- 18 Temmuz 2015
- 47
- 26
konu sahibinin paylaşımı...Kizlar ustune gorme diye bi durum varmis yarin test yapicam regl oldum ama normalden kisa surdu ve migde bulantim var annemde bendede kardeslerimdede ustune gormus mumkun olabilirmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibinin paylaşımı...Kizlar ustune gorme diye bi durum varmis yarin test yapicam regl oldum ama normalden kisa surdu ve migde bulantim var annemde bendede kardeslerimdede ustune gormus mumkun olabilirmi acaba
kaynana bıle sevıssınler ıstıyor hemıaçık ve net bir soru soracağım sevişmeyecektiniz neden evlendiniz?
Ben olsa idim direk cantami toplar babamin yanina giderdim. Doktordan da raporumu alir o kv nin gö(z)üne sokardim. Ondan sonra sessiz kalip olaylaRin akisini seyrederdim. Kendini bu kadar ezdirme. Ben de kv ile yasiyorum. Benimki seninkinin yaninda melek imis. Boyle bir durum basimiza gelse idi eminim beni bir kenara ceker bir cozum arardi. Oyle ulu orta rencide etmezdi. Allah yardimcin olsun.Kaynanama bagirdim ama kadin biraz degisik eski tip anneni ararim diyo annemi arasa konu babama gider babamdan esime gelir boyle konularin babamla konusulmasi kadar rencide edici bisey yok olayi sakin yonetmek zorunda kaliyorum cunku kaynanam yaygaraci bize yarimcida olabilirdi ama oyle yapmadi hica gidelim diye israr edio kavga cikardi hocaya gitmekte benim tercihim olamaz esimi birakmak istemiyorum zaten bi sekilde sakince cozmem gerek
bu da konu sahibinin farklı konulardaki paylaşımı bunların hangisi gerçek ki :) bir yerde çocuk sahibi olmak istiyorsunuz çalışmalarınız var bir yerde vajinismus hastasısın eşin anlayışlı burada da eşini yazık ne duruma düşürdün herkes çok farklı düşündü eşin hakkında bence uzman bir doktora git... ne gerek var ki bunlara bunların hangisi gerçekse insanlar zaten dinliyor ve yardımcı olmaya çalışıyor.Sorun etmiyo destek aldik bi kac doktordan kismen vajinusmusu yensem bile sutyenenimi kesinlikle cikartamiyorum universiteye gittigim donemde bu konuda psikoloik destek aldim ama nafile ben bile goguslerime dokunamiyorim ama esimede anlatamam bu durumu yakin akraba ayni ortamda bulundular hazmedemez benim yasadigim yikintiyo yasasin ostemiyorum
bence bunlar toptan acemıbu da konu sahibinin farklı konulardaki paylaşımı bunların hangisi gerçek ki :) bir yerde çocuk sahibi olmak istiyorsunuz çalışmalarınız var bir yerde vajinismus hastasısın eşin anlayışlı burada da eşini yazık ne duruma düşürdün herkes çok farklı düşündü eşin hakkında bence uzman bir doktora git... ne gerek var ki bunlara bunların hangisi gerçekse insanlar zaten dinliyor ve yardımcı olmaya çalışıyor.
Hee şöyle desenize . Sorun belli oldu, eglenmeye gelmis arkadasHem vajinismussun hem eşinde problem var hem bebek istiyosun hem zarın esnek
Bence senin psikolojik tedaviye ihtiyacın var.
Bize kötülük mü ettiler şimdi. Yani gidip kocamın yakasına yapışıcam yoksaeşiniz size ne yapmak istemiyor ben orayı kaçırdırdım