- 15 Ekim 2016
- 6.523
- 11.748
Hayır birde telaşlanıp ay ne hediye alsam diye tribe girer insanCidden ne diyeceğini bilemedim.Biri beni kedisinin yaş gününe cagirsa şaka yapıyor herhalde diye düşünürdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır birde telaşlanıp ay ne hediye alsam diye tribe girer insanCidden ne diyeceğini bilemedim.Biri beni kedisinin yaş gününe cagirsa şaka yapıyor herhalde diye düşünürdüm
Evet birazda ben saçmalayan olayım ne var ayol gidin kutlayın siz karışan yokGitgide saçmaliyorsunuz
Bibi yaHayır bide komik olduğunu saniyorlar dur bende olayim hahahjdndjsbsksbzhsksnsbsjsksn aha çok komik oldum
Abart kizim sende abartBenim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
kocanız ne karışıyor ayoollll . okim oluyor. kredi çekin yapın :)Benim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Bizde orta yokturOkudugum en saçma dert :) arkadaşım borç harç içinde kalkıp bilezik satıp ne olduğunu dahi anlamayacak olan bir kediye niye böyle masraflı birşey yapma ihtiyacı hissediyorsunuz , hayır hayvan sevgisi ilgisi anlarım sizinki pes dedirtti bizde kedi bakıyoruz hiç doğum gününü kutlamadik kustu mu acaba çocuklar bile üç yaşına kadar tam olarak ne olduğunu anlamıyor hadi onlara anı kalsın diye yapıyoruz sizinki cooookkk saçma, ben kızımın doğum günü için bile salon tutmadım ne gerek var ne bu simariklik,eşinizin yerinde olsam açıkçası bileziği alır satar gider üç gün tatil yapar dönerim sizsiz
Isteyen yapar isteyen yapmaz herkesin seçimi yasam şekli maddiyatı yada neyse adıO kadar da değil isteyen yapar ve yabancilar bunlara önem veriyor bizde pipi kesildi diye cümle aleme duyuruyoruz asıl saçma olan o et parcası için davul zurna.
Ben 26 martta doğdum komsumun köpüsüde 25 martta bana doğum günü yapıldı onuda getirdik foto çekildik doğum günün kutlu olsun diye hiçde saçma değildi ramdom basınca evet çok komik oldu. Pastamda hem lusim hem de pabloşum vardı hatta
Su üstünde yüzen mum icat etmişler sırf balıkların doğum gününü kutlamak için. Biz öyle kutladık. Tavsiye ederimBen de balıklarima doğum günü yapayım diyorum da suya mumu koyduğum an sönecek o yüzden kahroluyorum.Bileziklerimi bozdurayim da sönmeyen mum icat edeyim ahahah Allah akıl fikir versin, eşinize de sabır versin!!
Şakasınız değil mi sizBenim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Kuzum ozel gunlere duskunlukleri yok iciniz rahat olsun, kendisinin mamasini suyunu sevginizi verin o sekil takilirZaten her zaman sokak hayvanlarına mama veriyoruz eşimde bende çok seviyoruz hayvanları elimizden geldiğince her zaman veriyoruz ama bu benim kedim gibi değilde sanki bebeğim gibi onu mutlu etmek istedim aklıma böyle bir fikir geldi ilk yaş günün özel olmasını unutulmasın istedim kendim açısından yani ne bilim videoya fln çekilir hatıra kalır diye düşündüm.