Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Narsistik kokular alıyorum. Sigara içmeyen biri ile birlikte olmak istiyorsa sizle evlenmeseymiş. Muhtemelen sizi düşündüğünden değil ona ilk defa hayır demişsiniz ya ondan iş inada binmiş. Bir nevi sen bana nasıl hayır dersin demek istiyor.Arkadaşlar hepinize merhaba daha önce başka bi konu için açmıştım eşimle alakalı şimdi ki konumuz bitmek bilmeyen sigara konusu . Ben eşimle tanışmadan önce de sigara içen biriydim eşimde aynı zaman da sigara kullanıyor . Ama eşim benim sigara içmemden çok rahatsız para konusunda degil beni sürekli kontrol etmek istiyor kendi içince sorun olmuyor ya da ben ona içme dİyince sen karışmazsın oluyor . Ben sigara 5 saat içmiyim o 5 saatin sonunda yine içiyim yine laflanıyor . Zararlı bi şey onu biliyorum 11 senedir içiyprum bende bırakmak istiyprum ama zorlanıyorum çok . Her neyse bugün iftar açıcaz daha yemekler olmamıştı bende suyumu içtim sigara yaktım bir iki fırt çekip söndürecektim eşim başladı beni cinnet geçireceksin serefsiz evladıyım o sigarayı sana bıraktıracam falan sustum . Şimdi sahur oldu bende sigara yaktım yarısını o içti yarısını ben kalktım eşime sahur hazırlıkcaktım sigara yaktım daha yeni içtin aldı sigarayı kırdı defol git salak karşımdan falan . Arkadaşlar tamam iyiliğim için isteyebilir ama bu yüzden çok kalbimi kırdı sanki 5 yaşında ki çocuğum da beni kontrol etmek istiyor gibi . Ben ona bi şey söyleyince karıştırmıyor kendine ama . Bu da benim zoruma gidiyor ben ondan sonra sigara içmeye başlasam tamam diyicem ama ben onunla tanışmadan önce de içiyordum ne demem lazım eşime sizce bu konu da nasıl konuşmam gerek
Aynı drurum bizde de var.Babam 15 senedir icmiyor anneme tasıyorKendi içip sana salak mısın demesi de bir garip... Babam bıraktı sigarayı ama asla anneme baskı yapmadı annem hala içer babam da alır gelir
Sizin yaptığınız da yanlış yani su içip hemen sigara içmek kötü bir görüntü esinizde hakaret etmiş oda çok yanlış karşılıklı saygı çerçevesinde konusamamissiniz sigarayı bu şekilde kimse kimseye biraktiramaz eşiniz empati kuramıyor kaba geldi birazArkadaşlar hepinize merhaba daha önce başka bi konu için açmıştım eşimle alakalı şimdi ki konumuz bitmek bilmeyen sigara konusu . Ben eşimle tanışmadan önce de sigara içen biriydim eşimde aynı zaman da sigara kullanıyor . Ama eşim benim sigara içmemden çok rahatsız para konusunda degil beni sürekli kontrol etmek istiyor kendi içince sorun olmuyor ya da ben ona içme dİyince sen karışmazsın oluyor . Ben sigara 5 saat içmiyim o 5 saatin sonunda yine içiyim yine laflanıyor . Zararlı bi şey onu biliyorum 11 senedir içiyprum bende bırakmak istiyprum ama zorlanıyorum çok . Her neyse bugün iftar açıcaz daha yemekler olmamıştı bende suyumu içtim sigara yaktım bir iki fırt çekip söndürecektim eşim başladı beni cinnet geçireceksin serefsiz evladıyım o sigarayı sana bıraktıracam falan sustum . Şimdi sahur oldu bende sigara yaktım yarısını o içti yarısını ben kalktım eşime sahur hazırlıkcaktım sigara yaktım daha yeni içtin aldı sigarayı kırdı defol git salak karşımdan falan . Arkadaşlar tamam iyiliğim için isteyebilir ama bu yüzden çok kalbimi kırdı sanki 5 yaşında ki çocuğum da beni kontrol etmek istiyor gibi . Ben ona bi şey söyleyince karıştırmıyor kendine ama . Bu da benim zoruma gidiyor ben ondan sonra sigara içmeye başlasam tamam diyicem ama ben onunla tanışmadan önce de içiyordum ne demem lazım eşime sizce bu konu da nasıl konuşmam gerek
Valla babam da aynı aşağı yukarı o kadar olmuştur bırakalı ama asla anneme almam etmem demediAynı drurum bizde de var.Babam 15 senedir icmiyor anneme tasıyor
Eşin senle işlerini yapıp kendi de rahat rahat pes oynamak için evlenmiş.Benim hayal ettiğim evlilik sanırım bu değil eşimse benle neden evlendi bilmiyorum
O sizi sevmiyor amaŞimdi biraz saçma gelicek size sevdiğim için
Özünde iyiymiş bir de konu sahibine yedirip içiriyormus .
