Eşim kontrolcümü ?

Öyle hakaret edip sigaranızı kırınca sizde paketini alıp tek tek kırsaydınız keşke. Terbiyesiz herif.
Seviyorum demişsiniz. Ya gerçekten bu sevgi anlaşıyı çok zararlı. Nesini seviyorsunuz mesela?? Bana karışamazsın ben karışırım, yok şerefsizim sana bıraktırıcam, yok salaksın gerizekalısın.. bunları yapan adam daha neler diyordur kim bilir. Ee? Nesini seviyorsunuz, sevgi bu mu?
Kime neye derdimi anlatacam ki anlatsam olur böyle şeyler yuvanı bozma oluyor bunları duydukça daha da çok sinirleniyorum psikolojik olarak kendimi yıpratıp üzüyorum . Aylardır antidepresan ilaç kullanıyorum . Eşimi alıyorum defalarca konuşuyorum anlamıyor ben hak ediyormuşum öyle diyor bağırıyorum susuyorum gerekirse günlerce konuşmuyorum anlamıyor

neden karışmazmışsınız siz onun malı mıymışsınız?
sizde çalışıyorsunuz değil mi?
ben erkeğim ben yaparım diyorsa eğer çalışıyorsanız maddi herşeyi de o karşılayacak o zaman

terbiyesiz adi.. salak s.. tir git diyen insana nasıl sert bir şekilde haddini bildirmiyorsunuz?
bide ailesi biliyor mu sigara içtiğinizi? onlar da laf ediyorsa bakın nasıl bıraktırdım yapmak için mi yapıyor acaba
Ben evde şipariş üzerine çalışıyorum öyle çok kazancım olmuyor . Sigara mı kendisi alıyor . Ailesinden annesi biliyor oda karışmıyor aksine oğluna kızıyor bana karıştığı için

Niye evlenmesin ki, senin gibi dilsiz köleyi nerede bulacak?
İse gidiyorsun, eve para getiriyorsun, yemeği hazirliyorsun, sofrayı kuruyorsun. Ve diyorsun ki; şükür ,eşim beni yediriyo iciriyo..
Temizlik yapıyorsun, banyoda ıslak havlu görse yenisini takmak yerine aniriyor, gidip boynunu eğip temizliyorsun. Banyo çöpünü dolu gorse poseti kapatıp almak yerine seni azarlıyor . İnsan böyle hizmetçisine davransa istifa eder.
İşten eve geldigin gibi evi çekip çeviriyorsun, adamsa yan odada playstation oynayıp yorgunluğunu atıyor. Ara sıra sana aniriyor, egosunu tatmin ediyor.
Bir de tabii yatak arkadaşı kısmı var. Öyle de tatmine ulaşıyor bedavadan. Normal kız arkadaşı olsa ilgi,alaka göstermesi,gönlünü hoş etmesi gerekir seks için. Eskorta gitse iki günlük parasını bırakması gerekir. Ama evdeki kadın öyle mi? Bugün küfür et, gönlünü alma,yarın seviş. Seni istemedi mi, 'esini reddeden kadına melekler sabaha kadar lanet ediyormus' stayla,yine o haklı.
Bak, tayinciymis taşınacak. Sen olmasan ya parayla adam tutar kolilere, ya anasını falan cagiririr yardıma, ya söylene söylene kendi yapar. Ama sen varsın. Sanki evde kocan yokmuş gibi yardım etsin diye kuzenini çağırmışsin. kral efendi taşınırken bile derdine düşmüyor.
Adam yaralı parmaga isemiyor, nefes alması israf.
Hala daha seviyroum diyorsun.
Senin gibisi bu devirde zor bulunur. Artık kadınlar bu ayıları çekmek yerine mabadina tekmeyi vuruyor.. mis gibi de memur eski kocadan nafaka, tazminat falan alıyorlar. Ödememe ihtimali de yok, devlet işinde. Ödemezse haciz olarak maaşından kesiliyor.
Tabii ki seninle böyle ezebileceği ve köle gibi kullanacağı mülayim bir kadın olduğun için evlendi
Ben evde çalışıyorum kazancım çok fazla degil herşeyimi o karşılıyor . Ama dediğiniz gibi haklısınız kendisi bile söylüyor senden başka bana kimse katlanamazdı oturup çok düşünüyorum niye evlendim bumuydu hayalim değildi kendimi çok fazla sorguluyorum şu aralar

