Eşim maaşı eksik söylemiş bana bı akıl verin 🤦🏻‍♀️

Çocuğummu olması gerek karışmam için. Söyleme gereği duymamak başka bişey aldığından eksik söyleyip fazlasını almak yalana girer. Bende sonuçta eşek başı değilim bu evde. Beni kısıtlamiyor diye kendisinin her istediğini yapabileceği anlamı taşımaz.
Bencil gördüm sizi.
Adam her dediğinize tamam diyormuş, yapıyormuş.
1-2 defa alkol almasına takmışsınız, pardon size ne ki? Adam kendi kazanıyor, sizde kazanıp harcayın.
Sizi aç açıkta bırakmıyorsa, kendisine bir miktar para ayırması onun tasarrufunda olan birşey. Sizi ilgilendirmez.
Ayrıca midesini düşünüyorum diye yalan söylemeyin ya, basbayağı giden parayı boş olarak görüyorsunuz.
Bu şekilde devam ederseniz daha çook yalan söyler arkanızdan.

Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Ikincisi doktoran var mi yurt disindan? Docentligini aldin mi? Bende var da.
Bence cok zaman lazim daha her seye yorum yapmak icin degil mi? Iyi gunler diliyorum. Atismayalim daha fazla.
Doktora: BEN NE ALAKA?

Herkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorum 🤦🏻‍♀️ rabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...
Bazı firmalar zam açıklamasından sonra geriye dönük ödeme yapar. Yani mesela zam martta açıklanır ocak şubat farkını da yatırırlar.

Bencil gördüm sizi.
Adam her dediğinize tamam diyormuş, yapıyormuş.
1-2 defa alkol almasına takmışsınız, pardon size ne ki? Adam kendi kazanıyor, sizde kazanıp harcayın.
Sizi aç açıkta bırakmıyorsa, kendisine bir miktar para ayırması onun tasarrufunda olan birşey. Sizi ilgilendirmez.
Ayrıca midesini düşünüyorum diye yalan söylemeyin ya, basbayağı giden parayı boş olarak görüyorsunuz.
Bu şekilde devam ederseniz daha çook yalan söyler arkanızdan.
Buraya gelipte neden yalan yazayım sence ben senin burda gelip iki kötü elestirinemi üzülürüm 🙄 her dediğimi yapıyor aç bırakmıyor diye istediği gibi yaşayacak anlamına gelmez evet boş olarak görüyorum. Kendine bir miktar ayıramaz para getiriyor kazanıyor diye o hak onda olmuyor. Çocuklar tek benim değil bu evde bı benim karnım acikmiyo bı benim ustum kirlenmiyor kusura bakmasın tutar bakıcı temizlikçi kendi işini görür ozaman der benimde hakkım yaa diye. Okadar saçma yorum yapıyorsunuz ki. İstediğini aliyo karnını doyuruyor sus otur işte 😂 siz oyle yapın

Bazı firmalar zam açıklamasından sonra geriye dönük ödeme yapar. Yani mesela zam martta açıklanır ocak şubat farkını da yatırırlar.
Şubatta açıklandı zam ocakta çalıştığını almış oldu. Yatan para büyük ihtimal mesaisidir. Geçen ay değil zaten bu ay yani subatinkini eksik söyledi zamlı ve büyük ihtimal ek mesaidir

Buraya gelipte neden yalan yazayım sence ben senin burda gelip iki kötü elestirinemi üzülürüm 🙄 her dediğimi yapıyor aç bırakmıyor diye istediği gibi yaşayacak anlamına gelmez evet boş olarak görüyorum. Kendine bir miktar ayıramaz para getiriyor kazanıyor diye o hak onda olmuyor. Çocuklar tek benim değil bu evde bı benim karnım acikmiyo bı benim ustum kirlenmiyor kusura bakmasın tutar bakıcı temizlikçi kendi işini görür ozaman der benimde hakkım yaa diye. Okadar saçma yorum yapıyorsunuz ki. İstediğini aliyo karnını doyuruyor sus otur işte 😂 siz oyle yapın
e sizin çözüm yönteminizin sonucu da ortada:olamaz:

Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum.

Mide rahatsızlığı var ciddi şekilde etkileniyor sonuçta çok görmek değil ama ağrı çektiği zaman keyifsizligi evde hepimize yansıyor yaramiyorsa icmemesi daha iyi degilmidir
Ahahahahaha tamam 😂😂😂
Çocuk ikinizin çocuğu, neden bakıcı parasını sadece o karşılasın?
İkiniz ortak karşılayın, belli bir bütçe oluşturun her ay belli bir miktar eve, atıyorum birikime harcansın.
Kalan miktar kendi tasarrufunuzda olsun.
O kadar saçmalamışsınız ki, gülmekten kendimi alamadım. Hani o da insan ya, hani lafa gelince ben evde oturmuyorum o da yiyor acıkıyor diyorsunuz ya hani çocuklar ortak ya neden bakıcı parasını temizlikçi parasını sadece o versin? Sizde kendi maaşınızdan pek ala katabilirsiniz.
Eşinizin annesi gibi davranmaya devam ederseniz, daha çok yalan söyler sizde hatayı eşinizde arayıp durursunuz. Ne diyeyim, bana göre hava hoş.

Herkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorum 🤦🏻‍♀️ rabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...
Bazen kesinti falan oluyor veya borçları hesaplayarak belki öyle demiştir benimde eşin maaşı söylerken normalde 20 bin alıyor ve 15 bin anca elimize geçiyor diyor çünkü araba kredisi kredi kartı eline geçen parayı söylemiş olabilir

Herkese merhaba
Herhangi bir seyden eksik birakmiyormus, siz de calissaniz ortak butce olsa sizi kazikliyor denir ama bu durumda o da yok. Ben kizmaya hakkiniz yok diye dusunuyorum

Konu sahibi ben yazdıklarımı geri alıyorum, size hak verdim.
Kocanız geçmişte alkol ve esrar bağımlısıymış, korkmanız gayet normal. İpi elden bırakmayın, 3 çocuğunuz var. Mutlaka da hesabını sorun.

