Esim kaynananam ve ben

A
ya yürü bi git de senmisin kadın benmiyim kadın senimi nazlıcam derdin ne senin söle çözelim çocukmuyuz biz de doktoru var ilacı var.gavur gibi herşeye akılları çalışıyo madem böle bi sorunun var bunu evlenincemi farkettin bu kız bu hayallerlemi evlendi senimi nazlıcak ananımı idare edecek kocanın her türlü erkek olma problemi var ne şeyine ne anasına güç yetiremiyo
Annesine guc yetiremedigi dogru kadin degisik bi tip zaten doktora gitsek doktorun yapacagi hic bisey yok sertlesme problemi yok erken bosalma derdi yok sperm derdi yok ne yapabilir bilmiyoruz

Neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Kv neden bu kadar özelinize giriyor o baskı altında ben de yapamazdım.
Ne iğrenç ya kadının her şeyden haberi var :KK43:
Seni suçlamaları da ayrı bir dert. Eşin neden yapamıyor sertleşme problemi mi var?

A

Annesine guc yetiremedigi dogru kadin degisik bi tip zaten doktora gitsek doktorun yapacagi hic bisey yok sertlesme problemi yok erken bosalma derdi yok sperm derdi yok ne yapabilir bilmiyoruz

eeeeee kayananın söylediklerini sen niye kabul ediyorsun susarak onu anlamadım yaniiii yada eşin demiyor mu sus beee anne onluk bişey yok demiyor... siz niye bu kadar sessiz kalıyorsunuz onu anlamadım...

A
anladim ama beni kirmak istemiyo diye dusundum beni operken bile ici titrer cozemedigimiz bi sorun beni arzulamiyo degil sadece ilk defa yaptigini ve bilmedigini soyuyo cahil biride degil yurt disinda yasiyo unuverte mezunu ne yapmasi gerektigini bilmiyomus odun gibi kaliyo
Üniversite mezunu vede o konudan anlamıyor mu ? 6 yaşındaki çocuklar bile artık leylek hikayelerine inanmıyorlar.
Onda başka bir iş var bence rahatsız olabilir

Yok
Neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Kv neden bu kadar özelinize giriyor o baskı altında ben de yapamazdım.
Ne iğrenç ya kadının her şeyden haberi var :KK43:
Seni suçlamaları da ayrı bir dert. Eşin neden yapamıyor sertleşme problemi mi var?
Hayir yok erkeklikle ilgili hic problemi yok sadece yapmak istemiyomus zarar vermek istemiyomus dun tartisiyoruz kapinin orda bekliyo surekli ayni tehdit anneni ararim annemi arasan ne olur rezillikten baska annem yada babam bu problemi bilsinler istemiyorum aslinda kimse bilsin istemiyorum insanlarla yuz yuzd geliyoruz cinsellik sonucta ozel kaynanamin bile duymasi isi cirkeflestirdi

kaynanan bunları kayınbıraderının yanında derken eşin ne yapıo yaaaa anlamadım sana sahıp çıkamayacaksa nıye evlendı o işi de yapamıomus aaaa yolarım ben o kaynanayı oglunu rezıl ederım dıye tehdıt ederım çok sınırlendım

Üniversite mezunu vede o konudan anlamıyor mu ? 6 yaşındaki çocuklar bile artık leylek hikayelerine inanmıyorlar.
Doktora gitmeyi kabul etmiyo banada oyle geliyo tum tartismamiz bu zaten google diye bisey var bak arastir dini butun biri islami evlilik sitelerinde bakiyo en fazla nasil yapilacagiji ordada hep ustu kapali bilgiler tabu halime getirmis

eşin madem ne yapacağını bilmiyor açsın biraz müstehcen film izlesin. sen de izle hatta, öğrenin güzelce. belgesel gibi olanları var, nasıl yapıldığını adım adım öğretiyolar.

çok güldüm ya vallahi beş yaşındaki yeğnim kardeş istiyorda anne basına soruyormuş kardeş yaptınızmı bana diye her sabah .bu işin gece yapıldığını biliyo sıpam sanki.ama şöle biliyo gece olunca yatak odasında suyla kardeş yutuluyor sanıyo babada su getiriyor annesine öle kurgulamış.az kalmış çözecek bence :)))

Yok

Hayir yok erkeklikle ilgili hic problemi yok sadece yapmak istemiyomus zarar vermek istemiyomus dun tartisiyoruz kapinin orda bekliyo surekli ayni tehdit anneni ararim annemi arasan ne olur rezillikten baska annem yada babam bu problemi bilsinler istemiyorum aslinda kimse bilsin istemiyorum insanlarla yuz yuzd geliyoruz cinsellik sonucta ozel kaynanamin bile duymasi isi cirkeflestirdi
Beraber bir doktora gideceksiniz o zaman. Cinsel terapi diye bir şey duydunuz mu?

Sizin problemlerinizden ustelik yatak odasi problemlerinizden kayinvalidenize ne ya? Sinir oldum
Beraber yaşamayın. Şunu kabul etmeyin artik hanimlar beraber yasamak nedir hangi yyda yasiyoruz allaskina?
Esinizle beraber istediğiniz vakit bir doktora görünürsünüz

bacım gayet erkeklikle ilgili sorun var, ne demek annesi karısı için al bunu hastaneye götür falan dicek yahu, anne sen karışma diyemicek kadar pısırık

X