- 21 Ağustos 2015
- 31.810
- 96.562
- 598
- 37
Gercekten masallah adam calisiyor ama 2 haftada bir keyif yapacak onun icin mesaiye kalirsa yapabilir.Herkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorumrabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...
E senin var da ne oluyor?Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Ikincisi doktoran var mi yurt disindan? Docentligini aldin mi? Bende var da.
Bence cok zaman lazim daha her seye yorum yapmak icin degil mi? Iyi gunler diliyorum. Atismayalim daha fazla.
Konusuna bakmadım fazla, dediğine göre biraz üzülmüş, acısını çıkarmaya çalışıyor.E senin var da ne oluyor?
Kocişin her kavgada sana büyük hakaretler ediyormuş, kurtarabildi mi seni yurtdışından doktoran?
Aşırı vizyonsuzsunuz ya, herşey eğitim mi? Nerede nasıl hava atacağınızı şaşırmışsınız.
Konusuna bakmadım fazla, dediğine göre biraz üzülmüş, acısını çıkarmaya çalışıyor.
Doçent olmuşsunuz ama saçmalamaktan kendinizi alamıyorsunuz. Ne alaka şimdi şu dediklerinizin konuya yorum yapmakla?Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Bence cok zaman lazim daha her seye yorum yapmak icin degil mi? Iyi gunler diliyorum. Atismayalim daha fazla.
ya bekarlar yorum yapmasın dediKonusuna bakmadım fazla, dediğine göre biraz üzülmüş, acısını çıkarmaya çalışıyor.
niye saydirdigini da anlamadım üsteliklattesizkitapsiz a aşırı saymış konusunda.
Kocasından alamadığı hıncını buradan almaya çalışıyor, yazık.
Üzülürse üzülsün, burada kimse onun acı çıkarma tahtası değil. Hakaret eden kocasından çıkarsınız hıncını, yapamıyor gelip burada konuşuyor.
Gözünü kapatıp bulduğu ilk dağ ayısı ile evlenmeyenler de yorum yapabilir, kimse kimsenin yorum yapma hakkını elinden alamaz, yöneticiler de gönüllü içerik editörlerini pek sevmez burda diye biliyorum hatta. (Dağ ayısı kısmını konu sahibi üstüne alınmasın.)ya bekarlar yorum yapmasın dedi
yapınca sinirlendi biraz
Herşey yolunda giderken geçmişe dönmek istemiyorum tedirgin olmamın sebebi ortada da tek tek açıklama yapmak canımı sıkıyor. Herkes kendi yaşantısıni bilir malesef bende evde oturup çocuk bakmaktan kocam versede harcarim demekten memnun değilim ama suanki durum böyle olması yönünde. Bazı şeyleri kısıtlamak zorundayım alkolü kisitlarim mecburum o paraya başka hobilerine harcarsin burda benim karistigim şey çok başka ayda iki kez içilen masum gibi gözüken alkol degilKonu sahibi ben yazdıklarımı geri alıyorum, size hak verdim.
Kocanız geçmişte alkol ve esrar bağımlısıymış, korkmanız gayet normal. İpi elden bırakmayın, 3 çocuğunuz var. Mutlaka da hesabını sorun.
Adam alkolik olmaya mı yatkın, çoğaltmasından mı korkuyorsunuz?Herşey yolunda giderken geçmişe dönmek istemiyorum tedirgin olmamın sebebi ortada da tek tek açıklama yapmak canımı sıkıyor. Herkes kendi yaşantısıni bilir malesef bende evde oturup çocuk bakmaktan kocam versede harcarim demekten memnun değilim ama suanki durum böyle olması yönünde. Bazı şeyleri kısıtlamak zorundayım alkolü kisitlarim mecburum o paraya başka hobilerine harcarsin burda benim karistigim şey çok başka ayda iki kez içilen masum gibi gözüken alkol degil
Kendi kendinize kaşındınız doçent hanımNarsist bir kocam var kimsenin basina vermesin. Biraz derdimi acayim diye uyelik aldim aman Allahim bir dayak yemedigim kaldi.
Kuruş kurus hesap yapmıyorum karistigim şey sadece alkol onuda karışmak zorundayımBence müdahale alanınız fazla olduğu için söylememiş.
Söylemeli idi ama siz kuruş kuruş takip edip hesaplıyorsanız, size hesap vermeden harcıyacağı bir limit oluşturmuş kendisine.
