- 15 Şubat 2015
- 13.332
- 47.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi niye böyle oldunuz peki? Keşke eskisi gibi kalsaymışsınız o zaman kocanız hakaret ettiğinde kırılmak yerine aksiyon alırdınız belki.Eskiden ben de öyleydim büyük konuşmamak gerekiyormuş demek ki
Eşim kendisinin normal olduğunu sorunların benden çıktığını düşünüyor terapiye gidelim dedim onu da istemiyor bi öfke problemi var psikolojik olarak da iyi olmadığını düşünüyorum hatalarını söylediğimde benim hallettiğimi düşünuyor
ben ondan sonra sigara içmeye başlasam tamam diyicem
Aslında eşim hep en başından beri dediğim dedik ben bir çok şey için kendimi değiştirdim o da kendini bazı konuları da törpüledi öfkesi ve dediğim dedikler hariç .Şimdi niye böyle oldunuz peki? Keşke eskisi gibi kalsaymışsınız o zaman kocanız hakaret ettiğinde kırılmak yerine aksiyon alırdınız belki.
Sorun da bu zaten kendi istediği zaman içer kayınvalidemlere gidince orda sigara içemiyorum kayınvalidem biliyor kayınpederim bilmediği için eşimin de içtiğini bilmez anlaşma yaptık ben 3 saat sonra içtim inanın ona bile laf etti surat astı içtiğim içinKendi içmese şu yaptıklarına anlam verebilirim ama kendisi içip sana içirtmemesi çok saçma.
Benim dediğim olur kafası bu tamamen başka bir açıklaması yok yani. Bunun için sana hakaret etmesi falan hayırdır ya? Hakaret etme hakkı yok asla. Ne zannediyo ki kendini? Önce kendisi bıraksın madem.
Onunla bir alakası yokKImi insan sigara kullanınca ağzı çok kötü kokuyor. Tahammülsüzlük ondan mı acaba? Davranışı çok kaba ayrıca, böyle alıştırma eşini bi tavrın bi cizgin olsun.
Şu zıkkımı hiç içmeyin bence
Ben çok sakinim biriyim kolay kolay sinirlenmem eşimin gereksiz takıntıları yüzünden bu havlu niye değişmedi bu çöp kovasını boşalt bunun gibi bir çok şey dırdırcıdır . Birde eşimin oyunu pes oynar sürekli çok nadirdir oynamadığı . Bende onunla vakit geçirmek istiyorum doğal olarak oyunu oynar gelir telefonu eline alır konuşma falan yok sigara öncesi bu konu oldu dedim oyundan geldi telefonu eline aldın bırak da muhabbet edelim ne konuşucaz konuşacak bi şey mi var açma şu muhabbetleri sıkma vs bende illa konuşmak da gerekiyor yüzüne gözüme bakabilirsin oda saçmalama of bilmem ne bu tarz şeyler .Eşinizi psikolojik açıdan değerlendirmek haddim değil. Ancak önceki konunuzla beraber bakıldığında ortada bir sorun var gibi duruyor.
Sigara yüzünden yaşanan tartışma temelde , sizin : eşinizin eve aldığı herhangi bir sebzenin şekli için kendisiyle kavgaya tutuşmanızdan farklı değil.
Kavga için neden aranmış bulunmuş. Yanıt aranması gereken ; evliliğinizde neler oluyor ve neden kavga çıkarmak için bahaneler aranıyor ?
Aynı durumda bende varım işte hastalanırım sigara içmesini bilirsin ama en ufak şeyde sigarayı koyar ortaya . Ne desem olmuyor ki en son işte ben senden önce de içiyorum karışma bana çocuk değilim ben dedim defol karşımdan dedi daha ne söyleyebilirimBenim kocamda sigarayı bıraktırmak için bana rüşvet teklif ediyor
Besi biyerde alayım bırak diyor ama gerçekten öyle bı azmim yok,çok pis bişey
Konumuza gelecek olursak nerdeyse eşiniz aynı eniştem.
Kardeşime nerdeyse bu lafları söylüyor
Benim bu saygısızlığı tahammülüm olmazdı,bu lafların birini duysam kıyamet kopartirim.
