Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla geri adım atmayın oda sizin yavrunuz(!) Çok satafatli bir kutlama yapmalısınız bence de(!) Eşiniz razı gelmezse bilezik bozdurun,yetmezse Kredi çekin, en kötü bobreginizi satın(!)Ama en lüks mekanda o yasgununu yapın(!) bu kedicik bir daha bir yasinda olmayacak.(!)Benim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Bunu paylaşmalıyım
Ya sırf caps alıp twitter’a atmak için konu açmış ama başarılı bence ben güldümbu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Fare şeklinde pasta da alırız, harika fikir. Beni de davet et mutlaka çılgın seniBenim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Benim de kedim var, evladım gibi de severim. Bu düşünceniz bana biraz abartı geldi. Tabii ki herkesin fikrine saygım var ama bence yapmamalısınız. :) Ben de kedimin doğduğu ayda yaş mamanın üzerine mum koyuyorum hatıra kalsın diye. O da afiyetle yiyor. :) isterseniz öyle bir şey yapın.Benim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Rabbim bu kadar dertsiz tasasız bir hayat ver banaYorumlara sasirdim. Ben yurtdisinda yasiyorum, burada kedi/kopek cocuklarimizin dogum gunu kutlaniyor. Hatta benim minik kopegim krese gidiyor -evet kopek kresleri var- biz dogum gununde krese kopek pastasi yolladik, ve diger kopek arkadaslarina minik atistirmalik hediyeler yolladik ve fotograf cekimi yaptik hatira kalsin diye.
Bilezik satmak, salon tutmak falan ben de yapmam, fazla bulurum ama dogum gununu kutlama isteginizi anlayabiliyorum.
Yaaa çok güzel fikirrrr Kedim benim canımmmmm Maddi durumunuz yoksa bütçeyi düşük tutun bence, kediniz salon ayrımı yapamıyor nasıl olsa. Umarım durumunuz düzelir çoook zengin olup kedinize en güzel partileri yaparsınızBenim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Bi rahat bırakmadılar su kedileriAh o zavallı kediyi kuaförede götüryordur pembe fiyonklu kıyafette giydiriyordur yazık la kediye
Ufak ufak alıştırsinAy bu arada kedi köpek için doğum günü pastası yapan bir yer buldum instada bence al konu sahibi,siz yemeyeceksiniz ama kediniz için. Adam sizi pastayla beraber kapının önüne koymazsa evliliğinize devam eder seneye salon kiralarsınız kedi için.
Aynen önce ev partisi,sonra düğün salonu olabilir bence deUfak ufak alıştırsin