibi bir borç ise bankanızla görüşseniz. Tam olarak bilmiyorum ama bazı bankalar kalan borç üzerinden yeniden yapılandırma, yeni bir ödeme düzeni belirleyebiliyor. Size daha yardımcı olacak şekilde.Eşimin borcu ck var gebe olduğum için ona destek olamıyorum oda kafasına çok takıyor bu durumda ne yapmalıyım
Lise mezunuyumBenim eşim de ben hamileyken 3 ay işsiz kaldı.
Evrak sorunumuz vardı ve yurtdışındayız. Kimsemiz yoktu işsizlik durumu da çok imkansızdı ama gerçekleşti.
Ben doğum yaptığım güne kadar çalıştım. Bilgisayardan iş yapıyordum. Eşim işe girip o üç ayı toparlamaya çalıştı. Normalde güle oynaya hazırken bebeğe çok büyük strese girdik bir anda. Ama halloldu.
Her şey hallolur. Sizin eğitiminiz nedir?
Bizde yurtdisina gitmeyi düşünüyoruzAllah yardımcımız olsun
Lise mezunuyum