Çok sessiz,pasif kalmışsınız.
Evet zararlı ama bağımlılık bu şekilde bitirilmiyor ki.
Defol karşımdan dediğinde neden susuyorsun işte sorun orda.Aynı durumda bende varım işte hastalanırım sigara içmesini bilirsin ama en ufak şeyde sigarayı koyar ortaya . Ne desem olmuyor ki en son işte ben senden önce de içiyorum karışma bana çocuk değilim ben dedim defol karşımdan dedi daha ne söyleyebilirim
Büyük konuşmakla alakası yok ki bunun, adam size salak karşımdan defol bilmem ne diyor siz de iyiliğimi istiyor ama kalbim kırıldı diyip susuyorsunuz. Biz de eşimle sigara içen insanlarız arada bi yeni söndürdün hayatım az sonra iç falan der (normal biri olduğu için) ama bana salak defol falan dese (sigara yaktım diye) alnına basarak söndürürüm o sigarayı.Eskiden ben de öyleydim büyük konuşmamak gerekiyormuş demek ki
Arkadaşlar hepinize merhaba daha önce başka bi konu için açmıştım eşimle alakalı şimdi ki konumuz bitmek bilmeyen sigara konusu . Ben eşimle tanışmadan önce de sigara içen biriydim eşimde aynı zaman da sigara kullanıyor . Ama eşim benim sigara içmemden çok rahatsız para konusunda degil beni sürekli kontrol etmek istiyor kendi içince sorun olmuyor ya da ben ona içme dİyince sen karışmazsın oluyor . Ben sigara 5 saat içmiyim o 5 saatin sonunda yine içiyim yine laflanıyor . Zararlı bi şey onu biliyorum 11 senedir içiyprum bende bırakmak istiyprum ama zorlanıyorum çok . Her neyse bugün iftar açıcaz daha yemekler olmamıştı bende suyumu içtim sigara yaktım bir iki fırt çekip söndürecektim eşim başladı beni cinnet geçireceksin serefsiz evladıyım o sigarayı sana bıraktıracam falan sustum . Şimdi sahur oldu bende sigara yaktım yarısını o içti yarısını ben kalktım eşime sahur hazırlıkcaktım sigara yaktım daha yeni içtin aldı sigarayı kırdı defol git salak karşımdan falan . Arkadaşlar tamam iyiliğim için isteyebilir ama bu yüzden çok kalbimi kırdı sanki 5 yaşında ki çocuğum da beni kontrol etmek istiyor gibi . Ben ona bi şey söyleyince karıştırmıyor kendine ama . Bu da benim zoruma gidiyor ben ondan sonra sigara içmeye başlasam tamam diyicem ama ben onunla tanışmadan önce de içiyordum ne demem lazım eşime sizce bu konu da nasıl konuşmam gerek
O kadar saçma bir şey ki yorum yapamıyorum.Sorun da bu zaten kendi istediği zaman içer kayınvalidemlere gidince orda sigara içemiyorum kayınvalidem biliyor kayınpederim bilmediği için eşimin de içtiğini bilmez anlaşma yaptık ben 3 saat sonra içtim inanın ona bile laf etti surat astı içtiğim için
İçmemi istemiyormuş daha önce bu konudan yine kavga etmiştik çok yakın ark yanımızdaydı şahit oldukları için arkadası konuştum sen içiyorsun oda içiyor senden öncede bu kız içiyormuş bu şekilde yapma vs diye ama anlamadı . Neden böyle yapıyor bilmiyorumO kadar saçma bir şey ki yorum yapamıyorum.
Sordun mu hiç amacı neymiş?
Allah akıl,fikir versin. İslah etsin ne diyimİçmemi istemiyormuş daha önce bu konudan yine kavga etmiştik çok yakın ark yanımızdaydı şahit oldukları için arkadası konuştum sen içiyorsun oda içiyor senden öncede bu kız içiyormuş bu şekilde yapma vs diye ama anlamadı . Neden böyle yapıyor bilmiyorum