Eşim maaşı eksik söylemiş bana bı akıl verin 🤦🏻‍♀️

Herkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorum 🤦🏻‍♀️ rabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...
Gercekten masallah adam calisiyor ama 2 haftada bir keyif yapacak onun icin mesaiye kalirsa yapabilir.
Bu alkol olmazdi baska bir hobi olabilirdi ne munasebet hesabini versin bana?
O kadar da degil,ben de calisiyorm kocam bana hobilerimin dokumunu soramaz.
Abartmayin,okadar zorunuza gidiyorsa girin calisin kendi paranizin hesabini tutarsiniz.

Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Ikincisi doktoran var mi yurt disindan? Docentligini aldin mi? Bende var da.
Bence cok zaman lazim daha her seye yorum yapmak icin degil mi? Iyi gunler diliyorum. Atismayalim daha fazla.
E senin var da ne oluyor?
Kocişin her kavgada sana büyük hakaretler ediyormuş, kurtarabildi mi seni yurtdışından doktoran?
Aşırı vizyonsuzsunuz ya, herşey eğitim mi? Nerede nasıl hava atacağınızı şaşırmışsınız.

E senin var da ne oluyor?
Kocişin her kavgada sana büyük hakaretler ediyormuş, kurtarabildi mi seni yurtdışından doktoran?
Aşırı vizyonsuzsunuz ya, herşey eğitim mi? Nerede nasıl hava atacağınızı şaşırmışsınız.
Konusuna bakmadım fazla, dediğine göre biraz üzülmüş, acısını çıkarmaya çalışıyor.

Konusuna bakmadım fazla, dediğine göre biraz üzülmüş, acısını çıkarmaya çalışıyor.
lattesizkitapsiz lattesizkitapsiz a aşırı saymış konusunda.
Kocasından alamadığı hıncını buradan almaya çalışıyor, yazık.
Üzülürse üzülsün, burada kimse onun acı çıkarma tahtası değil. Hakaret eden kocasından çıkarsın hıncını, yapamıyor gelip burada konuşuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Bence cok zaman lazim daha her seye yorum yapmak icin degil mi? Iyi gunler diliyorum. Atismayalim daha fazla.
Doçent olmuşsunuz ama saçmalamaktan kendinizi alamıyorsunuz. Ne alaka şimdi şu dediklerinizin konuya yorum yapmakla?
İlla eğitim ve aşk seviyesi yüksek mi olmalı fikir beyan etmek için? Djjsjsjssjs

lattesizkitapsiz lattesizkitapsiz a aşırı saymış konusunda.
Kocasından alamadığı hıncını buradan almaya çalışıyor, yazık.
Üzülürse üzülsün, burada kimse onun acı çıkarma tahtası değil. Hakaret eden kocasından çıkarsınız hıncını, yapamıyor gelip burada konuşuyor.
niye saydirdigini da anlamadım üstelik :110:
bekar olup yorum yapmama kızdı :KK12:

ya bekarlar yorum yapmasın dedi
yapınca sinirlendi biraz🥲
Gözünü kapatıp bulduğu ilk dağ ayısı ile evlenmeyenler de yorum yapabilir, kimse kimsenin yorum yapma hakkını elinden alamaz, yöneticiler de gönüllü içerik editörlerini pek sevmez burda diye biliyorum hatta. (Dağ ayısı kısmını konu sahibi üstüne alınmasın.)

Konu sahibi ben yazdıklarımı geri alıyorum, size hak verdim.
Kocanız geçmişte alkol ve esrar bağımlısıymış, korkmanız gayet normal. İpi elden bırakmayın, 3 çocuğunuz var. Mutlaka da hesabını sorun.
Herşey yolunda giderken geçmişe dönmek istemiyorum tedirgin olmamın sebebi ortada da tek tek açıklama yapmak canımı sıkıyor. Herkes kendi yaşantısıni bilir malesef bende evde oturup çocuk bakmaktan kocam versede harcarim demekten memnun değilim ama suanki durum böyle olması yönünde. Bazı şeyleri kısıtlamak zorundayım alkolü kisitlarim mecburum o paraya başka hobilerine harcarsin burda benim karistigim şey çok başka ayda iki kez içilen masum gibi gözüken alkol degil

Herşey yolunda giderken geçmişe dönmek istemiyorum tedirgin olmamın sebebi ortada da tek tek açıklama yapmak canımı sıkıyor. Herkes kendi yaşantısıni bilir malesef bende evde oturup çocuk bakmaktan kocam versede harcarim demekten memnun değilim ama suanki durum böyle olması yönünde. Bazı şeyleri kısıtlamak zorundayım alkolü kisitlarim mecburum o paraya başka hobilerine harcarsin burda benim karistigim şey çok başka ayda iki kez içilen masum gibi gözüken alkol degil
Adam alkolik olmaya mı yatkın, çoğaltmasından mı korkuyorsunuz?

