- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Terapide tani konmaz ki psikiyatriste gitse o zaman tani konur.Yasak değil eğer işini riske atacak bir tanı konulursa sıkıntı olur bu yüzden korkuyor.
Vallahi cocuklar kimlere emanet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terapide tani konmaz ki psikiyatriste gitse o zaman tani konur.Yasak değil eğer işini riske atacak bir tanı konulursa sıkıntı olur bu yüzden korkuyor.
Çiziyor zaten şimdiden. Gene ilk zamanlardaki gibi davranıyor söyleyeceği her kelimeyi seçerek söylüyor, iyi davranıyor filan.Ya belki çok uç olacak ama eşiniz ortaya çıkmama ve boşanmama durumu için düzgün bir profil çizerse ?
Evet ne olduğunu bilmiyorum. Gitmezsen boşanırım diye ikna ettim.kendi kendine konuşması,Bir dereceye kadar normal sayılabilir ama kahkaha atması falan korkunç geldi bana. Allah korusun, Bence bir an evvel ikna edip doktora götürmelisiniz. Eğer şizofreni gibi bir hastalığı varsa tehlikeli de olabilir, sizin için
Ailesi sakladı büyük ihtimalle malesef ama bunu ortaya çıkarmalıyım. Evet ailemin yanındayım gitmeyi düşünmüyorum. Evet paraya tapıyor tapıyor para para diye ölecek neredeyse. Bana paramız yok diye diye hiçbişey almak istemedi paraları biriktirmiş 8 bin TL olmuş bir gün arabası arızalandı o zaman ortaya çıkardı o parayı ve kullandı. Evet bakınca zeki, aklı başında zannedersin.Esinize henuz teshis konulmamis umarim sizofren degildir.en zor hastaliklardan biri yakin cevremizde vardi biri.cok tehlikeli olabiliyorlar,kendilerine birini dusman olarak gorur ve ona zarar vermeden durmazlar.genelde parayi cok severler ve cok zeki olurlar.disardan baksan bu ne kadar zeki dersin.iyiki ailenizin yanina gitmissiniz sakin dönmeyin.allah korusun size zarar verebilir sonucta hasta naptigini bilmiyor.aileside saklamissa allah onlari bildigi gibi yapsin.
Herhalde yani tanıyı psikiyatrist koyacak elbette.Terapide tani konmaz ki psikiyatriste gitse o zaman tani konur.
Vallahi cocuklar kimlere emanet
Biz kv kp eşim abisi hepsinini yüzyüze getirdik. Oğlunuzun böyle böyle sıkıntıları var dedik ama ooo herşeye bir kılıf bulmuşlar kabul etmiyorlar mümkün değil üstelik birde sizin kızınızda sıkıntılı demesinler mi.Ailesine bi anlatsaniz kv yada kp ye sonra tabii ki uzmana gitmesi sart bebekte olacakmis sizofreni falansa aman allah korusun.
Dedeleri izlettim eşime. Aman Allahım sen koru yarabbim akıl fikir ver diyor. Ağzım açık bakakaldım zaten. İnsan ağlasa mı gülse mi bilemiyor...Aklıma dedeler geldi çok enteresan gerçekten
Kesinlikle doktora gitmeli yalnızlık ve güvensizlik bu hale getirmiş olmalı .. acaba neden gğvenmiyor kimseyeDedeleri izlettim eşime. Aman Allahım sen koru yarabbim akıl fikir ver diyor. Ağzım açık bakakaldım zaten. İnsan ağlasa mı gülse mi bilemiyor...
Eyvahh ya tam sorunku tiplerBiz kv kp eşim abisi hepsinini yüzyüze getirdik. Oğlunuzun böyle böyle sıkıntıları var dedik ama ooo herşeye bir kılıf bulmuşlar kabul etmiyorlar mümkün değil üstelik birde sizin kızınızda sıkıntılı demesinler mi.
Oğlumuza yavaş yavaş konuşun iyidir oğlumuz biraz mızmızdır bişeyi yok filan herşeye bir kılıf uydurulmuş.
Bende herşeye ağlıyormuşumda o yüzden ağlamam sıkıntıymış. Adam hamile halimle bana yapmadığını bırakmadı ağladım diye psikolojisi bozuk olan ben oldum.
Eşimle görüşmeyi kestiğimden ve sınırlı görüştüğümden beri ağlamıyorum.
İnşallah bebeğimde yoktur büyüüük vebal aldılar hemde çok büyük...
