Esim kaynananam ve ben

Ayyy size çoook şaşırdım sizinde sinirleriniz alınmış gibi maşallah.... ben olsam bu olayı kaynımda duyacak ortalığı inletirim siz gayet sakin yediğiniz laflara bakmıyorsunuz polyana gibi çözüm arıyorsunuz takdir ettim sizi :KK66:)

ilk önce o evden ayrıl bence. gelinine bu şekilde yaklaşan bir kv hatta bunu aile ortamında teşhir eden bir insan oldukça eşinin üstünde baskı fazlalaşır. eşinin aile yapısına bakılacak olursa bu şekilde olması normal. cinselliği bir tehdit unsuru olarak algılayan zihniyette maalesef böyle sorunlar oluyor. rahat bir ortama geçin ayrı bir eve. gerekirse imkanını da zorla yani. her şeye göğüs gerebilirsiniz siz bir ailesiniz. tek bir yatağın olsun evinde ama yine de kalma orada. sonrada eşinle bunu bir mecburiyetmiş gibi görmeyin. önce birbirinizi keşfedin. dokunun hissedin. hem kendine hem ona rahat bir ortam sağla. teknoloji denilen bir şey var. hiçbir şey yapamıyorsanız açın bir film izleyin. eşim bilmiyor dedin ya... ve ben senin yerinde olsam o eve asla gitmez o kadına da kv demezdim

Ayyy size çoook şaşırdım sizinde sinirleriniz alınmış gibi maşallah.... ben olsam bu olayı kaynımda duyacak ortalığı inletirim siz gayet sakin yediğiniz laflara bakmıyorsunuz polyana gibi çözüm arıyorsunuz takdir ettim sizi :KK66:)
Kaynanama bagirdim ama kadin biraz degisik eski tip anneni ararim diyo annemi arasa konu babama gider babamdan esime gelir boyle konularin babamla konusulmasi kadar rencide edici bisey yok olayi sakin yonetmek zorunda kaliyorum cunku kaynanam yaygaraci bize yarimcida olabilirdi ama oyle yapmadi hica gidelim diye israr edio kavga cikardi hocaya gitmekte benim tercihim olamaz esimi birakmak istemiyorum zaten bi sekilde sakince cozmem gerek

evliliğin %80 i seks denir.

eşin neyin bahanesinde acaba? tövbe yarabbi birşey diyeceğim de sanki girebileceği 5-10 yer var da bilmiyor.
hadi o bilmiyorsa sen yönlendir.
artık herşey açık, aleni bu bahane sadece.

ilk önce o evden ayrıl bence. gelinine bu şekilde yaklaşan bir kv hatta bunu aile ortamında teşhir eden bir insan oldukça eşinin üstünde baskı fazlalaşır. eşinin aile yapısına bakılacak olursa bu şekilde olması normal. cinselliği bir tehdit unsuru olarak algılayan zihniyette maalesef böyle sorunlar oluyor. rahat bir ortama geçin ayrı bir eve. gerekirse imkanını da zorla yani. her şeye göğüs gerebilirsiniz siz bir ailesiniz. tek bir yatağın olsun evinde ama yine de kalma orada. sonrada eşinle bunu bir mecburiyetmiş gibi görmeyin. önce birbirinizi keşfedin. dokunun hissedin. hem kendine hem ona rahat bir ortam sağla. teknoloji denilen bir şey var. hiçbir şey yapamıyorsanız açın bir film izleyin. eşim bilmiyor dedin ya... ve ben senin yerinde olsam o eve asla gitmez o kadına da kv demezdim
Haklisiniz onumuzdeki ay farkli bi eve gecicektik zaten kendisi israr etti kalmamiz icin kendi halinde bi kadindir aslinda kendi isini kendi yapar is beklemez as beklemez ama orf ve adetci cinsellikte bi sorun varsa kadinindir erkek kadina istedigi gibi davranir benim soz hakkim yok

nasıl görmek istemiyor?
seks ne zamandır kötü ,kaka ya da acı veren birşey oldu ki.

ilk önce çocuk değil bunu yapın bence.
hatta bu mantıkla çocuk da yapmayın.
Oyle tabi ki ben istemiyorum cocuk olsun diye yapmaya calisiyorum o zamanda hep bi sorun oluyo diyo cok uyumlu biridir iyidir heo bana yardimci olmaya calisir niye

beni yanlış anlamayın ama eşiniz üniversite mezunu yurt dışı falan da görmüş nasıl bu konuda bir şey bilmiyor düşündürücü. herkesin deneyimi olmak zorunda değil ama okumuş insanların cinsellik üzerinde az çok bildiği vardır. bence bu sorun başka bir şey. şimdi okudum üniversite okumuş yurt dışında yaşamış biri demişsiniz eşiniz için. garip geldi bir uzmana gidin bence...

bakır bır erkke bıle olsa az cok bırseyler bılmesı lazım, p.. fılmler bosuna mı ekılıyor kı her yerde cınsellık var artık, bence esınızde baska bır sıkıntı var homoseksuel olma ıhtımalı geldı benım aklıma, bır ınsan sırf cocuk olsun dıye kendını sevısmeye sartlandırır mı ? Allah aşkına hele ki bunu bir erkekten duyuyorsam kesınlıkle esınızın derdı başka ben size söyleyim...
Sağlıklı bir erkek olsa bu sorunu çoktan çözmüştünüz...
Ki kv. denizde çok patavatsızmış , bence ağzının payını verin , sussun otursun bir köşede..

