Eşim, iş arkadaşı, bana ilgisizliği

Ben ise gidemiyorum aklim adam da kalıyor resmen kıskançlıktan mi kafada kurmaktan mi anlayamadim ya

Aaaaa!
Ben olsam iftara gidip kadına sorarım.
Esin ilgisizmis.
Ne yapmalı bu ilgisiz eşleri diye?
Hoş o kendi ile ilgilenecek birini bulmuş ama.

Elin kocası ilgisiz çıkarmaz diye kendi peşine düşüyor da kendisi çok ilgili bir kocamıymış. Sizi de elin kocaları mı dışarı çıkaracak bu durumda

Sizin mevzunuz kadından çok eşinizle aranızdaki ilişkide. Eşim elalemin kadınını iftara oraya buraya götürecek, bana da sen gelme diyecek, ertesi güne namazını kılar helvasını yeriz. Bu adamın poposunu ne ara kaldırdınız, evvel onu düşünün derim. Mesele daha derinlerde bi yerde.

Kadının kocası ilgisizmiş diyor bir de, sanki kendisi çok ilgiliymiş gibi. Siz aldatma yok demişsiniz ama sizi hiç önemsememesi, hiç bir söylediğinizi (dışarı çıkma, gezme) yapmayıp gece vakti sizi yalnız göndermesi, telefonun elinden düşmemesi eşinizin masum olmadığını anlatıyor bana.

Aldatılıyor olabilirsiniz sizi kaybetmekten korkmuyor belli ki artık. Bence bu duruma dur demezseniz iyice değersizleştirmiş olacaksınız kendinizi. İş yerine hiç ona söylemeden bi gidin bakalım ziyaret gibi kadının tavırları nasıl sizi görünce filan.

Adam sizi sevmiyor ilgilenmiyor anne babasına şikayet edince ne olacak ki?Aldatmadan daha kötü bir durum var ortada kadına karşı hisleri var fiziki aldatmadan bile daha beter.Yerinizde olsam boşanırdım sanırım.

Kadının kocası da tam bir gavat gibi . Elin adamı neden benim karımı iftara götürsün ki ... iyi bile dayanmişsın ben olsam şimdiye on kere paralamıştım. Aldatmiyor diyorsunuz ama bal gibi de aldatıyor işte. Aldatmak bedensel olmaz bazen de zihinseldir

Şu kardeşiö gibi lafına sinir oluyorum. Ne münasebet be koskoca insanlar yetişkin ne kardeşi. Öyle başkasının adıyla seslenecek birde paşam o ağzını yırtarım kulaklarına kadar. bir süre ayrı kalsan boşanma durumunda hayatını nasıl düzenlersin kafanı toplayıp bir düşünsen. Bu işin sonu iyi değil bu olmazsa bşr başkası olacak gibi

Boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…