Kime neye derdimi anlatacam ki anlatsam olur böyle şeyler yuvanı bozma oluyor bunları duydukça daha da çok sinirleniyorum psikolojik olarak kendimi yıpratıp üzüyorum . Aylardır antidepresan ilaç kullanıyorum . Eşimi alıyorum defalarca konuşuyorum anlamıyor ben hak ediyormuşum öyle diyor bağırıyorum susuyorum gerekirse günlerce konuşmuyorum anlamıyor
Her ev her evlilik "yuva" değildir. Siz bunu haketmiyorsunuz. Kimseye de bir şey anlatmak zorunda değilsiniz. Bu hayat sizin, çok pişman olursunuz.
İnsan sevdiğini böyle aşağılamaz. Ben üzüldüm sizin adınıza. Bence bir evlilikte her şey olabilir ama karşındaki laftan anlamıyorsa, iletişimden anlamıyorsa, kısacası ulaşılamıyorsa; bitmiştir.

Bu şekilde bıraktırma çalışırsa avcunu yalar, aksine daha çok içersiniz. Hödüklüğü bir bıraksın önce..

Kendisi iciyorsa sana niyr karisiyor. Biz de ikimiz de iceriz kimse kimseye karismaz. Baska seylerine de karisiyor mu boyle. Agirligini koy bence

Ben karışamazmışım ona
O zaman o da sana karışamaz, bitti. Nokta. Pipililerin bizden farklı olarak ayrıcalıklı oldukları, istediklerine karışıp istedikleri gibi yoneteceklerini yazan bı bildiri mi varmış? O zaman ben de yazayım bı kuku manifestosu, içtikleri sütü burunları dan getirelim. Giderek sinirlendim. Pipi olup beyin olmayınca, kendini her boka yetkin, üstün gören erkeklerden nefret, gına geldi.

kime anlatma zorunluluğunuz var
bu kafayla üzgünüm daha çok şeyi hakkı görür
siz de oturup ağlarsınız
neyse canım ben bi sigara yakıcam
çünkü karışanım yok

Sigara içmeyen birine eşinin kultablasi gibi kokmasi demek( lütfen ağız temizligim on numara falan demeyin ) az bir terlese buram buram sigara kokar az bı ağzı kuruşa bildiğiniz kultablasi gibi kokar çok itici ve irite edici bir durumdur ,hem içmeyen hem nefret eden biri için fakat esinizde içiyor cok garip buldum bu durumu acaba ondan daha mı kötü kokuyorsunuz

Siz boyle size edilen kufurlere hakaretlere sadece sok olmakla kalirsaniz adam size mal muamelesi yapmaya devam eder yani kendisi icmese tamamda oda iciyor boyle salakca bir durum daha duymadim ne hakla size karisiyor ne kadar psifsiniz bende sok oldum sizin gibi

Sigara içmeyen birine eşinin kultablasi gibi kokmasi demek( lütfen ağız temizligim on numara falan demeyin ) az bir terlese buram buram sigara kokar az bı ağzı kuruşa bildiğiniz kultablasi gibi kokar çok itici ve irite edici bir durumdur ,hem içmeyen hem nefret eden biri için fakat esinizde içiyor cok garip buldum bu durumu acaba ondan daha mı kötü kokuyorsunuz
Onla alakası yok ki eşim öyle bi durum olsa açık ve net bi şekilde söyler çekinmez aynı zaman da onda da bi koku olduğu zaman bende açıkça söylerim Oda

Siz boyle size edilen kufurlere hakaretlere sadece sok olmakla kalirsaniz adam size mal muamelesi yapmaya devam eder yani kendisi icmese tamamda oda iciyor boyle salakca bir durum daha duymadim ne hakla size karisiyor ne kadar psifsiniz bende sok oldum sizin gibi
Pasif biri değilim sakinliğimi koruyorum diyelim yeri geliyor cevabını veriyorum sessiz kalmıyorum ben sadece yapıcı olmaya çalışıyorum .

