- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
keske aynı sehirde olsalardıKaynin geleceği zaman annene veya uzakta aileden kim varsa ona git kesin çözüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keske aynı sehirde olsalardıKaynin geleceği zaman annene veya uzakta aileden kim varsa ona git kesin çözüm
bebege de ulasıyor cokdefa uyardıgım seylerde oldu ama inat yapar gibi sen kimn der hibi devam ediyorMüdahaleleri bebeğe ulaşmıyorsa pişirsin yemek
Daha iyi 5 kişiye yemek ile uğraşma
Bir şeye katılınca cevap ver ben öyle istiyorum vs de yani dolapta bu neden var deyince seviyoruz yiyoruz de ve sus oldu bitti
o konuyada geleyim oturma odasına yataklar serilir oada yataklar kalkmaz tek salon kalır nefes almaya oda kalmaz bana. busefer yatakları gündüz ardıye gibi kullandıgınız odada yer var oraya kaldıralım oda bosalsın dedim hiç degilse oda degistiririmKadın misafir lafına bile tepkisini koyup biz misafir değiliz diyebiliyor. Sen hiç tepki vermemişsin şimdiye kadar. Herşey de ufak da olsa tepkini gosterecektin. Mesela dolapta bir şeyi mi değiştirdi. Bunun yeri burası değil ben buraya koyuyorum diye göstereceksin. Kp mutfakta mi dolanıyor. Ayy ben bunaldim diyip balkona çıkacaksın. Kp gidince dön tekrar mutfağa.
Neyse en güzeli kayın birader ile konuşmak başka plan yapsınlar. 1 hafta sizde kalsınlar.
Ya da bahane bir akraba ziyareti uydurabilirsiniz. Yani senin ailenden birileri 5. Gün gelsin 9. Gün gitsin. Evde yabancı sayısını arttırmak huzurlarını kaçırabilir.
Bir de 3 kişi geliyorlar nerede yatiriyorsun bunları merak ettim.
esimde kendi aileme hiderken sukadar kalacaz sıkılıyorum diyor bizimkiler gelince cok kalmıyor. yemek ev esyası degil bu evi kendi evleri gibi görüp rahat edememk neden iki üç ayda bir böyle birsey olsunki sır bilseker sorun yokEşiniz sizin aileniz için gün sınırı koysa ne hissedersiniz? Çok ayıp bence. Ama evin düzeni konusunda tatlı tatlı siz ve eşiniz uyarılarda bulunabilirsini. Ama abartmayın da. İnsanları ev eşyası, yemek vs için kırdığınıza değmez.
işe yarama degil mecburdum zaten o dönemler .Çok sık mı gelirler? Yani senede bir ya da iki ise ben dert etmem böyle şeyleri. Evi istediği gibi kullanabilir, istediğini istediği yere koyabilir. Onlar gidince ben değiştiririm. Öyle de yapıyorum. Hayatta o kadar zor şeyler yaşıyoruz ki bunları kendime dert edemem. Hem yaşlı başlı insanlar kalplerini de kırmam bu sebeple.
Ha ben yapamıyorum diyorsanız ona formül getiremeyeceğim. Çünkü işinize yaradığı dönemler ses çıkarmamışsınız, şimdi nasıl değiştirirsiniz kalpler kırılmadan bilemiyorum.
bebege de ulasıyor cokdefa uyardıgım seylerde oldu ama inat yapar gibi sen kimn der hibi devam ediyor
Siz hic bir sey demeyin bence. Esiniz muhatap olsun. Siz bisi derseniz kotu gelin olursunuz.selam . 2.5 yıllık evliyim 7 aylık bebegim var.
eşimin anne babası cok baskın karakterler . ilk basta saygı vs. diye sustum ama hata etmişim bu onların cok rahat davranmalarına sebep oldu ben gözümü actıgımdada tartısma ve huzursuzluk oldu
benim eve gelince evi kendi evleri gibi kullanıyorlar a dan z ye herseye karısıyorlar .kafalarına göre.saksıya süs esyasına .buzlukta duran durmayan seylere bile. zaten yemegi kv yapar cunku ben yapsam kp belki yemez kendi agız tadına uygun degil diye ve ben bu evde sanki yasamıyormus gibi karr verirler. aslında karısmak istemiyorum yapsın kayınvalide ama kayınbaba kkadın gibi sunu bunu yap diye mutfakta dolanıyor .sürekli konusuyor .ben etkisiz eleman.
simdi bekar ogullarının iznini cakıstırup gelecekler sanırım . kaynım 10 15 gün alabiliyor iznini yani az alamıyor. ve ben okadar süre burada kalmalarını istemiyorum daha öncede yapıyorlardı alıstılar .
kayınvalidem ilk kaynımla geldiklerinde esime kardesine corba koy o misafir demiştim kv atlamıstı biz misafir degiliz diye.
onlar gelince ben misafir gibi oluyorum .
esim benim aileme giderken sukadae kalırız diyor benim ailem gelince cok kalmaz zaten
ana kvkp bıraksak kalacaklar 15 gün cok benim için .1 hafta kalmalarını istiyorum bunaltıyorlar
esimle konustum ama anne babasına bunu nasıl diyecegini bilemiyor fikri olan?
hahah seve seve temizlik hastaları ve kbabada alısveris hastası :)Durum çok zor, böyle şey asla söylenmez malesef. Bana kalırsa en güzeli şu. Mesela kp dışarı mı çıktı, her çıktığında telefon açıp baba 1 kilo kıyma şu kadar bundan bu kadar şundan da alıver de. Kaynanana cam sildir anne sen sildin mi inanılmaz temiz oluyor de. Kayınbiradere evi süpürttür. Bezdir canım maddi manevi. Bak bakalım kalıyorlar mı bir daha bu kadar. Bu sefer son olsun sonrakinde yırtarsın
esimde biliyor o benden cok gerliyor bir sorun cıkacak diyeSiz böyle bir teklifi sundunuz eşinizde tamam ben derim mi dedi helal olsun valla öyle diyen eşin ailesi gelsin 1 ayda kalsın bence o sizi anlıyorsa 15 gün tahammül edilmeyecek bir süre değil bırakın kendi evleri gibi davransınlar sizde misafir gibi tadını cıkarın dinlenin güzel tarafından bakım nasılsa gidecekler eşinize de neyse deme kırmayalım deyin dahada hoşuna gider bence. bazı şeyleri görmezden gelmezsek geçmiyor hayat herkes düşünceli değil malesef