canım tabii ki inanmak zorunda değilsin, sonuçta internet ortamı kimin kim olduğu belli değil. ama bu kadar kesin konuşman beni üzdü sonuçta ortada böyle kötü bir olay var ve ben tüm içtenliğimle size her şeyi anlattım, inanmasan bile gerçek olabileceği ihtimali ile kalp kırmamak adına alay etmeseydin iyi olurdu
"zaten küçücük bir beynin var fasulye kadar. kafatasının içinde tıngır mıngır geziniyor vursam ses gelecek, öyle bir akustik var içerde. mimar sinan olsa hiç dumanla falan uğraşmaz camiyi yaparken direk senin kafatasını taslak olarak alırdı"
dedi.
kızlar az önce eşim yine geldi.
elini yüzünü yıkadı, pijamalarını giydi tvnin karşısına yayıldı.
ben oturma odasında bilgisayara giriyordum oturduğu yerden "cosmooo karnım acıktı bir baksana" diye bağırdı.
gittim mutfağa dediğiniz gibi bir tabağa lahana koyup götürdüm eşime "al buna anlat derdini" dedim.
1 dakika boyunca hiçbir şey demeden tabağa baktı şok bir şekilde, sonra yine pis pis gülmeye başladı
"zaten küçücük bir beynin var fasulye kadar. kafatasının içinde tıngır mıngır geziniyor vursam ses gelecek, öyle bir akustik var içerde. mimar sinan olsa hiç dumanla falan uğraşmaz camiyi yaparken direk senin kafatasını taslak olarak alırdı"
dedi. sinirden kafayı yiyecektim tabağı fırlattım üstüne şimdi kendi temizlesin, çok sinirliyim kızlar
canım bi ihtimal konu gerçekse kusuruma bakma, ama kocanın lafları şaka gibi resmen, insanın inanası gelmiyo:26:
Eşim ikizler
faat
mesela geçen gün yanımda bir köpekle fotoğraf çektirmiştim üstümde kırmızı bir tişört vardı
eşime gösterdim nasıl diye
"valla aşkım çok güzel çıkmışsın ama yanındaki kırmızılı kim?"
dedi
Üyeliğin asıl sahibinin,15 yaşında bir kızı varmış.
Acaba kızımız bize şaka mı yapıyor ?
Konudaki eşin ergen esprilerini bu şekilde açıklayabiliriz belki.
bence de olur mu olur
kazen gelip el arsa iyi olacak.bakalım konu sahibi mi,başkası mı..
Egem abla konu sahibi konusunun başında şu cümleyi kurmuş zaten;
Bu hesabın asıl sahibi olan arkadaşım 2-3 yıldır girmediği için bana verdi, kendimi tanıttığıma göre sorunumu anlatacağım.
galiba sizin aklınızı kurcalayan bu oldu..hesap başka bir arkadaşına aitmiş aslında ama o kullanıyormuş.
Belki düzelir diye iyi davranıyordum.
f
Evet çok sinir bozucu ama cevap verdikçe daha da kabalaşıyor.
Öyle bir şeyler de demiştim bir ara zorunda mıyım ev işi yapmaya o senin görevin ne ara kadın oldum tarzı bir şey dedi.
Senin eşin pamuk gibi adammış be anacım Allah bozmasın :2:
Bilmiyorum ki annesi babası da namazında niyazında baktım zaten İncil Tevrat falan sipariş ediyordu en son
Cevap verdikçe hoşuna gidiyor daha da azıyor
Kaynanam yüzünden surat asıyorsa çok saçma çünkü beraber karar vermiştik buna
Eşim ikizler
faat
mesela geçen gün yanımda bir köpekle fotoğraf çektirmiştim üstümde kırmızı bir tişört vardı
eşime gösterdim nasıl diye
"valla aşkım çok güzel çıkmışsın ama yanındaki kırmızılı kim?"
dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?