önce eşinin bir problemi olduğunu kabullen.
sonra ona kabullendir.. ya da farkındaysa sana anlatmasını sağla..
çok duyar olduk paravan evlilikleri.. erkeklerin cinsellik konusunda problemleri olduğunu ve bunu gizlemek için kızların hayatlarının içine ettiklerini..

siz de ilginçsiniz.. adam sana dokunmak istemiyor.. kıyamıyorum diyormuş! sanki tecavüz ediyor tövbe tövbe..
sertleşme var , erkekliğinde bir problem yok bla bla.. ama bir sorun var..
bak yazınca ne saçma duruyor.. acilen hem psikoloji hem de ürolojik muayene şart eşine..

tabi problemi gizlemeye çalıştığı için annesinin seni harcayıp etrafa bu özelleri duyurmasına seyirci kalıyor..

arkadaşım böyle sevgi olmaz.. sevgisinden hemen emin olma..

Sanirim

sanirim boyle bisey bende olmayan korku onda var yanlis bisey yapip bana zarar vermek istemedigini idds ediyo nereye sokucagini bilmiyomusum
Arkadaşım nereye sokacağını bilmeyen erkek ya birine sorar, ya bir yerden resmine bakar öğrenir. O tarafta sokabileceği fazla seçenek yok zaten. Bence kocanın bahanesi sana kıyamamak. Bir sorun var ve ailesi de biliyor ve üste çıkmaya çalışıyorlar. Kocan gitsin doktora.

Ya şimdi biraz ayıp olacak ama zaten iki seçenek var herhalde siz ayırt edebilirsiniz nereye girdiğini.

Ya şimdi biraz ayıp olacak ama zaten iki seçenek var herhalde siz ayırt edebilirsiniz nereye girdiğini.
ayyy dilimin ucuna eski argo bir cümle geldi birden off lise günleri offff:KK70:
ya adam gay de bahane arıyorsa sülale bilince baskı yapıyorsa..birde oturma odasında kaynananın önünde deneyin belki yol gösterir..ilk idrak edemedim ama adam resmen seni salak yerine koyuyor..belkide sevgilisi vardır ne dersin..severek mi evlendin noldu.

Oyle tabi ki ben istemiyorum cocuk olsun diye yapmaya calisiyorum o zamanda hep bi sorun oluyo diyo cok uyumlu biridir iyidir heo bana yardimci olmaya calisir niye
çocugum olsun dıye ılıskıye gıreceksın oyle mı ?yapma guzelım once bu adamı tanı nedır ne degıldır ondan sonra cocuk dusun.evlılıgını ılıskını kurtar once cocuk yapınca bıtıyor mu ?çocuk yaptın bıttı mı ?adam sonra sana yıne meyıllenmıyor ne olacak hoop basa dön...

canım sen daha eski mesajlarında farklı bir konuda sorunun kendinde olduğunu söylemişsin. yani vajinismus olduğunu birçok kez doktora gittiğini falan yazmışsın. yanlış görmedim inş. eşinin sana iyi yaklaştığını kırmadığını falan söylemişsin. burada direk herkes eşine yüklendi ama keşke konuyu doğru açsaydın. ben mi yanlış gördüm yanlış gördüysem kusura bakma.

çocuk için acele edeceğinize
o sizi ezdiren sinik kocanıza ve annesine çare bulun

eşiniz size dokunmaya kıyamıyorsa kesinlikle psikolog veya psikiyatra görünecek
annesine de haddini bildirin..

eski cok zeki kaynanamda oglunun bu ısı becerememesının altında suclu olarak benı goruyordu

neyse
hanımefendı cınsellık dunyadakı en guzel 2. sey
1 cocuk 2. cınsellık
cocuk ıcın bırlıktemı olunurmus ya erkelıgınden bısey yok dıyor sız hayatınızda kac erkek tanıdıgnız ne duydunuz ne edıyorsunuz bılmıyorum da cınsellık cocuk ıcın yapılmaz

kaynana seni suçlarken kocan napıyo, süs gibi biblo gibi duruyomu bişey söylemeden. sende ezikliği kabul edip gerçeği söylemiyon seni suçlamasına ses çıkarmıyosun.
bu adamdan koca olmaz zaten hazır hiç bişey olmamışken bırak gitsin, karısını savunmaktan annesini susturmaktan aciz

X