Bence müdahale alanınız fazla olduğu için söylememiş.
Söylemeli idi ama siz kuruş kuruş takip edip hesaplıyorsanız, size hesap vermeden harcıyacağı bir limit oluşturmuş kendisine.
Eşim de bana kuruş kuruş sorsa ben de eksik söylerdim.
Kuruş kurus hesap yapmıyorum karistigim şey sadece alkol onuda karışmak zorundayım

yurt dışı doçentliğinizin olup bu kadar avam bir yorum yapmanız tek açıklamayla hayal kırıklığı vizyonsuzluk maalesef

Herkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorum 🤦🏻‍♀️ rabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...
Bize aynı mail içerisinde 2 bordro gelir. Biri kesintisiz bordro , diğeri net maaşın göründüğü kesintili bordro. Ve ikisi arasında 4-5 bin civarı fark oynar. Kesintisiz bordroyu görmüş olabilir misiniz? Önce ondan emin olun derim.

Daha iki aydır alıyor. İçtiği alkolü yine kendi sağlığı için karisiyorum aynı parayı üstüne başına harcarsin kendine zarar diyorum mide rahatsızlığı var yaramiyorsa zorlamanın anlamı ne

Siz onun annesi misiniz?
Çok müdahaleci davranıyorsunuz. Sağlığı için mi diyorsunuz para için mi diyorsunuz ona karar verin çünkü mesaiye kalıp sizi yatıştırmaya da çalışıyormuş.
Ben çalışıyorum eşimin ne kazandığını bilmem. Ben mi safım bu konularda bilmiyorum ama evin giderlerini karşılıyoruz. Ortak birikime para atıyoruz. Ve kalana karışmıyoruz. Bence biraz kendinizi geri çekin çocuk muamelesi yapmayın adama.

Adam alkolik olmaya mı yatkın, çoğaltmasından mı korkuyorsunuz?
Geçmişinde alkolikti zaten. Her evrede biraz daha bıraktı. Ama biz üç yıllık evliyken trafik kazası yaptı ondan snra bosanacaktim ağzıma sürmem dedi iki yıl icmedide ama sonra azcik azcik derken ayda iki keze kadar indirdi alkole karışmak zorundayım ipin ucunu bırakamam ama başka hobileri var balık olta malezeme fln sever onlara harcar harcasinda ama alkol bizim hayatimizda tehliky

Konu sahibi ben yazdıklarımı geri alıyorum, size hak verdim.
Kocanız geçmişte alkol ve esrar bağımlısıymış, korkmanız gayet normal. İpi elden bırakmayın, 3 çocuğunuz var. Mutlaka da hesabını sorun.
e bunu niye yazmıyorsunuz ki en başta konunuza. bi de nasıl cesaret edip bağımlı adamlardan çocuk yapıyorsunuz cidden şaşırıyorum. bu durumda kontrolünüz normal de nereye kadar orası meçhul

Bize aynı mail içerisinde 2 bordro gelir. Biri kesintisiz bordro , diğeri net maaşın göründüğü kesintili bordro. Ve ikisi arasında 4-5 bin civarı fark oynar. Kesintisiz bordroyu görmüş olabilir misiniz? Önce ondan emin olun derim.
Eminim kesintisiz daha fazla gözüküyor zaten biliyorum toplam yatan ücret baska

Aaaaaaaaaaaaaaa 😄

Kız tr'de artık yurtdışında yükseklisans doktora yapmanın değeri mi kaldı? Yurtdışını bile bitirdiniz, sanki orada her yer itü kıvamında, orda da apartmandan dönme üniversiteler var. Belediye bursu, meb burs, yök bursu, tanıdık hoca, bilmem ne kurumunun referansı ile gidiliyor çok rahat. Hoş birileri gidiyor, sonra tıpış tıpış geri dönüyorlar düzgün eğitim almadan bizde üniversitelerde yüzlerine gülüyoruz bu nasıl yurtdışı eğitimi almış dönmüş diye.

Back
X