kadin da çalışıyor bu arada. Ama olsun, parasını gaspedip aç da birakabilirdi. Buna da şükür. En azından sadece ağza alınmayacak hakaretler küfürler ediyor. Dovedebilirdi. Yani iyi bir koca özünde
neden karışmazmışsınız siz onun malı mıymışsınız?Ben karışamazmışım ona
sen kızsız sus lardan oluyor bunlar işte kudrKıyamaaam kalbinizi mi kırdı, yajıııık...
Şu lafları bana kocam söylese bir paket sigarayı malum yerine sokup yakarım yeminle. Hadsiz herif.
Niye evlenmesin ki, senin gibi dilsiz köleyi nerede bulacak?
İse gidiyorsun, eve para getiriyorsun, yemeği hazirliyorsun, sofrayı kuruyorsun. Ve diyorsun ki; şükür ,eşim beni yediriyo iciriyo..
Temizlik yapıyorsun, banyoda ıslak havlu görse yenisini takmak yerine aniriyor, gidip boynunu eğip temizliyorsun. Banyo çöpünü dolu gorse poseti kapatıp almak yerine seni azarlıyor . İnsan böyle hizmetçisine davransa istifa eder.
İşten eve geldigin gibi evi çekip çeviriyorsun, adamsa yan odada playstation oynayıp yorgunluğunu atıyor. Ara sıra sana aniriyor, egosunu tatmin ediyor.
Bir de tabii yatak arkadaşı kısmı var. Öyle de tatmine ulaşıyor bedavadan. Normal kız arkadaşı olsa ilgi,alaka göstermesi,gönlünü hoş etmesi gerekir seks için. Eskorta gitse iki günlük parasını bırakması gerekir. Ama evdeki kadın öyle mi? Bugün küfür et, gönlünü alma,yarın seviş. Seni istemedi mi, 'esini reddeden kadına melekler sabaha kadar lanet ediyormus' stayla,yine o haklı.
Bak, tayinciymis taşınacak. Sen olmasan ya parayla adam tutar kolilere, ya anasını falan cagiririr yardıma, ya söylene söylene kendi yapar. Ama sen varsın. Sanki evde kocan yokmuş gibi yardım etsin diye kuzenini çağırmışsin. kral efendi taşınırken bile derdine düşmüyor.
Adam yaralı parmaga isemiyor, nefes alması israf.
Hala daha seviyroum diyorsun.
Senin gibisi bu devirde zor bulunur. Artık kadınlar bu ayıları çekmek yerine mabadina tekmeyi vuruyor.. mis gibi de memur eski kocadan nafaka, tazminat falan alıyorlar. Ödememe ihtimali de yok, devlet işinde. Ödemezse haciz olarak maaşından kesiliyor.
Tabii ki seninle böyle ezebileceği ve köle gibi kullanacağı mülayim bir kadın olduğun için evlendi
Tam da dediğiniz gibi inada bindiriyorNarsistik kokular alıyorum. Sigara içmeyen biri ile birlikte olmak istiyorsa sizle evlenmeseymiş. Muhtemelen sizi düşündüğünden değil ona ilk defa hayır demişsiniz ya ondan iş inada binmiş. Bir nevi sen bana nasıl hayır dersin demek istiyor.