Merhaba
Eşimle ilk tanıstıgımda bana kendi mesleğini yapabilirsin ama başka işlerde calısmana izin vermem demişti bende tamam dedim o zaman acıktkm da kapanmamı istedi kapandım. Evlendik falan. Şimdi asla calısamazsn ben karımın emir altında çalışmasını istemiyorum çocuklara bakacaksın tabi çocuk yok olursa işin o diyor Oraya gidemezsin , şunu yapamzsn ,öyle konuşma, arkadaslarınla bir yerde oturamaz sn, markete bile izin almadan gidemezsin , komşuya çaya gıdersrn benden ızin alacaksın,ben erkeğim ne dersem öyle olur . Gibi saçma sapan hareketleri var kavga ettik bi defa babamın evine gittim beni almaya geldi abisi elçilerim saygımdan gittim.ben ona Sen niye yapıyorsun bazı seyleri dediğimde Senin dediklerini yapmam için senin benim istemen düğün yapman gerekir diye saçma bir şey söylüyor. Şimdide kpss calısmak istiyorum atanmak istiyorum evde çok sıkılıyorum çocuk da yok olmuyor
tüp bebek deniyorum ama sanki geleceğim yok eşimle. kendimi garantiye almak istiyorum bunu anladıgı ıcın de izin vermiyor ona baglı olmamı istiyor anneme dedim onu ilgilendirmez dedi sen çalış dedi ama sorun çıkartıyor bilmiyorum napım kavga ediyorum boş g söylüyorum boş eril bir zihniyet hiç bir zevkime hobıme saygısj yok. Eskiden yüzme yr giderdim bisiklet sğrerdm dansa giderdim ben bilim bişiler yapardım. Şimdi bazen böyle muzık olup nun yanında şakasına oynar gibi yapsam ters ters bakıyor ayıptır diyor yapma hodumaugitme diyor öf ne bilim aile terapisti ne mi gitsem kpss çalışma ma da izin vermiyor bırakmıyor hayır diyor kesinlikle