Eşim maaş kartımı istiyor.

madem bu yorumda sıkıntı yoktu içerik niye değişti dimi
Ohooooo... O mesajı ne zaman attım Allah bilir. Siz son yoruma bakın. Daha bu sabah birine yorum yaptım bıraktım diye. Ayrıca bırakmasam dahi bu kimseyi ilgilendirme. Açık açık söylerim bırakmadım diye. Kimseyi de ilgilendirmez.

yoo yorumlarınız takip etmiyorum biraz önce okuduğumda içiyorum demiştiniz...sonrada bıraktım dedidiniz...aa noluyuu dedim yanlışmı okuyorum..çok geride değildi zaten...bikaç sayfa ilerde...zaten önceki mesajımda dedim bebeğini zehirlersen zehirle beni ilgilendirmez sen düşünmedikten sonra senin bebeğini benmi düşünecem..aaaaa nereye düştüm ben yaa

bunlarin hic biri bu zamanda uygulanmiyor malesef her kes her seyi isine geldigi gibi yorumluyor. mesala kadina 1 den fazla cocuk yap diyorlar butun sorumluluk kadinin ustunde birde cogu kadun calisiyor. aksam isten gelince yorgun argin geliyor yemek yapiyor. cocuklarla ilgileniyor sonra bir de maas karnina el konuluyor. bu dediklerin keske uygulansa kadina mehiri bile cogu erkek verilmiyor yani vereceklari genelde 2 3 bilezik keske uygulansa

Son düzenleme:
Cevabını özelden atacağım arkadaşım. Kurallar yüzünden

kocasını hoş tutmakmış sadece bi yorumda öyle gördüm

kocasını hoş tutmakmış sadece bi yorumda öyle gördüm
Tabi siz bilmiyomusunuz dinimiz sadece kocanı hoş tut diyor, kayınvalidene saygı sevgi göstermesen, vücuduna ve bebeğine zarar versende sırf kocanı hoş tuttuğun için sıkıntı yok diyor? okumadınızmı bunu biyerde hayret :)

Konu sahibi arkadaşım, öncelikle senden özür dileyerek buraya son yorumumu yapıyorum. Sana attığım tek mesaj var zaten, onun da arkasındayım. Maaş kartını kesinlikle verme. Bir daha alamazsın. Ortak bir borcunuz, gideriniz olursa eşin bu, tabi çıkar ver. Ama kartı verme. Maaş senin maaşın, emek senin emeğin.
Diğer arkadaşlara gelince, konu iyice polemiğe döndü. Ben kimseye hesap vermek zorunda değilim. Bir yorum yaptım, konu nereden nereye geldi. Hepinize verecek cevabım ve aklım var çok şükür, ama benim düşüncelerim bunlar ve düşüncelerim için kimseye hesap vermek zorunda değilim. Resmen polemik çıktı. Şurada bir kaç saatlik bir meşgalem var, onu da birilerinin algılama problemi yüzünden kaybetmek ve siteden yasaklanmak istemiyorum kusura bakmayın.
Onu oradan çektiniz bunu buradan çektiniz konu nereden nereye geldi. Pes diyorum yani. İlk yaptığım yoruma bakma zahmetine katlanırsanız zaten kötü niyetli biri olmadığımı görürsünüz. Ben eşe maaş kartını vermeye karşıyım. Bu düşüncemden ötürü de kimse beni yargılayamaz. Konuyu saptırıp durmayın, hepimiz ceza alıp rahatlayacağız yoksa.

Konu sapmadı sen ayet falan paylaşana kadar, yoksa adamın kart istemesi bir kadın hakkı sorunudur bana göre ve o doğrultuda yorum yaptım hep, ama sen işi dine dayadın onu da işine geldiği gibi yaptığın ortada

birileri kim söyler misin sayfalardır 1 değil 5 kişi sana yazıyo

kızlar konu çok saçma ilerlemiyor mu? arkadaşın kocası halinden memnunsa ki ben başka yerlerde kocası ve k.validesi ile ilgili yazdıklarına da denk gelmiştim ve ciddi anlamda olamaz böyle bi niyet diye düşünmüştüm,ama koca,k.valide ve çevresindekiler halinden memnunsa,sigara içiyor ve bundan etkilenecek olan onun bebeğiyse bize ne bundan?

bence ne kadar yazsanızda birşey değişmeyeceğine göre iki taraflı olarak boş verin bence.

AY KONU NERELERE GELMIŞ DAYANMIŞ SİGARALAR ,AYETLER , KOCANIN GÖNLÜ..
O BU DEĞİLDE KART NOLDU Kİ ?

kadiş bişey değişsin diye yazmıyorum ki ben, konu dine gelince ve siz bilmiyosunuz ben biliyorum tarzı bi had bildirmeye gelince yazdım

AY KONU NERELERE GELMIŞ DAYANMIŞ SİGARALAR ,AYETLER , KOCANIN GÖNLÜ..
O BU DEĞİLDE KART NOLDU Kİ ?

enişte eve gelince konusunu açmamış,olması gereken oldu yani, ama bu konu bi daha ki ay gene gündeme gelir diye düşünüyorum, konu sahibi kart vermek istemediğini nedenlerini açıkça ifade etmedikten sonra her maddi konu dönüp dolaşıp karta gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…