Eşim de bana kuruş kuruş sorsa ben de eksik söylerdim.
yurt dışı doçentliğinizin olup bu kadar avam bir yorum yapmanız tek açıklamayla hayal kırıklığı vizyonsuzluk maalesefGercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
Bize aynı mail içerisinde 2 bordro gelir. Biri kesintisiz bordro , diğeri net maaşın göründüğü kesintili bordro. Ve ikisi arasında 4-5 bin civarı fark oynar. Kesintisiz bordroyu görmüş olabilir misiniz? Önce ondan emin olun derim.Herkese merhaba
Eşim bu zamana kadar maaşını hiç eksik söylemedi. Bu ay bana 3 bin eksik söylemiş. Maaşı geçen ay birden arttı zaten çok sevindik. Neyse bu akşam onun telefonunu sarja takacaktim internetten alışveriş yapmıştım onun maili gelmiş ona baktım sonra maaş bordrosu mailini gördüm. Baktığımda bana söylediğinden 3 bin fazla yatan gözüküyor. Şok oldum tabi. Uyuyordu kendisi. Sabah bunun nedenini soracağım. Açıkçası kavga edip tartışmak istemiyorum. Ben çalışmıyorum bu arada. Benim her istediğime taman der. Maddi anlamda pinti biri değil. Dışardan yeriz giyim kıyafet alırım bu gereksiz pahalı bilmem ne falan karışmaz lazımsa al der. Kızımın ve benim bı kaç ihtiyaclarim vardı falan aldım biraz pahalıya geldi ama sesini çıkarmadı. Öyle gizli saklı borç yapacaginida sanmıyorum ama bunun sebebini merak ediyorum. Asgarinin 3 katı maaş almaya başladı. Aralık'ta kesintiler falan 9 bin yatiyordu bordroda görüyordum. Bu arada eşim iki haftada bir alkol icer. Bende istemediğim için boşa ona para harciyorsun diye sıkıştırdığım İcinmi böyle yaptı bilmiyorum. Ben böyle yapıyorum diye genelde ayda iki üç gün mesaiye kalıyor yani alkol parasini öyle çıkardığını söyleyip beni yatıştırmaya çalışıyor. Yinede üzüldüm yani benim için kabul edilir bişey değil. Ben biraz birikim yanlısı biriyim eşimde tam tersi harcama taraftarı. Hoş başkasına harcamıyor da yinede bana fuzuli geliyor davranışları. Varken yicen kafasında. Belkide biriktirelim diye üstüne gidecegimden böyle yaptı. Kötü düşünüp kendimi kurup sabaha patlamak istemiyorumrabbim kimseye kötü dertler vermesin ama yalanda iyi bişey değil...
Daha iki aydır alıyor. İçtiği alkolü yine kendi sağlığı için karisiyorum aynı parayı üstüne başına harcarsin kendine zarar diyorum mide rahatsızlığı var yaramiyorsa zorlamanın anlamı ne
Geçmişinde alkolikti zaten. Her evrede biraz daha bıraktı. Ama biz üç yıllık evliyken trafik kazası yaptı ondan snra bosanacaktim ağzıma sürmem dedi iki yıl icmedide ama sonra azcik azcik derken ayda iki keze kadar indirdi alkole karışmak zorundayım ipin ucunu bırakamam ama başka hobileri var balık olta malezeme fln sever onlara harcar harcasinda ama alkol bizim hayatimizda tehlikyAdam alkolik olmaya mı yatkın, çoğaltmasından mı korkuyorsunuz?
e bunu niye yazmıyorsunuz ki en başta konunuza. bi de nasıl cesaret edip bağımlı adamlardan çocuk yapıyorsunuz cidden şaşırıyorum. bu durumda kontrolünüz normal de nereye kadar orası meçhulKonu sahibi ben yazdıklarımı geri alıyorum, size hak verdim.
Kocanız geçmişte alkol ve esrar bağımlısıymış, korkmanız gayet normal. İpi elden bırakmayın, 3 çocuğunuz var. Mutlaka da hesabını sorun.
Eminim kesintisiz daha fazla gözüküyor zaten biliyorum toplam yatan ücret baskaBize aynı mail içerisinde 2 bordro gelir. Biri kesintisiz bordro , diğeri net maaşın göründüğü kesintili bordro. Ve ikisi arasında 4-5 bin civarı fark oynar. Kesintisiz bordroyu görmüş olabilir misiniz? Önce ondan emin olun derim.
Gercekten sevildigin adam tarafindan evlenme teklifi daha yok mu? Ya da cok sevdiginden mi vazgecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?