Eşim işteyken konuşma isteğim

Daha önce ki tonla konularınd da sana yardımcı olmaya çalışıp senin açından baktım. Yok sen bu adamı yer bitirirsin, kanaat ettim. Evet tatminsizsin üzgünüm. Kusura bakma ama adamla münasabetiniz yok uyku moduna geçiyor diyorsun napsın halay mı çeksin ? Hep daha fazla ilgi hep daha fazla ilgi. Bence senin eşin üzerine düşenin çoğunu yapmaya çalışıyor ama sen yapamıyorsun. Benim eşim beni günde bir kere arıyor bende isterdim yazsın etsin ama adam da yok kafa ütülemeye ne gerek var ? Ben sana bişey diyim mi, bu adam yakın da yine patlar bu sefer hatim indirsen durduramazsın. Gerçekten çekilir dert değil, niye çeksin böyle şeyler için senin suratını ? Bak cidden anlıyorum senin de isteklerin bunlar, bende mesela düşünceli bir eş istiyorum ama kavga etmekle trip atmakla benim eşim düşünceli olmuyor. Güzel güzel anlatmayı deniyorum az da olsa ışık alıyorum. Napalım huy bu.

Ya bi işe gir bisiler yap kurslara yazil spor yap aç evde dans et bisiler yap be bacım rahat bırak adami niye kocalariniz bu kadar hayatinizin merkezinde anlamıyorum öncelikle kurtulmanin tek yolu kocayi hayatinin baş kahramanligindan cikartip kendi hayatina odaklanman anlatabildimmi

En sevmediğim hemcins tipim ..... gerçekçi olun kendinize gelin sen ve senin gibi bayanlar .
3 günlük dünyayı eşlerinize zindan etmeyin , eve gelince adama dünyanın suratı sonra konular açılıyor eşim beni aldatıyor . Adamı mutlu et mutlu eve yarım saat geç geldi diye zindan etme evine güle oynaya gelmeye can atmasını sağla ....

Tatminsiz ve anlayışsınız.
Çalışıyor adam yahu neden sizinle konuşsun? Sabah o evden çıkmıyor mu zaten, akşam o eve girmeyecek mi? Gün içerisinde ne konuşmasını bekliyorsunuz?
Acil psikoloğa gitmenizi öneriyorum. Eşiniz işte ve çalışıyor diye karnınıza ağrılar girmemesi için en acilinden bir psikoloğa gitmenizi öneriyorum, geçmiş olsun.

Eşim göreve gidiyor sonra eline ne zaman telefon alabilirse arıyor. Mesela 1 hafta sonra . Telefon çekiyorsa. 2 aydır eşim Yok toplamda 3 kez görüntülü konuştuk . Anlatabiliyorum dimi???

Birde siz küçük çocuklu bi ailesiniz hatırladığım kadarıyla. Allah size ve eşlerinize sabırlar versin, yüreğiniz hep böyle güzel kalsın umarım.

Eşiniz çalışmasın evde oturun bütün gün dip dibe. Para sorununuz yoksa tek çözüm yolu bu.

Yorumlar tam tahmin ettiğim gibi kızlar hiçbirinize kızmıyorum gerçekten bi öğle arasına çıktım geldim bombardımana tutulmuşum resmen.. Hepinizin yazdığını okuyup cevaplayacağım şimdi. Allah razı olsun okudunuz iyi kötü yorum yazdınız. Bu arada çalışıyorummm ama işim çok rahat

Çalışıyor musunuz? Süper o zaman. Eşiniz çalışmasın evde otursun hem akşam yorgun olmaz hem bütün zamanını size ayırır hem de işe gitmediği için kıskanmazsınız :)

Okurken sinirlkendim, yazma ihtiyacı duydum ya...
Evde oturuyorsun; elin ayağın tutmasına rağmen, bütün gün boş olup adama kafayı takacak kadar boş yaşıyorsun.
Toplumsal bir faydan, gönüllü bir işin, hobin de yok herhalde.
Çalışan bir insanı böyle bir duruma düşürmek? Bu kadar itici davranmak?
Tatminsizlik değil, şımarıklık, özgüvensizlik, kişilik bozukluğu yukarıda anlattığın kişi.
Hiç arkadaşın yok mu? Bir hobin, ilgin alakan? Aşkım, aşkım, aşkım...
Adama 5 yaşındaki çocuk muamelesi yap sonra aşkım deyip kocam de. Hangisi samimi bilemedim.
Eşin de buna katlandığına göre birbirinizi bulmuşsunuz ama yine de bence akıl ve beden sağlığı için normal davran.
İş yerimde sürekli karısıyla mesajlaşan birini görsem iş yapmıyor, ciddiyetsiz, lakayıt derim. Kim bilir ne duruma düşüyordur. Evlendiğine göre 30 yaşında bu adam en az, 8de eve geldi diye trip atıp kanser ediyorsunuz o da ses etmiyor mu?
Anana babana hesap sorar mıydı böyle bir bak, evlilik böyle mi olmalı düşün derim.

Eşin gene iyi dayanmış yaptığın psikolojik işkenceye. İstersen seninle 7/24 ilgilenmek için işten istifa etsin ne dersin? Adamın yeterince derdi var bir de sen dert katma yani... Kendine yapacak başka iş bul eşini dert edemeyecek kadar meşgul ol mesela. Yazık senin ömrüne de. Telefon başında hayat mı çürüteceksin.

İşsiz misiniz siz. Biran önce kendinize bir uğraş bulun nacizane fikrim. Adamı bu kadar sık boğaz etmeyin.

saat 14 itibariyle daha eşim aramadı ,
nezaman ararsa ozaman acar konusurm işi varki armaıyor derim ,
hem benımle konuşmak isteyen arar konusur zorla olacak iş değil , erkekler sık bogaz edilmeye gelmezler canım ,

Başta daha kötüymüşsünüz ama düzelme göstermişsiniz. Bu daha da iyiye gidebileceğiniz anlamına geliyor. Yavaş yavaş mesajlarınızı azaltabilirsiniz mesela. Biz mesela gün içinde hiç canım nasılsın napıyosun muhabbeti yapmayız. Anca eve gelirken yumurta al muhabbeti döner. Eşim öğretmen, derste zaten konuşamaz, acil bişi yoksa da aramam.
Neyse şimdi biz ne desek te olmayacak, profesyonel bi yardım alabilirseniz eğer iyi gelir sizin için. Psikiyatr değil ama iilaçla degil yani konuşarak halledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…