• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafayı yedi yardım edin

canım tabii ki inanmak zorunda değilsin, sonuçta internet ortamı kimin kim olduğu belli değil. ama bu kadar kesin konuşman beni üzdü sonuçta ortada böyle kötü bir olay var ve ben tüm içtenliğimle size her şeyi anlattım, inanmasan bile gerçek olabileceği ihtimali ile kalp kırmamak adına alay etmeseydin iyi olurdu:ssz:

canım bi ihtimal konu gerçekse kusuruma bakma, ama kocanın lafları şaka gibi resmen, insanın inanası gelmiyo :ssz::26:

"zaten küçücük bir beynin var fasulye kadar. kafatasının içinde tıngır mıngır geziniyor vursam ses gelecek, öyle bir akustik var içerde. mimar sinan olsa hiç dumanla falan uğraşmaz camiyi yaparken direk senin kafatasını taslak olarak alırdı"
dedi.

Tatlım şu kocanın söylediklerini bir kere daha okusana mantık var mı Allah aşkına. Mimar Sinan cami yaparken ne zaman duman kullanmış? duman ne yaaa? O nerden çıktı? Bence senin eşinin ağır psikolojik hastalığı var. Bir an önce doktora götür.

Başka kadınmış büyüymüş düşünme bunları. Adam hasta belli.

kızlar az önce eşim yine geldi.
elini yüzünü yıkadı, pijamalarını giydi tvnin karşısına yayıldı.
ben oturma odasında bilgisayara giriyordum oturduğu yerden "cosmooo karnım acıktı bir baksana" diye bağırdı.
gittim mutfağa dediğiniz gibi bir tabağa lahana koyup götürdüm eşime "al buna anlat derdini" dedim.
1 dakika boyunca hiçbir şey demeden tabağa baktı şok bir şekilde, sonra yine pis pis gülmeye başladı
"zaten küçücük bir beynin var fasulye kadar. kafatasının içinde tıngır mıngır geziniyor vursam ses gelecek, öyle bir akustik var içerde. mimar sinan olsa hiç dumanla falan uğraşmaz camiyi yaparken direk senin kafatasını taslak olarak alırdı"
dedi. sinirden kafayı yiyecektim tabağı fırlattım üstüne şimdi kendi temizlesin, çok sinirliyim kızlar:47:

şu yoruma kadar zaten yeterince sinirli okudum ama şu yorum benim patlama noktam oldu arkadaşım. kocam yok nişanlım yok fakat sevgilim var . benim sevgilim hani derler ya ruh öküzü öyledir mesela ince değildir ayrıntı düşünemez ama tartışsakta beni sonuna kadar dinler. seninki tam bir sığır çıktı( kusura bakma ) . daha çok şey söylicem ama inan burası yeri değil . senin o kocan olucak salatalık (!) var ya o tam bir gerizekalı. anasının yada başka birinin yüzünden bu kadar dolduraşa gelip sana bunları söylüyorsun Allah onu bildiği gibi yapsın . inşallah ıslah olur ama sen bunu bu patavatsızlığıyla ıslah olduğunu görür müsün bilmiyorum. insan da biraz mantık olsa önce karşısındakini alır derdi varsa anlatır. seninki lahanaya anlatırmış o lahana onu ... dinler. lahana onu adam yerine bile koymaz. lahanaymış . sen buna ne krep yapıyosun zıkkım yesin zıkkım. ne yap biliyo musun bir gün mutfağa gir güzel güzel yemekler yap kur tek kişilik sofra çok açsa ya dışardan söylesin yada kendine servis açsın hizmetçi misin sen .? çocuk istiyomuş bide onun gibi sığıra bırak çocuk ben kestiğim tırnağım bile emanet etmem.

canım bi ihtimal konu gerçekse kusuruma bakma, ama kocanın lafları şaka gibi resmen, insanın inanası gelmiyo :ssz::26:

Şimdi kocasının tüm söylediği lafları okuyunca ben de şüphelendim. İnternette facebookta aptal aptal resimli fıkralar olur ya sanki sırayla onları söylüyor.

Mantık evliliği yapan çoğu arkadasım ya boşandı yada boşanmanın eşiğide. Elbette mantıkda olmalı ama aşk yoksa o evlilik yürümüyor :(

Eşim ikizler :50:
faat
mesela geçen gün yanımda bir köpekle fotoğraf çektirmiştim üstümde kırmızı bir tişört vardı
eşime gösterdim nasıl diye
"valla aşkım çok güzel çıkmışsın ama yanındaki kırmızılı kim?"
dedi:50:

senin eşin dediğim gibi sığır, densiz,patavatsız, dinsiz, dışarda duyduklarını gördüklerini sana satarak zeki olduğunu kanıtlamaya çalışan aslında çok büyük bir gerizekalı. IQ yetersiz salak. o gerizekalı senin gösterdiğin herşeyde kendini görüyor. seni taşıyamıyor ve bunun ezikliğini yaşıyor bence ona bu kadar sitemi. sen topla valizini dön annenlerin yanına. tahammül edilmez bu salağa. kendini bi halt zannediyo sığır.

ilk basta cocuk yapmadıgın icin sana tavır alıyor falan sandım ama esinin dedikleri okudukca bu dedigimden vazgectim esin tam bir laf cambazı ve sende hosuna gitmeyen bişeyler oldugunu espriyle anlatmaya calısıyor biliyorum zor olacak ama takmamaya calıs..

konu başlığında dediğiniz gibi gerçekten kafayı yemiş herhalde, 1 ayda bir insan nasıl bu kadar değişebilir hayretle okudum..söylediği şeylerde ergen çocukların atışması gibi.bir daha konuşmayı deneyin başaramazsanız ciddi ciddi tavrınızı ortaya koymanın zamanı gelmiş.

