- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanama bagirdim ama kadin biraz degisik eski tip anneni ararim diyo annemi arasa konu babama gider babamdan esime gelir boyle konularin babamla konusulmasi kadar rencide edici bisey yok olayi sakin yonetmek zorunda kaliyorum cunku kaynanam yaygaraci bize yarimcida olabilirdi ama oyle yapmadi hica gidelim diye israr edio kavga cikardi hocaya gitmekte benim tercihim olamaz esimi birakmak istemiyorum zaten bi sekilde sakince cozmem gerekAyyy size çoook şaşırdım sizinde sinirleriniz alınmış gibi maşallah.... ben olsam bu olayı kaynımda duyacak ortalığı inletirim siz gayet sakin yediğiniz laflara bakmıyorsunuz polyana gibi çözüm arıyorsunuz takdir ettim sizi )
Haklisiniz onumuzdeki ay farkli bi eve gecicektik zaten kendisi israr etti kalmamiz icin kendi halinde bi kadindir aslinda kendi isini kendi yapar is beklemez as beklemez ama orf ve adetci cinsellikte bi sorun varsa kadinindir erkek kadina istedigi gibi davranir benim soz hakkim yokilk önce o evden ayrıl bence. gelinine bu şekilde yaklaşan bir kv hatta bunu aile ortamında teşhir eden bir insan oldukça eşinin üstünde baskı fazlalaşır. eşinin aile yapısına bakılacak olursa bu şekilde olması normal. cinselliği bir tehdit unsuru olarak algılayan zihniyette maalesef böyle sorunlar oluyor. rahat bir ortama geçin ayrı bir eve. gerekirse imkanını da zorla yani. her şeye göğüs gerebilirsiniz siz bir ailesiniz. tek bir yatağın olsun evinde ama yine de kalma orada. sonrada eşinle bunu bir mecburiyetmiş gibi görmeyin. önce birbirinizi keşfedin. dokunun hissedin. hem kendine hem ona rahat bir ortam sağla. teknoloji denilen bir şey var. hiçbir şey yapamıyorsanız açın bir film izleyin. eşim bilmiyor dedin ya... ve ben senin yerinde olsam o eve asla gitmez o kadına da kv demezdim
Oyle tabi ki ben istemiyorum cocuk olsun diye yapmaya calisiyorum o zamanda hep bi sorun oluyo diyo cok uyumlu biridir iyidir heo bana yardimci olmaya calisir niyenasıl görmek istemiyor?
seks ne zamandır kötü ,kaka ya da acı veren birşey oldu ki.
ilk önce çocuk değil bunu yapın bence.
hatta bu mantıkla çocuk da yapmayın.
Arkadaşım nereye sokacağını bilmeyen erkek ya birine sorar, ya bir yerden resmine bakar öğrenir. O tarafta sokabileceği fazla seçenek yok zaten. Bence kocanın bahanesi sana kıyamamak. Bir sorun var ve ailesi de biliyor ve üste çıkmaya çalışıyorlar. Kocan gitsin doktora.Sanirim
sanirim boyle bisey bende olmayan korku onda var yanlis bisey yapip bana zarar vermek istemedigini idds ediyo nereye sokucagini bilmiyomusum
ayyy dilimin ucuna eski argo bir cümle geldi birden off lise günleri offffYa şimdi biraz ayıp olacak ama zaten iki seçenek var herhalde siz ayırt edebilirsiniz nereye girdiğini.
çocugum olsun dıye ılıskıye gıreceksın oyle mı ?yapma guzelım once bu adamı tanı nedır ne degıldır ondan sonra cocuk dusun.evlılıgını ılıskını kurtar once cocuk yapınca bıtıyor mu ?çocuk yaptın bıttı mı ?adam sonra sana yıne meyıllenmıyor ne olacak hoop basa dön...Oyle tabi ki ben istemiyorum cocuk olsun diye yapmaya calisiyorum o zamanda hep bi sorun oluyo diyo cok uyumlu biridir iyidir heo bana yardimci olmaya calisir niye