- 5 Mart 2014
- 239
- 136
hahaha senınkı gene ıyı ben yaptırayım sen yaptırmıcan ama tamam mı dedıbenımde esım ızın vermıyor yanı kattıyen ıstemıyor halbukı bıldıgın nıyetıne gırene kadar olur dıyordu yaptırırz arkadas ortamlarında
bı hastalıgım vardı ve rısklıydı yaptırmam
sımdı o donem bıttı
ama karsı kesınlıkle ıstemıyorum dıyor
yaptıracak olsa kı ona sanada yaptıralım dıyorum sen anla
gerısını sen dusun o derece sacmaladı. dıkkat cekıcegını dusunuyor bence.
evet orası ayrı komedi. kiloya karısmak felan.Eşinin aldığı kilolara bile müdahale edip evliliğini bitirme noktasına getiren erkekler varken dövmeye karışması şaşırtmıyor beni.Düşününce vücut benim, kilo benim denilebilir ama olmuyor işte söz hakkı buluyorlar kendilerinde.
Hele ki dövme gibi ömürlük bişeyden bahsediyoruz,
fikrini söyleyip kararı sana bırakması lazım aslında ama yapmıyorlar işte.
kesınlıkle kendısınde soz hakkı bulması normalde dikte etmesi hosuma gıtmıyor.
aynen belki bana bıraksa bende dusunucem yapmıyor
tabikii ben ona dövme yapcaksın die ısrar edemem.Dovmeden nefret eden biriyse esiniz, dovmeli bir ese sahip olmak istemiyorsa tabii ki radikal bir karardir, ornegin simdi esim dovme yaptirmak istese ben de buna asla izin vermem. Ki esim de dovme sevmez zaten.
Mesela esiniz size illaki bu dovmeyi yapacaksin diye tuttursa iste o sizin bedeninize ciddi bir mudahale sayilabilir.
bu ona saygısızlık olur. yada aynı şekilde o bana ama bu benım vucudum ıcın benım vermıs oldugum bır karar olarak bakıyorum mevzuya. ıste sızden ızın mı alması gerekır esınızın?
karısılır fıkrını soylersın ama ızın vermem demek benı ınatlasıtırıyor sanırım kı.bencede karisabilir...benim esim yaptirsa bende karisirim ..ama saygi duyuyorum sizin isteginize
boyamam sacıma mesela ne yapsam karısmaz oda kalıcı mısal.. onuda kafamda tasıyorum.<Ben bunu sacini boyatma tarzi bisey gibi gorurum. sac senin sacin diye, esinin begenmedigi ve seni gormek istemedigi bir renge boyar misin? Tamam beden senin, hak senin, -nerene yaptircagini bilmiyorum ama- yaptiracagin yerin esinin gormekten hoslanmayacagi bir yerse, bisey diyemicem. Bence evlilikte, iki kisinin de karari olabilir boyle onemli seyler. cunku sonra gecmiyor.
omzuma ıstıyorum. o boyle bısey yapsa fıkrımı sorarmıydı bılemıyorum dovmeyı sevmez.
haha bu benı benden aldı tabıkı ıstemem ama bu absurd bana gore ıllada bununla gezıcem dersede baskı yapmam sanırım yanı umuyorumEsinin kulagina soyle bir delik acmasini ister miydin
Eşimin sol kolunda tuttuğu takım ve bileğinde benim ismim yazıyor.
Geçen akşam bende onun ismini yazdırmak istediğimi söylediğimde karşı çıktı.
E be adam dinime küfreden müslüman olsa!
Kadınlar değil, erkekler anlaşıklası güç canlılar..
İnşallah ikna edip,istediğini yaptırırsın ama o istemeyince inada binmiş canım
kesınlıklee anlasılması o kadar gucki bencede. kendisi istersem adımı kazıtcakmıs ama ben yapmasam olurmuymus dedım bu kadar sacmalanmaz ama ısmımınde yazılmasını ıstemem benım dememle zaten.
aynen istemeyınce ınada bındı