Her ev her evlilik "yuva" değildir. Siz bunu haketmiyorsunuz. Kimseye de bir şey anlatmak zorunda değilsiniz. Bu hayat sizin, çok pişman olursunuz.
İnsan sevdiğini böyle aşağılamaz. Ben üzüldüm sizin adınıza. Bence bir evlilikte her şey olabilir ama karşındaki laftan anlamıyorsa, iletişimden anlamıyorsa, kısacası ulaşılamıyorsa; bitmiştir.
İnsanlar farklı düşünüyor ailem olsun başkaları olsun. Son çare terapiye gitmek istiyorum çünkü gerçekten onun ihtiyacı çok var

Küfür yiyip yiyip bunun iyiliğiniz için yapıldığını düşünecek duruma nasıl geliyorsunuz?
Evet kocanız sizi çok seviyormuş, sigara içmenize çok üzülüp "ben ne yapsam da biricik eşimin ciğerleri hep ilk günkü tazeliğinde kalsa" diye düşünmekten geceler boyu gözüne uyku girmiyormuş. O yüzden size hakaret edip aşağılayarak sizi bu yanlıştan döndürmeye karar vermiş.
Size bir gram saygısı ve sevgisi olmamasıyla ve sigaralara gelen zamlarla hiç ilgisi yoktur eminim.

Sevdiğim için katlanıyorum demişsiniz bir yerde ama sevgi bu değil.

Hiç bir sevgi küfüre, hakarete, saygısızlığa katlanmayı GEREKTİRMEZ.

Üzgünüm ama adam dağ ayısı. Konuşmakla bu zamana kadar sizi anlamamış kendiniz söylüyorsunuz..

O zaman ilk sigara ile söylenmeye başladığı an bi cinnet geçirin bakalım. Kırın dökün, gün görmemiş küfürleri edin ki anladığı dil bu.

Bİ arkadaşın da dediği gibi, bu yuva değil. Her evlilik de kutsal değil. Bitmesi gereken biter.

Misal saglikla alakali bir probleminiz var mi?
Check up gibi bir durum sonrasinda mi gelisti bu durum..
Yani cok abartiyorsa daha zararli bir aliskanliga yoneliyor gibi yapabilirsiniz.(yonelmeyin,yoneliyor gibi yapin)...
Bunu fark ettiginde sigarayi onunuzden eksik etmez gibime geliyor..
Biz de mantiktir ya..Kotunun iyisi..
O sekilde dusunebilirsiniz.

Arkadaşlar hepinize merhaba daha önce başka bi konu için açmıştım eşimle alakalı şimdi ki konumuz bitmek bilmeyen sigara konusu . Ben eşimle tanışmadan önce de sigara içen biriydim eşimde aynı zaman da sigara kullanıyor . Ama eşim benim sigara içmemden çok rahatsız para konusunda degil beni sürekli kontrol etmek istiyor kendi içince sorun olmuyor ya da ben ona içme dİyince sen karışmazsın oluyor . Ben sigara 5 saat içmiyim o 5 saatin sonunda yine içiyim yine laflanıyor . Zararlı bi şey onu biliyorum 11 senedir içiyprum bende bırakmak istiyprum ama zorlanıyorum çok . Her neyse bugün iftar açıcaz daha yemekler olmamıştı bende suyumu içtim sigara yaktım bir iki fırt çekip söndürecektim eşim başladı beni cinnet geçireceksin serefsiz evladıyım o sigarayı sana bıraktıracam falan sustum . Şimdi sahur oldu bende sigara yaktım yarısını o içti yarısını ben kalktım eşime sahur hazırlıkcaktım sigara yaktım daha yeni içtin aldı sigarayı kırdı defol git salak karşımdan falan . Arkadaşlar tamam iyiliğim için isteyebilir ama bu yüzden çok kalbimi kırdı sanki 5 yaşında ki çocuğum da beni kontrol etmek istiyor gibi . Ben ona bi şey söyleyince karıştırmıyor kendine ama . Bu da benim zoruma gidiyor ben ondan sonra sigara içmeye başlasam tamam diyicem ama ben onunla tanışmadan önce de içiyordum ne demem lazım eşime sizce bu konu da nasıl konuşmam gerek

Mesele sigara değil adamın size olan saygısız davranış biçimi. Bana böyle davranacak adamla ömrümü geçirmem ne demek salak defol git falan. Sigara zararlı evet ama vücut sizin, karar sizin, içtiğinizi bilerek evlenmiş bu da ayrı bir saygısızlık

X