2 aydır ve hayır bir çabasını görmedim. İş ve artık bi silkelenip kendisine gelmesi için defalarca uygun bir dille konuştum ama şu an bile arkadaşlarıyla oyun oynuyor.Ne kadar süredir issiz?
Is aramak icin cabaliyor mu?
Bahsettiginiz sorunlar isteksizlige sebep olabilir. Fakat fazla tembellikde sebep oluyor.
Esinizin silkeleyip kendine getirdin. Herseyi ustelenmeyin
Ergen gibi cidden.2 aydır ve hayır bir çabasını görmedim. İş ve artık bi silkelenip kendisine gelmesi için defalarca uygun bir dille konuştum ama şu an bile arkadaşlarıyla oyun oynuyor.
Kesinlikle haklısınız. Ama ne kadar konuşsam da hiçbir gelişim görmediğim için ve ben yapmazsam hiçbir şey yapılmadığı için mecbur evle ilgilenmek zorunda kalıyorum. Bazen bilerek bir şeyi bırakıyorum acaba kaldıracak mı diye günlerce aynı yerde duruyor ya da bir şey rica etsem de yapılmıyor.Adamin annesi rolune girmissiniz. Cinselligin temel sorunu bu bence, eş olarak gormuyor sizi.
Evi gecindiriyor, yemegini temizligini yapıyorsunuz. O da evin ergen erkek cocugu gibi bilgisayar basindan ayrılmayip banyoda masturbasyon yapıyor.
Iletisim sorunlariniz icin cift terapisi almakla beraber ev islerinin bir kismini ona yukleyin. Pc basinda oturmaktan tembellesmis, masturbasyon daha kolay geliyordur
Kesinlikle haklısınız. Ama ne kadar konuşsam da hiçbir gelişim görmediğim için ve ben yapmazsam hiçbir şey yapılmadığı için mecbur evle ilgilenmek zorunda kalıyorum. Bazen bilerek bir şeyi bırakıyorum acaba kaldıracak mı diye günlerce aynı yerde duruyor ya da bir şey rica etsem de yapılmıyor.
Söylediklerinizin hepsinde sonuna kadar haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum ki zaten bir hayatı paylaşıyorsak hiçbir şey tek bir tarafa yüklenmemeli. Ama o desteği vs göremedim büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum maalesef. Sevgili olmakla evlenmek çok farklı şeylermiş aynı evde olmadan anlayamıyoruz bazı şeyleri maalesef ki. Tüm yolları denedim yani yine denemeye çalışacağım ve ailesiz büyüyen biri olarak bu durum beni çok üzdü. Kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta ama durum böyle devam ederse başka bir seçeneğim kalmayacak gibi.Sadece kendi isinizi gorun, kendi yemeginizi pisirin. Disaridan soyledigi yemegin paraisni siz odemiyor musunuz? Vermeyin.
Hayat musterektir. Ben ev islerinin erkek/kadin tek bir tarafa yuklenmesini dogru bulmuyorum ancak evde olan kişi de bi zahmet calisan eşi icin camasir yikasin ya da bir corba kaynatsin. Hepsini yapsin demiyorum ama sizin hayatinizi kolaylastirsin.
Maalesef öyle.Ergen gibi cidden.
Guzel bir cinnet gecirmeli.
Herşeyin sorumluluğunu siz aldığınız için rahatlık var adamda. Madem çalışmıyor iş bulana kadar bir zahmet kaldırsın g*tünü ev işine, yemeğe yardım etsin. yüz göstermeyin, her işine koşmayın, para vermeyin sorumluluklarını hatırlatın. Çocuk mu bu ya sabahtan akşama kadar oyun oynuyor?Merhaba herkese ! Uzun zamandır birlikteliğim var. Cinsel anlamda hiçbir sıkıntımız yoktu ama ne zaman evlenip aynı eve geçtik, işte o zaman sorunlar başladı. Hem ailesiyle sorunlar yaşadı görüşmüyorlar hem de maddi anlamda sorun yaşıyor diye aylardır sabrediyorum. Evi ben geçindiriyorum, temizlik, yemek vs de ben yapıyorum. İşi bilgisayar üzerinden ama artık ne zaman gelsem oyun oynadığını ya da videolar falan izlediğini görüyorum. Beni saatlerce salonda yalnız bırakıyor. Tek söylediği şeyler ‘acıktım’ vs gibi şeyler oluyor. Eğer yapmazsam mutfağa gelip bir tost bile yapmıyor. Dışarıdan söylemeye kalkıyor bende gereksiz harcama olmasın diye yemek yapıyorum yorgun olsam bile.
