- 24 Şubat 2017
- 160
- 171
- 18
- 42
Hay ağzına sağlık ya yorumları okudukça nasıl yani dedim.ama şükürler olsun benim gibi düşünen biri... +1000 :)Benanneme babama gelin ama 15 gün kalmayın bir hafta kalın diyemem. Eşim bunu söylerse öyle bir olay çıkar ki boşanma sebebi bile olur. O yüzden eşimin ailesine de bu şekilde yaklaşamam.
Ama ev benimse düzen de benimdir. Kayınvalidemin yemek yapıyor olması hoşuma gider, yüküm azalır. Ama bu beni rahatsız ediyorsa yemeği yaparım isteyen yer istemeyen yemez ekmek peynir yer. Sizin probleminiz kendi evinizde gelen misafire kural koyamamanız, süre değil.
Hiç bir evlat anne babasına gelin ama şu kadar kalın dememeli. Çok ayıp bişey bu. Ben bunu söylesem annem babam bir daha evime ayak basmaz muhtemelen.
eşin geldiklerinde veya telefonda ' eşime bize geldiginizde fark ediyorum ki yokmuş gibi davranıyorsunuz. sevsenizde sevmesenizde ben bu kadını seviyorum ve artık buna musade edemem. lütfen bize gelecekseniz bilin ki bu evin hanımı eşimdir. dolabına, eşyasına, yemegine karışmayın.'selam . 2.5 yıllık evliyim 7 aylık bebegim var.
eşimin anne babası cok baskın karakterler . ilk basta saygı vs. diye sustum ama hata etmişim bu onların cok rahat davranmalarına sebep oldu ben gözümü actıgımdada tartısma ve huzursuzluk oldu
benim eve gelince evi kendi evleri gibi kullanıyorlar a dan z ye herseye karısıyorlar .kafalarına göre.saksıya süs esyasına .buzlukta duran durmayan seylere bile. zaten yemegi kv yapar cunku ben yapsam kp belki yemez kendi agız tadına uygun degil diye ve ben bu evde sanki yasamıyormus gibi karr verirler. aslında karısmak istemiyorum yapsın kayınvalide ama kayınbaba kkadın gibi sunu bunu yap diye mutfakta dolanıyor .sürekli konusuyor .ben etkisiz eleman.
simdi bekar ogullarının iznini cakıstırup gelecekler sanırım . kaynım 10 15 gün alabiliyor iznini yani az alamıyor. ve ben okadar süre burada kalmalarını istemiyorum daha öncede yapıyorlardı alıstılar .
kayınvalidem ilk kaynımla geldiklerinde esime kardesine corba koy o misafir demiştim kv atlamıstı biz misafir degiliz diye.
onlar gelince ben misafir gibi oluyorum .
esim benim aileme giderken sukadae kalırız diyor benim ailem gelince cok kalmaz zaten
ana kvkp bıraksak kalacaklar 15 gün cok benim için .1 hafta kalmalarını istiyorum bunaltıyorlar
esimle konustum ama anne babasına bunu nasıl diyecegini bilemiyor fikri olan?
Zaten siz demeyin oğulları söyler gün geçer unuturlar.Ama siz söylerseniz hiç unutmazlar oğlumuzun evine bile gidemiyoruz gelin yüzünden diye söylenirler.eaim sen deme ben diyeyim diyor . peki ben nasıl diyecegim kırmadan
ilk baskarda isterlerse bir ay kalsınlar derdim . ama öyleki benim istemediğim birsey alıyor evimle ilgili yada yapıyor hayır diyorum isteniyorum hala yapıyor üstekiyorum yine . beni takmadan. cok sey yasandı kendi evine düzenine asla karıstırmaz oglunu bekar evinde kalıyormua gibi düsünuorlar sanırım hala. düsüne düsüne sinir hastası gibi oldum. ilk baslarda benim yediğim peynire laf ederdi benm evimde . üstelik hamileydim.
iki ayda üç ayda bir 10-15 gün . kaynım olmadanda gelirler. eskiden isterse bir ay kaldınlar derdim ama yasamayan bilemez aynı ortamdaBence bu kadar da Gaddar olmayın koskoca bir senede 15 gun yani esinizin hatiridami yok idare edin ne olucak sanki esinizi zora sokmaya gerek var mı hiç bi evlat ne olursa olsun Anne babasına bunu soylememeli kalma diyemez gelince sen diklesicegine biraz suyuna gidersen kv anlasabilirsin köprüyü geçene kadar hiç değilse bence kısa bi dur kötü olmaya gerek yok
yemegini yapsın ama inanılmaz birsekilde boguluyorum kb zaten yemek yerkwn bile sunu ye sundan daha ye diyen biri kontrolcü.Bir insanda sinir olabileceğim bütün huylar kv demde var.Geldi mi çakılıp 2 ay dibimizden ayrılmadığını da bilirim ama öyle şey söyleyemem ben ki bende biraz dediğim dediktik de var.Ne demek 1 hafta kal 2 olmasın. Kim annesine babasına öyle bişey söyleyebilir
2 hafta nedir ki ya
Duyma görme kulak asma bildiğini oku sen.
Yemeğini de yapıyormuş bırak yapsın senin için daha iyi değil mi?
Çok ayıp olur.Ailesi küserse eşin seni suçlar ve huzurun kaçar
iki ayda üç ayda bir 10-15 gün . kaynım olmadanda gelirler. eskiden isterse bir ay kaldınlar derdim ama yasamayan bilemez aynı ortamda
dehsetle bakmayın eskiden bende bakardım kimse gelmesinler deniyor ama hayatıma sınırlarıma müdahale var ben birseyi yapmalarını istemediğim zaman istemediğimi defalarca söyledim ve buna ragmen yaptı . evimdeki vazonun içine kozalak koyalım dedi ormanda yürürken ben sevmem dedim koyalım dedi sevmem baba dedim . elinde sopaya dayalı gidiyordu sopayı bana dogru vurucam tarzı gösterdi aksi seyler söyledi. ve ben orada sok oldum birsey demedim. emzikliyken bogazını tut dedi. gelsinler sınırda bilsinler .Dehşet içerisindeyim ya
Sizin bunu eşinize söylemeniz bile tuhaf.
Yarın bir aksilik olsa sizin aileden biri sizde iki hafta kalayım dese bakmak zorunda kalsanız adam bunu önemle hatırlatır size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?