Konu sahibi ben yazdıklarımı geri alıyorum, size hak verdim.
Kocanız geçmişte alkol ve esrar bağımlısıymış, korkmanız gayet normal. İpi elden bırakmayın, 3 çocuğunuz var. Mutlaka da hesabını sorun.
vala onun çözümü adamı kısıtlamak değil, yetişkin birini kisitlayamazsin
alkol ve ot bağımlısı birinden 3 çocukta iyi cesaret cidden, hemde çalışmadan?!
ben normal adama güvenip 1 adet yapmam çalışmıyorsam

Ahahahahaha tamam 😂😂😂
Çocuk ikinizin çocuğu, neden bakıcı parasını sadece o karşılasın?
İkiniz ortak karşılayın, belli bir bütçe oluşturun her ay belli bir miktar eve, atıyorum birikime harcansın.
Kalan miktar kendi tasarrufunuzda olsun.
O kadar saçmalamışsınız ki, gülmekten kendimi alamadım. Hani o da insan ya, hani lafa gelince ben evde oturmuyorum o da yiyor acıkıyor diyorsunuz ya hani çocuklar ortak ya neden bakıcı parasını temizlikçi parasını sadece o versin? Sizde kendi maaşınızdan pek ala katabilirsiniz.
Eşinizin annesi gibi davranmaya devam ederseniz, daha çok yalan söyler sizde hatayı eşinizde arayıp durursunuz. Ne diyeyim, bana göre hava hoş.
Sadece o versin diyemi yapsın bunları ozaman diyorum. Böyle bir mantikmi var. Bende çalışır bende karşılarım o durumda zaten.

vala onun çözümü adamı kısıtlamak değil, yetişkin birini kisitlayamazsin
alkol ve ot bağımlısı birinden 3 çocukta iyi cesaret cidden, hemde çalışmadan?!
ben normal adama güvenip 1 adet yapmam çalışmıyorsam
Yook, yanlış anlaşılma olmasın.
Sonra öğrenmiş konu sahibi.
Geçmişte öyle bir bağımlılığı varmış, düzelmiş.
Açıkçası tedirgin olması gayet normal geldi bana. 3bin lira saklaması falan bilemedim yani.

Sadece o versin diyemi yapsın bunları ozaman diyorum. Böyle bir mantikmi var. Bende çalışır bende karşılarım o durumda zaten.
Siz bir an önce ekonomik özgürlüğünüzü elinize almaya bakın.
Yapacak başka birşey görünmüyor.

Çocuğummu olması gerek karışmam için. Söyleme gereği duymamak başka bişey aldığından eksik söyleyip fazlasını almak yalana girer. Bende sonuçta eşek başı değilim bu evde. Beni kısıtlamiyor diye kendisinin her istediğini yapabileceği anlamı taşımaz.
Ben sizi kısıtlamadığı sürece istediğini yapabileceği taraftarıyım. Açıkçası akşama kadar çalışıp kalan paramla da istediğimi yapamayacaksam niye çalışıyorum? Sizi kısıtlasa eşiniz haksız derdim ama öyle bir şey yok. Saklaması ve yalan söylemesi de hoş değil.

Yook, yanlış anlaşılma olmasın.
Sonra öğrenmiş konu sahibi.
Geçmişte öyle bir bağımlılığı varmış, düzelmiş.
Açıkçası tedirgin olması gayet normal geldi bana. 3bin lira saklaması falan bilemedim yani.
ne zaman öğrenmiş ki tam okumadım her şeyin
3. çocuğun doğumunda mi öğrenmiş, sanmıyorum.
yani bu koşullarda tedirgin olması normal ama bu koşulları yaratan kendisi

Herkese merhaba

3 Bin az para değil. İki haftada bir içilen alkol içinde çok para. Yani düşünüyorum üç çocuklu baba içinde bu para nereye harcanır diye ama iddia vs dışında aklıma bişe gelmedi. Asgarinin üç katı yaklaşık 25 bin küsür eder. Galiba aile iki çocuklu, iki çocuklu aile için bu para "aa yeter", "rahat geçinilir" bir para değil artık. Çocukların çok süpriz masrafları çıkabiliyor. O parayı bu şekilde harcamamasını beklemeniz normal.

Bir evlilikde değil bir sevgililikte bile para kazancı konusunda çiftlerin birbirine şeffaf olması gerekir. Parayı saklasa eline ne geçecek. Oturup tüm parayı zorunlulukla eline vermesi beklemiyor kimse. Ama ortada ortak bir gelecek var. Bu yüzden mutlaka şeffaf olunması gerekiyor. Para konusunu sorgulamanız normal ve gerekli.

Eğer kocanız kendine harçlık ayırıyorsa evin bütçesini yıpratmadan, size de aynısını yapması gerekir. Öyle ihtiyacını karşıladım gibi değil. Eşit miktarda size para verip gerisine karışmayacak.

Şuan inanılmaz bir kripto para furyası var. Bu erkeklerin iddiası vs derdi var. Bana endişe etmeniz normal geldi bu para için.

Birkaçı haricinde buraya kadın dese ki maaşımdan bir kısmı saklıyorum diye, aferin kız erkeklere güven olmaz, baban elin adamına yedir diye mi okuttu, gözün bi şeylerde kalıyorsa neden çalışıyorsun diyecekler adam maaşını saklayınca wowowo olmuş. 🥲

Back
X