İlişki anlamında hiçbir sorunumuz, tartışmamız vs yok. Gerçekten cinselliğe bu kadar önem veren biri değildim ama eşim aylardır bana elini bile sürmediğinde artık kendimi sorgular oldum. İnsanın psikolojisi bozuluyor “ben çirkin miyim, bende mi sorun var” vs demeye başladığımı fark ettim. Konuşmaya çalışıyorum, terapi vs alalım diyorum hiçbir şekilde hiçbir şeye yanaşmıyor. İşte psikolojik süreçlerden geçiyorum konu cinselliğe gelemiyor falan diyor.
Mastürbasyon yapmaya başladığını fark ediyorum. Duşta uzun süre kalınca sordum ve bana kızdı beni sorgulama vs dedi halbuki hiçbir şekilde kötü sormamıştım sadece olan biteni anlayıp, konuşmak istemiştim. Hiçbir zaman kötü bir şey söylemedim yargılayıcı konuşmadım. Hep sohbet etmeye, kendi hislerimi açmaya ve bana kendisini açmasını sağlamaya çalışıyorum ama seni seviyorum hiçbir sorun yok diyor. Konu hep böyle kapanıyor. Bu daha ne kadar böyle sürecek vs bilemiyorum.
Hayatımda hiçbir ilişkimde birini aldatmadım ama artık kafamın karıştığını falan da hissetmeye başlıyorum. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Daha önce de uzun ilişkilerim oldu ve hiçbir ilişkimde böyle bir şey yaşamadım. Özgüvenimin eksildiğini kendimi sorgulamaya başladığımı günlük hayatımı bile değiştirmeye başladığını fark ediyorum. Hayatımda ilk defa aylardır hiçbir cinsel istek duymamaya başladım böyle değildim, defalarca yaklaşmaya çalışıp reddedilmiş hissettikten sonra sanırım benim de dengem bozuldu artık.
Yaşımız genç ama böyle 40 yıllık evli gibi bir hayatımız oldu. Ben tüm evle ilgileneyim, çalışayım, yemek yapayım ve uyuyayım yani bıraksam böyle geçecek gibi günler. Sevgiliyken asla böyle değildik ama işte..
En sonunda burada hesap açıp sizlere fikrinizi sormak, dertleşmek istedim. Gerçekten artık bu ilişki için ne yapacağımı bilemiyorum.
Söylediklerinizin hepsinde sonuna kadar haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum ki zaten bir hayatı paylaşıyorsak hiçbir şey tek bir tarafa yüklenmemeli. Ama o desteği vs göremedim büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum maalesef. Sevgili olmakla evlenmek çok farklı şeylermiş aynı evde olmadan anlayamıyoruz bazı şeyleri maalesef ki. Tüm yolları denedim yani yine denemeye çalışacağım ve ailesiz büyüyen biri olarak bu durum beni çok üzdü. Kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta ama durum böyle devam ederse başka bir seçeneğim kalmayacak gibi.
Daha önce kimseyi aldatmadım ama kafam karışmaya başladı yazmışsınız son çare boşanırsınız aldatmayın asla bunu yazmak istedim tutamadımMaalesef öyle.
