- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
Bana verdigi cevap: is cikisi is yerinde calisan bir Kadin sarilip vedalasmis kendisiyle
Beyfendi hemen küstü istahimi kacirdin yemek yemicem dediBu cevabı verirken hareketleri nasıldı mesela tedirginmiydi rahatmiydi bunlar önemli bence
Parfümün ağırlığına göre normal bir sarilmayla bile üzerine sinebilir tecrübe ile sabittir bu söylediğim
BEnde öyle dusundum Yada o kokuyu sevdigi icin onada aldi yada o Kiz bilio Esim o kokuyu sevio aynisindan aldi surduAynen bende anlamadım neden sarılmış hergun sarsılıyorlarsa neden o gün kokmuş eşiniz sadece ayrıca aynı parfumsr sizinde olamaz mı mesela sizden geçmiştir yada çok daha abartisi olacak ama aldatıyor ve sizin parfümünüzden hediye etmiş mesela bende aynı paronayak gibi konuştum yaa
Beyfendi hemen küstü istahimi kacirdin yemek yemicem dedi
Parfüme gelince su orjinal ysl in ve kokusu hic gitmez üstünden
Parfümün aynı olması bir tek bana enteresan ve şüpheli geldi sanırım
Beyfendi hemen küstü istahimi kacirdin yemek yemicem dedi
Bu da bi ihtimal ama hemen kötü düşünüp günah almayalım sonrası telafi edilmeyen şeyler yaşanıyor suçlamak kolay yinede çok şüpheleniyorsanız bi kaç soru daha sorun yine kaçamak cevap verirse açık açık sorun bebeğimiz küçük sütünüz kaçar dikkat edin kendinizi üzmeyinBEnde öyle dusundum Yada o kokuyu sevdigi icin onada aldi yada o Kiz bilio Esim o kokuyu sevio aynisindan aldi surdu
Vicdanı rahat olan birinin böyle bir durumda iştahı da kaçmaz küsmez de, olaya güler geçer.Beyfendi hemen küstü istahimi kacirdin yemek yemicem dedi
Sanki aynı koksun da eşim başkasından şüphelenmesin gibi. Şahsen eşim beni aldatsa parfümden asla çakmazdım,'vay be adama nasıl yapışmışsam buram buram kokum sinmiş' derimyok banada garip geldi :)