Üyeliğin asıl sahibinin,15 yaşında bir kızı varmış.

Acaba kızımız bize şaka mı yapıyor ?

Konudaki eşin ergen esprilerini bu şekilde açıklayabiliriz belki.

bütün sayfaları hayretle okudum, saygısızlığına diyebilecek bir lafım yok. alay etmeyi geçmiş bir boyut var.. iletişim kurmak çok zordur tabi bu haldeyken, ama bir şekilde ciddi ciddi konuşmanız lazım. hakaret çünkü her söylediği şey..

internette çok takılıyor mu? klasik saçma sapan twitterda yazılan bayık espirilerden oluşan bir üslubu var.

Üyeliğin asıl sahibinin,15 yaşında bir kızı varmış.

Acaba kızımız bize şaka mı yapıyor ?

Konudaki eşin ergen esprilerini bu şekilde açıklayabiliriz belki.

bence de olur mu olur:1:

kazen gelip el arsa iyi olacak.bakalım konu sahibi mi,başkası mı..

Son düzenleme:
eşinle nikahınız zaten düşmüş .onun seni boşamasına lüzum kalmamış.beyimiz birde dindenmi bahsediyor.çünkü kitaplara iman ,imanın altı rüknünden biri .

Büyük konuşuyorum. Ben olsam o ilk krep olayında çoktan boyunun ölçüsünü almıştı. Hayatta gelemem böyle terbiyesizliklere. Eşiniz çok cesur, nereden geliyor bu cesaret anlamadım.

e$in yemi$ kafayi anladik
sen niye bu kadar sakinsin
ba$kasi olsa degil o tabak evi ba$ina yikar bu laflara ( kopek, eczane vs) ben yikarim valla evi
iki çocugum var , ataeist oldugunu soylese arkama bile bakmam giderim
kiii çocuklarim için çok $eye katlanablirim babasiz buyumesinler diye ama dinsiz babayla buyyceklerine babasiz buuyusunler diye du$unurum
sende çocuk bile yok
soguk kanliligina hayrn kaldim
tabi konu fake deilse
fakeyse bile guzel fikir bu konuuyu açmak ama helal olsun:))
yaratici insanlari severimm :28:

bence de olur mu olur:1:

kazen gelip el arsa iyi olacak.bakalım konu sahibi mi,başkası mı..

Egem abla konu sahibi konusunun başında şu cümleyi kurmuş zaten;

Bu hesabın asıl sahibi olan arkadaşım 2-3 yıldır girmediği için bana verdi, kendimi tanıttığıma göre sorunumu anlatacağım.

galiba sizin aklınızı kurcalayan bu oldu..hesap başka bir arkadaşına aitmiş aslında ama o kullanıyormuş.

Egem abla konu sahibi konusunun başında şu cümleyi kurmuş zaten;

Bu hesabın asıl sahibi olan arkadaşım 2-3 yıldır girmediği için bana verdi, kendimi tanıttığıma göre sorunumu anlatacağım.

galiba sizin aklınızı kurcalayan bu oldu..hesap başka bir arkadaşına aitmiş aslında ama o kullanıyormuş.

ben de bunun için diyorum işte.konu sahibinin evinden mi,yoksa başka bir yerden mi giriliyor.

bugün başka bir konuda daha böyle yazıldı.arkadaşımın üyeliğinden yazıyorum diye.sanki çok zor da üye olmak.millet kolayca üye oluyor da fake konular bile açıyor:1:

Belki düzelir diye iyi davranıyordum.
f

Evet çok sinir bozucu ama cevap verdikçe daha da kabalaşıyor.

Öyle bir şeyler de demiştim bir ara zorunda mıyım ev işi yapmaya o senin görevin ne ara kadın oldum tarzı bir şey dedi.

Senin eşin pamuk gibi adammış be anacım Allah bozmasın :2:
Bilmiyorum ki annesi babası da namazında niyazında baktım zaten İncil Tevrat falan sipariş ediyordu en son:50:

Cevap verdikçe hoşuna gidiyor daha da azıyor :50:

Kaynanam yüzünden surat asıyorsa çok saçma çünkü beraber karar vermiştik buna:47:

canım hiç cevap verme.böyle huysuzlara,kavgadan beslenen adamlara cevap vermeyeceksin. bunu geçen tvde bir evlilik uzmanı da dedi.o zaten bir şey dese de kavga körüklense diye bekliyor,ekmeğine bal sürme,bırak çıldırsın.onlara en büyük ceza bu.

Eşim ikizler :50:
faat
mesela geçen gün yanımda bir köpekle fotoğraf çektirmiştim üstümde kırmızı bir tişört vardı
eşime gösterdim nasıl diye
"valla aşkım çok güzel çıkmışsın ama yanındaki kırmızılı kim?"
dedi:50:

Ay insanlar neden katil oluyor anlıyorum bazen yaaa:53::53::53::53:

Back
X