eaim sen deme ben diyeyim diyor . peki ben nasıl diyecegim kırmadanNiye eşin diyor senin ağzın yok mu?
Bunun kırılmaması olmaz nasıl derseniz deyin kırılacaklar belli ki.Anne ev düzenime müdahil olmaycaksanız gelin misafirim olun ama diğer türlü ben kendi evimde misafir gibi hissediyorum kendimi derdim ben olsam.Onlar sizin evinizde ev sahibi gibi davranırken sizin kırılmanızı düşündüler mi sanki sizde düşünmeyin bu kadar.eaim sen deme ben diyeyim diyor . peki ben nasıl diyecegim kırmadan
ailediyle bizim evde bulusuyorlar yiğen görmeye .ama 15gün cok .arkadası iş cevresi varKayniniza desin gez toz iznini bizimlemi gecireceksin.
Onbes gun gelip abisinin evinde yillik iznini gecirenide ilk defa duydum kendi arkadasi cevresi yokmu.
selam . 2.5 yıllık evliyim 7 aylık bebegim var.
eşimin anne babası cok baskın karakterler . ilk basta saygı vs. diye sustum ama hata etmişim bu onların cok rahat davranmalarına sebep oldu ben gözümü actıgımdada tartısma ve huzursuzluk oldu
benim eve gelince evi kendi evleri gibi kullanıyorlar a dan z ye herseye karısıyorlar .kafalarına göre.saksıya süs esyasına .buzlukta duran durmayan seylere bile. zaten yemegi kv yapar cunku ben yapsam kp belki yemez kendi agız tadına uygun degil diye ve ben bu evde sanki yasamıyormus gibi karr verirler. aslında karısmak istemiyorum yapsın kayınvalide ama kayınbaba kkadın gibi sunu bunu yap diye mutfakta dolanıyor .sürekli konusuyor .ben etkisiz eleman.
simdi bekar ogullarının iznini cakıstırup gelecekler sanırım . kaynım 10 15 gün alabiliyor iznini yani az alamıyor. ve ben okadar süre burada kalmalarını istemiyorum daha öncede yapıyorlardı alıstılar .
kayınvalidem ilk kaynımla geldiklerinde esime kardesine corba koy o misafir demiştim kv atlamıstı biz misafir degiliz diye.
onlar gelince ben misafir gibi oluyorum .
esim benim aileme giderken sukadae kalırız diyor benim ailem gelince cok kalmaz zaten
ana kvkp bıraksak kalacaklar 15 gün cok benim için .1 hafta kalmalarını istiyorum bunaltıyorlar
esimle konustum ama anne babasına bunu nasıl diyecegini bilemiyor fikri olan?
ilk baskarda isterlerse bir ay kalsınlar derdim . ama öyleki benim istemediğim birsey alıyor evimle ilgili yada yapıyor hayır diyorum isteniyorum hala yapıyor üstekiyorum yine . beni takmadan. cok sey yasandı kendi evine düzenine asla karıstırmaz oglunu bekar evinde kalıyormua gibi düsünuorlar sanırım hala. düsüne düsüne sinir hastası gibi oldum. ilk baslarda benim yediğim peynire laf ederdi benm evimde . üstelik hamileydim.Ama eşiniz bunu nasıl söylesinben olsam söyleyemezdim. Bence hersey kafada biter,madem 15 gün ve mecburiyet, kafanizda bitirin önce. Gormeyin,duymayin, yoklar gibi davranin. 15 gun nedir ki goz açıp kapayana kadar geçer
ilk baskarda isterlerse bir ay kalsınlar derdim . ama öyleki benim istemediğim birsey alıyor evimle ilgili yada yapıyor hayır diyorum isteniyorum hala yapıyor üstekiyorum yine . beni takmadan. cok sey yasandı kendi evine düzenine asla karıstırmaz oglunu bekar evinde kalıyormua gibi düsünuorlar sanırım hala. düsüne düsüne sinir hastası gibi oldum. ilk baslarda benim yediğim peynire laf ederdi benm evimde . üstelik hamileydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?