Boyle hastaliklarin genetik olma olasiligi cook yuksek. Benim annem de bipolar hastasi meger genc kizligindan beri varmis ilac da kullanmis ama babama soylememisler o zamanlar da cahillik tabi babamin aklina gelmemis iyi bir doktora goturmek. Annem kafasinda kurup kurup cok hizli ve gercek olmayan seyleri konusurmus babam da beni sevmiyor istemiyor gitmek icin bahane ariyor saniyomus. Zamanla babam da arastirmis iyi doktorlara goturmus annem kendibi oyle toplamis. 20 yildir ilac kullaniyor donemsel ataklar disnda gayet normal bir insan. Biz de sonradan ogrendik babannesi ve halasinda da bu hastalik varmis. Kesinlikle ciddi bir sekilde uzmandan yardim alin ve tedaviye baslayinBizim evliliğimiz hızlı oldu mükemmel rol yaptı görseniz dünyanın en mükemmel insanı gibiydi hiç tereddüt etmeden evlenilir diye düşünüyor insan. Evlendikten sonra eşimin babası ben kötü zamanlar geçirdim başıma elektrik verdiler ve hastanede 2 ay tedavi gördüm depresyona girdim demişti. Bizde ailecek bu tip hastalıklardan bihaber olduğumuz için zor zamanlar geçirmiş diye konuyu irdelemedik. Yani zannediyorumki bu her ne ise babasındada var ve gizliyorlar...
Bence sart kosmayin. Kendi iyiligi icin yapmak zorunda oldugunuza ikna edin. Eger gercekten hastaysa sen bana boyle dedin diyip bunu kafasina takar mantikli seyler dusunemeyebilirEvet ne olduğunu bilmiyorum. Gitmezsen boşanırım diye ikna ettim.
Tabii ki doktorlar işin uzmanları en iyisini bilir ve uygular sadece bir ihtimal aklıma gelmişti. Peki gerçekten bir rahatsızlığı çıkarsa dava edecek misinizÇiziyor zaten şimdiden. Gene ilk zamanlardaki gibi davranıyor söyleyeceği her kelimeyi seçerek söylüyor, iyi davranıyor filan.
Ancak doktoru önceden bilgilendirmeliyim ki kendisi nasıl test edeceğini bilir diye düşünüyorum yoksa bilgilendirmezsem elbette anlaşılmaz bile.
İşte bunun altında yatan şizofren gibi bir durum olabilir bundan şüphe ediyoruz. Buradaki psikologlarımız böyle söylüyor.Kesinlikle doktora gitmeli yalnızlık ve güvensizlik bu hale getirmiş olmalı .. acaba neden gğvenmiyor kimseye
Amin inşallah sağolunEyvahh ya tam sorunku tipler
Allah kolaylik versin umarim tedaviyle cozulur
Çok geçmiş olsun sizinki kolay bir hayat olmamış. Bu tip hastalarla ayrıca ilgi, zaman, emek gerekiyor. Annenizin daha iyi olmasına sevindim.Boyle hastaliklarin genetik olma olasiligi cook yuksek. Benim annem de bipolar hastasi meger genc kizligindan beri varmis ilac da kullanmis ama babama soylememisler o zamanlar da cahillik tabi babamin aklina gelmemis iyi bir doktora goturmek. Annem kafasinda kurup kurup cok hizli ve gercek olmayan seyleri konusurmus babam da beni sevmiyor istemiyor gitmek icin bahane ariyor saniyomus. Zamanla babam da arastirmis iyi doktorlara goturmus annem kendibi oyle toplamis. 20 yildir ilac kullaniyor donemsel ataklar disnda gayet normal bir insan. Biz de sonradan ogrendik babannesi ve halasinda da bu hastalik varmis. Kesinlikle ciddi bir sekilde uzmandan yardim alin ve tedaviye baslayin
Bir şekilde ikna da ettim zaten. Eşim bana anlaşamıyoruz bu yüzden gidiyoruz öyle gidelim dedi. Bende tamam evet anlaşamıyoruz gidince anlaşıcaz dedim. Yoksa sen hastasın deyince işler iyice karışıyor hesap kitapları bitmiyor adam atacağı bir sonraki 10 adımıda hesaplıyor kafası böyle işliyor.Bence sart kosmayin. Kendi iyiligi icin yapmak zorunda oldugunuza ikna edin. Eger gercekten hastaysa sen bana boyle dedin diyip bunu kafasina takar mantikli seyler dusunemeyebilir
Büyük ihtimal edeceğim şimdiki düşüncem bu. Genede duruma göre koyulan tanıya göre karar vereceğim.Tabii ki doktorlar işin uzmanları en iyisini bilir ve uygular sadece bir ihtimal aklıma gelmişti. Peki gerçekten bir rahatsızlığı çıkarsa dava edecek misiniz