Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim. Eşim ilk baştan beri kıyafetlerime makyajıma cok karışıyor sevgiliyken beni öyle gördi öyle beğendi sonra değiştirmeye kalktı. Makyajıma karıştığında izin vermedim. O da buna alıştı çok sorun etmedi ama kiyafet konusunda ikna olmuyor. Cok acik seçik giyinen bir kiz değilim askılı bluz mini etek dekolte kıyafet zaten giymem. En acik halim diz boyu etek sıfır kol bluz ama en kalin halinden sadece omuzda kalan. Ee tesettürlü bi insan değilim yani bu durumda normal giyindiğimi düşünüyorum.ilk başlarda eşimi dinlerdim ama cok mutsuz olduğumu herkes güzel olurken ben sacma bi kıyafet giydiğimi fark ederdim. Ayrıca şunu da fark ettim kapalı olsa bile cok guzel olduğumda eşim yine kıskanıyor. Son zamanlarda bu durumdan çok bunaldim. Asiri bunaldim. Resmen mutsuz gibi oluyorum bir yere gitmek istemiyorum. Eşim ondan habersiz kıyafet almama izin vermiyor. Para bile vermek istemiyor ondan habersiz kiyafet alirim diye. Gerci alsam da giydirmiyor. Cok sıkıldım ne yapmalıyım. Nasil ikna olur. Cok kafaya taktim artik.