- 12 Mart 2021
- 2.063
- 3.806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bedava yemek içmek için gelirler?çevreniz çok mu fakir?Akrabaları bilmiyorum gelirler galiba bedava yemek içmek var diye gelirler kesin ama arkadaşlarım geleceğini söyledi
Sünnet saçma değil ki, bunu kutlamak partilemek, dünya aleme duyurmak saçma parem.Isteyen yapar isteyen yapmaz herkesin seçimi yasam şekli maddiyatı yada neyse adı
Ama sünnetle bu konunun ne ilgisi var onu anlamadım
O durumda isteyen davul çalar isteyen sessizce yapar
Herkesin kendi secimi kimse kimsenin yaptığına karışmaz sana doğru gelmeyen birine mantıklıdır saçma değildir heleki sünnet tarzı şeyler
Hayır neden saçma olsunSünnet saçma değil ki, bunu kutlamak partilemek, dünya aleme duyurmak saçma parem.
Hahahaha ya varya çok mutlu oldum ben de balıklarımla yeniden doğmuş gibi olacağım o zaman haftaya kutlayayım seni de davet ediyorum benimkiler de pirana umarım yemezler kimseyi ahahahSu üstünde yüzen mum icat etmişler sırf balıkların doğum gününü kutlamak için. Biz öyle kutladık. Tavsiye ederim
Zihnimde sürekli Bulgaristan aksanlı teyzenin o replikleri beliriyor.Hepimizin kaçırdığı detay kedinin doğum gününe 3 ay olmasj . Bana hiç üç ay öncesinden hazırlık yapılmadi duygulandım
Siz ona en pahalisindan bir ödül maması alın o mutlu olur zaten. Salon tutup parti yapmak nedir ya hala şaka olduğunu düşünüyorumsanki bebeğim gibi onu mutlu etmek istedim aklıma böyle bir fikir geldi ilk yaş günün özel olmasını unutulmasın istedim
Biri bizi trollemek için yazdı değil mi?Benim 9 aylık bir kedim var yakında 1 yaşına girecek ve ona güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorum evde kutlamak da istemiyorum ufak çaplı orta fiyatlı salon tarzı bir yer tutup arkadaşları aileyi akrabaları çağırmak istiyorum bu planımdan eşime de bahsettim ama asla istemedi ve karşı çıktı borçlarımız var zaten kedi için salonmu tutulur diyor eşimi nasl ikna edebilirim bilmiyorum bileziğimi satarım sen salonu tutmazsn dedim ama ikna olmuyor sizce ne yapabilirim?
Kedi olası gelirHepimizin kaçırdığı detay kedinin doğum gününe 3 ay olmasj . Bana hiç üç ay öncesinden hazırlık yapılmadi duygulandım
E biz de yazdık çizdik o kadar bir davetiye de bize verin gelelim hiç kedi doğumgünü görmedim hem bedava yemek içmek de varmış daha ne olsun? Otobüs kaldirttiririz geliriz kkcakAkrabaları bilmiyorum gelirler galiba bedava yemek içmek var diye gelirler kesin ama arkadaşlarım geleceğini söyledi