İyi akşamlar 3 yıllık evliyim şu an ikiz hamileyim kirada oturuyoruz orta gelirimiz var hiç bir mal varlığımız yok çok şükür sağlığımız yerinde ama kaynım sürekli bizi bankamatik sanıyor ne zaman sıkışsa eşimden para alıyor kredi taksitini ödetiyor ev kirasını ödetti geçen ay ciddi anlamda sıkıntı çekiyor bunun farkındayım çünkü 5 çocuk babası ama herkes ayağını yorganına göre uzatmalı bizimse bir hayatımız var geleceğimiz var eşime bunları söyleyince napalım bizim sınavımız da abimiz olsun diyor sürekli abisine destek çıkıyor ya tamam çıksın ama bazen benden kısıyor abisine destek çıkıyor hakkıma girdiğini düşünüyorum üstelik şu an ikiz hamileyim bebeklerimin bile hakkına giriyorlar 5 çocuk yapmışlar ikiz kızları ikiz erkekleri bide en son tek kızları oldu hepsinin arasında 1 yaş var gerek varmıydı bu kadarına ya millet bir çocukla baş edemezken ya her neyse bize dokunmasa işin sonu beni ilgilendirmiyor ama sanırım bize güvenerek yani eşime güvenerek yapmışlar çocukları bazen diyorum başımın gözümün sadakası olsun eşimin verdiği paralar 5 çocuk Şefik büyüsün istemiyorum ama benim ilk iki yıl çocuğum olmadı yani iki kere düşük yaşadım kürtaj oldum kürtajdan bir kaç ay sonra kaynim eşime diyor ki sizden sonra evlenenler kucağına çocuk aldı yani iyi niyette yok içlerinde eltimi konuşmuyorum bile Suriyeli ve çok nankör bir kadın ya ne bilim anlatsam sabaha kadar yazarım şu an o kadar çıkmaza girmişim ki elim bastırıyor beni belkide biz bu desteği yapıyoruz diye Allah bize ikiz gebelik nasip etti diyor bin şükür tamam ama ardı kesilmiyor 40 bin tl kredisini kapattık 13 bin ev kredisini ödedi ardından 4 bin gardırop taksitini ödedi ee ben 6 aylık hamileyim daha bebişlere oda hazırlayamadım eşim sürekli idare et idare et diyip duruyor bazende sen bu işlere karışma açtamısın açıktamısın diyor yediğin önünde yemediğin arkanda diyor pardon da ben babamın evinde açmıydım diyorum of cidden çok sıkıldım asla parada gözüm olmayan biriyim ama göz göre göre de hakkımı yedirmem eşim damacana su satıyor bütün gün motor üstünde kaynım ise turizm işi yapıyor arabada müşteri götür getir yapıyor havaalanlarına vs yani o kebap işte zaten dara düştüğünde eşim yardımına koşuyor ama bizi düşünen yok çıldırcam