Evet öyle yapıyorum artık ama mesela katlayıp koyduğum kıyafetleri 1 haftadır çekmecenin üstünde duruyor. Evde daha çok şey var böyle inanılmaz rahatsız oluyorum ama ellememek için tutuyorum kendimi bakalım ne zaman azıcık eve yardım etmeyi bırakın, kendi eşyalarını en azından koyacak diye ama..Herşeyin sorumluluğunu siz aldığınız için rahatlık var adamda. Madem çalışmıyor iş bulana kadar bir zahmet kaldırsın g*tünü ev işine, yemeğe yardım etsin. yüz göstermeyin, her işine koşmayın, para vermeyin sorumluluklarını hatırlatın. Çocuk mu bu ya sabahtan akşama kadar oyun oynuyor?
Sizi çok iyi anlıyorum gerçekten söylenilecek çok şey var ama işte maalesef ki bir işe yaramıyor. Umarım..Hayati aile üyeleri tarafından sinanmis birisi olarak tecrubelerime gore "bir insan degismek istemiyorsa, ne kadar caba gösterirseniz gosterin degismez" diyecegim maalesef. Istisnasi para. Para ve guc kimin elindeyse oyunu o yönetiyor. Boyle de evlilik olmaz zaten. Umarim esiniz sorunlarini cozmek icin caba gösterir.
Evet kesinlikle doğru diyorsunuz. Daha önce de hiç kimseyi aldatmadım sadece bi ara o kadar özgüvensiz hissettim ki acaba ben mi çirkinim ben de mi bi sorun var vs ama kendime geldim hemen. Bu onayı almak için başka bir erkekle hiçbir şey yaşamadım. Hemen toparlanıp kendime geldim de işte insan her zaman kendini sevemiyor, beğenemiyor maalesef ki..Daha önce kimseyi aldatmadım ama kafam karışmaya başladı yazmışsınız son çare boşanırsınız aldatmayın asla bunu yazmak istedim tutamadım
Evet her kadın sevildiğini beğenildiğini hissetmek ister tabi. Buarada İşi bilgisayar üzerinden yazmışsınız işsiz mi yoksa para kazanıyor muEvet kesinlikle doğru diyorsunuz. Daha önce de hiç kimseyi aldatmadım sadece bi ara o kadar özgüvensiz hissettim ki acaba ben mi çirkinim ben de mi bi sorun var vs ama kendime geldim hemen. Bu onayı almak için başka bir erkekle hiçbir şey yaşamadım. Hemen toparlanıp kendime geldim de işte insan her zaman kendini sevemiyor, beğenemiyor maalesef ki..
2 aydır para kazanamıyor. Bunu sorun etmedim. Yani iyi günde kötü günde sonuçta. Evi ben geçindiriyorum şu an ama sorun ettiğim, işe girmek için vs hiçbir çaba göstermemesi. Kendisine uygun işler de buldum ama dediğim gibi şu an bile arkadaşlarıyla odada bilgisayarda oyun oynuyor. Kaç saattir yanıma uğramadı bile saatlerdir pc başında.Evet her kadın sevildiğini beğenildiğini hissetmek ister tabi. Buarada İşi bilgisayar üzerinden yazmışsınız işsiz mi yoksa para kazanıyor mu
Adamın kökten değişmesi gerekiyor işsiz adam şuan deli gibi iş başvurusu yapıyor olmalı böyle ayağına iş gelmez arkadaşlarıyla takılırken, malesef siz de anne gibi olmuşsunuz duruma bakılırsa, adamı terapiye ikna etmeye çalışın bu çok normal birşey çocuğumla baş edemediğim durumlarda ben terapi alıyorum ikna olmuyorsa da yemeğini yapmayın kendinize kadar Yapın yiyin noluyoruz desin bi farkına varsın bazı şeylerin2 aydır para kazanamıyor. Bunu sorun etmedim. Yani iyi günde kötü günde sonuçta. Evi ben geçindiriyorum şu an ama sorun ettiğim, işe girmek için vs hiçbir çaba göstermemesi. Kendisine uygun işler de buldum ama dediğim gibi şu an bile arkadaşlarıyla odada bilgisayarda oyun oynuyor. Kaç saattir yanıma uğramadı bile saatlerdir pc başında.