Merhaba herkese ! Uzun zamandır birlikteliğim var. Cinsel anlamda hiçbir sıkıntımız yoktu ama ne zaman evlenip aynı eve geçtik, işte o zaman sorunlar başladı. Hem ailesiyle sorunlar yaşadı görüşmüyorlar hem de maddi anlamda sorun yaşıyor diye aylardır sabrediyorum. Evi ben geçindiriyorum, temizlik, yemek vs de ben yapıyorum. İşi bilgisayar üzerinden ama artık ne zaman gelsem oyun oynadığını ya da videolar falan izlediğini görüyorum. Beni saatlerce salonda yalnız bırakıyor. Tek söylediği şeyler ‘acıktım’ vs gibi şeyler oluyor. Eğer yapmazsam mutfağa gelip bir tost bile yapmıyor. Dışarıdan söylemeye kalkıyor bende gereksiz harcama olmasın diye yemek yapıyorum yorgun olsam bile.
İlişki anlamında hiçbir sorunumuz, tartışmamız vs yok. Gerçekten cinselliğe bu kadar önem veren biri değildim ama eşim aylardır bana elini bile sürmediğinde artık kendimi sorgular oldum. İnsanın psikolojisi bozuluyor “ben çirkin miyim, bende mi sorun var” vs demeye başladığımı fark ettim. Konuşmaya çalışıyorum, terapi vs alalım diyorum hiçbir şekilde hiçbir şeye yanaşmıyor. İşte psikolojik süreçlerden geçiyorum konu cinselliğe gelemiyor falan diyor.
Mastürbasyon yapmaya başladığını fark ediyorum. Duşta uzun süre kalınca sordum ve bana kızdı beni sorgulama vs dedi halbuki hiçbir şekilde kötü sormamıştım sadece olan biteni anlayıp, konuşmak istemiştim. Hiçbir zaman kötü bir şey söylemedim yargılayıcı konuşmadım. Hep sohbet etmeye, kendi hislerimi açmaya ve bana kendisini açmasını sağlamaya çalışıyorum ama seni seviyorum hiçbir sorun yok diyor. Konu hep böyle kapanıyor. Bu daha ne kadar böyle sürecek vs bilemiyorum.
Hayatımda hiçbir ilişkimde birini aldatmadım ama artık kafamın karıştığını falan da hissetmeye başlıyorum. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Daha önce de uzun ilişkilerim oldu ve hiçbir ilişkimde böyle bir şey yaşamadım. Özgüvenimin eksildiğini kendimi sorgulamaya başladığımı günlük hayatımı bile değiştirmeye başladığını fark ediyorum. Hayatımda ilk defa aylardır hiçbir cinsel istek duymamaya başladım böyle değildim, defalarca yaklaşmaya çalışıp reddedilmiş hissettikten sonra sanırım benim de dengem bozuldu artık.
Yaşımız genç ama böyle 40 yıllık evli gibi bir hayatımız oldu. Ben tüm evle ilgileneyim, çalışayım, yemek yapayım ve uyuyayım yani bıraksam böyle geçecek gibi günler. Sevgiliyken asla böyle değildik ama işte..
En sonunda burada hesap açıp sizlere fikrinizi sormak, dertleşmek istedim. Gerçekten artık bu ilişki için ne yapacağımı bilemiyorum.