- Konu Sahibi isimbulamadimm
-
Ailen kesinlikle acele evlenmene karşıydı ama " hay allah demek salonlar kapanacak, salonsuz olmaz, kocasız durulmaz, eh iyi madem napalım, olsun bari " diye henüz 2 aydır tanıdığınız adamla evlenmenize ve aile apartmanında cümbür cemaat yasamana razı oldular öyle mi??? Ablacım, etme eyleme bak seni üzmek istemiyorum ama senin ailen senin başını fena yakmiş, yol yakınken kurtul bu saçma insanlardan...Anlatamıyorum sanırım benim ailem zaten bu kadar çabuk evlenmemizi istemedi pandemi dönemiydi salonlar kapanacaktı mecbur kalındı
Cok gecmis olsun. Bunlari kafaniza takmayip, ailenizin yanina gidip tedavinizi güzelce olun bence. Şifa diliyorumKayınvalidem de sürekli bebeğiniz olsun diyor ben rahim kanseriyim şuan tedavim sürüyor doktorum bebeğimin olmasını şuan için önermiyor ama biliyorum ki kayınvalidem herşeyin farkında ve çocuk olursa ben gidemem diye düşünüyor
Annesine her şeyi ama her şeyi anlatan eşinizin, bu kadar önemli bir bilgiyi annesine anlatmadigindan emin misiniz?Biz hastaligimi sadece kendi aileme duyurduk başka kimsenin bilmesini istemedim..
Ya herşey tam olacaktı yada eksik.Evlenmeden önce insanlar göründüğü gibi olmuyormarmis işte o zamanlar eşimde aileside iyiydi güvendikNeden mecbur kalindi ki? Once birbirinizi tanisaydiniz, evliligi geciktirseydiniz olmaz miydi? Aileniz de istememisken neden bu mecburiyet?
Bana anlatmadım dedi belki de anlattı bilmiyorum kiAnnesine her şeyi ama her şeyi anlatan eşinizin, bu kadar önemli bir bilgiyi annesine anlatmadigindan emin misiniz?
Saolun teşekkür ederimCok gecmis olsun. Bunlari kafaniza takmayip, ailenizin yanina gidip tedavinizi güzelce olun bence. Şifa diliyorum
Kıskançlıktan olmadığı o kadar açık ve net ki. Anlamadığından değil işine gelmediğinden sanırımAnnesi bu durumlarda çok seviniyor oğullarım bensiz yapamaz modunda benjm eşim gündüzleri bazen arar annesinden yemek ister ben yapamıyormusum gibi..ben eşimle çok konuşmayı denedim adım kıskanç oldu kıskanıyorsun oldu..
Çok katılıyorum valla doğru.bu tipler boyle soyledikce kendini bi sey zanneder, anammmmm diye gezinir. birak kendi hallerine dibine kadar konussunlar, sonraki asama kavga etmeleri oluyor zaten. sen de kendine yapacak bi mesgale bul. simdi sana ispata calisiyor, sen de takma.
İki ayda ne demeye evlendin ki?Görücü usulü evlendik 2 ay nişanlı kaldık maalesef tanıma fırsatım olmadı zaten nişanlı iken yaptıkları ile şimdi yaptıkları arasında dağlar kadar fark war
Kız ben eve dolap bakıyorum 2 aydır, daha karar veremedim, hala acele etmeyim biraz daha bakayım diyorum....Altı üstü bin liralık dolap bak, alicam seneye kırılacak çöpe atacam.....insan kedisini köpeğini sahiplendirirken bile daha çok duşunuyor inan bana...Hadi sen gençsin, belli ki söz hakkın olmamış bile evlenirken ama senin annen baban nasıl insanlar kızlarini nasıl bu duruma sokmuslar...Hala inanamıyorum bu şekilde evlenmiş olmana...Akraba filan mı eşinin ailesi ?Ya herşey tam olacaktı yada eksik.Evlenmeden önce insanlar göründüğü gibi olmuyormarmis işte o zamanlar eşimde aileside iyiydi güvendik
Yok hayır akrabamizin arkadaşının kardeşiKız ben eve dolap bakıyorum 2 aydır, daha karar veremedim, hala acele etmeyim biraz daha bakayım diyorum....Altı üstü bin liralık dolap bak, alicam seneye kırılacak çöpe atacam.....insan kedisini köpeğini sahiplendirirken bile daha çok duşunuyor inan bana...Hadi sen gençsin, belli ki söz hakkın olmamış bile evlenirken ama senin annen baban nasıl insanlar kızlarini nasıl bu duruma sokmuslar...Hala inanamıyorum bu şekilde evlenmiş olmana...Akraba filan mı eşinin ailesi ?
Offf...Peki senin eğitimin ne kuzum? Bir mesleğin var mı? Boşansan ailen ne der? Kabul ederler mi seni? En azından tedavin devam ederken evlerine alıp, destek olurlar mı sana boşandıktan sonra?Yok hayır akrabamizin arkadaşının kardeşi
+1En azından ilişkiniz düzelene kadar çocuk yapmayın
Tam diyordum ki, bu kadar riskli bir evlilikte bu adam psikopat bile çikabilirdi, iyi bari , anneciymiş, oküzmüş, sevmiyormuş filan ama en azından fiziksel şiddeti yokmusssss....Ama maalesef bu yorumunu yeni gördüm......Daha yeni evli sayilirsiniz ve adam şu anda şu durumda bile bunları yapıyorsa darp edilmen de yakındır zaten....Kaç bacım...Hemen kaç ....ayriyetten boşanmayı çok düşündüm çünkü eşim agresif biri en ufak şeyde bağırıp çağırıyor çok büyük tartışmalarimiz oldu
Abisi geçenlerde yengesine tokat atmış eşim yengesini önce karakola götürdü şikayetçi olsun diye ardından da annesinin evine bıraktı abisine de demediği lafı bırakmadı sanmıyorum şiddet uygulayacaginiTam diyordum ki, bu kadar riskli bir evlilikte bu adam psikopat bile çikabilirdi, iyi bari , anneciymiş, oküzmüş, sevmiyormuş filan ama en azından fiziksel şiddeti yokmusssss....Ama maalesef bu yorumunu yeni gördüm......Daha yeni evli sayilirsiniz ve adam şu anda şu durumda bile bunları yapıyorsa darp edilmen de yakındır zaten....Kaç bacım...Hemen kaç ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?