Eşim, inadı ve yaptıracağım dövme...

hahaha senınkı gene ıyı ben yaptırayım sen yaptırmıcan ama tamam mı dedı
gerısını sen dusun o derece sacmaladı. dıkkat cekıcegını dusunuyor bence.

evet orası ayrı komedi. kiloya karısmak felan.
kesınlıkle kendısınde soz hakkı bulması normalde dikte etmesi hosuma gıtmıyor.
aynen belki bana bıraksa bende dusunucem yapmıyor

tabikii ben ona dövme yapcaksın die ısrar edemem.
bu ona saygısızlık olur. yada aynı şekilde o bana ama bu benım vucudum ıcın benım vermıs oldugum bır karar olarak bakıyorum mevzuya. ıste sızden ızın mı alması gerekır esınızın?

bencede karisabilir...benim esim yaptirsa bende karisirim ..ama saygi duyuyorum sizin isteginize
karısılır fıkrını soylersın ama ızın vermem demek benı ınatlasıtırıyor sanırım kı.
boyamam sacıma mesela ne yapsam karısmaz oda kalıcı mısal.. onuda kafamda tasıyorum.<
omzuma ıstıyorum. o boyle bısey yapsa fıkrımı sorarmıydı bılemıyorum dovmeyı sevmez.

Esinin kulagina soyle bir delik acmasini ister miydin
haha bu benı benden aldı tabıkı ıstemem ama bu absurd bana gore ıllada bununla gezıcem dersede baskı yapmam sanırım yanı umuyorum

kesınlıklee anlasılması o kadar gucki bencede. kendisi istersem adımı kazıtcakmıs ama ben yapmasam olurmuymus dedım bu kadar sacmalanmaz ama ısmımınde yazılmasını ıstemem benım dememle zaten.
aynen istemeyınce ınada bındı

O paylastigim aslinda gayet normal olani, absurtlerine bardak telefon falan sigiyor
Ayrica cikardiginda soyle bir goruntu olacagini da dusunursek, izin vermezdin bence

ben esınızı haklı buldum...mısal bende dövmeden nefret ederım esım gençliğinde cok yaptırmış ona karısamam gecmış gecmışste kaldı...ama artık bana sormadan yaptırmaz....ıstemıyorum cunku...mısal saçınızı degıstıreyecgınızde esınıze danısmaz mısınız???

Esiniz karismakta hakli.beden sizi

Bir insan kendine bu kotulugu nasil yapar..o kadar urkutucu ve igrenc duruyor ki
Ben yurtdisindayim, ilk gordugumde bayilacak gibi oldum, sornadan gozum alisti. O kadar cok yaptiran var ki, yakinda trde de populerlesir diye dusunuyorum.

öyle kaba ve anlayışsız türleri var ki insanların birde şöyle olduğunu düşünün
erkek: ben dövme aptıracağım
kadın: aaa bende istiyorum
erkek: ben yaptırırım ama sen yaptıramazsın
kadın: ....................

bu böyle sürer gider
bide böyle türler var.. yani beterin beteri var

bu arada kalıcı değişime bende müdahale ederim herhalde..

benimki de istemiyor oysa ben çok yaptırmak istiyorum sana katılıyorum beden benim can benim o karar vermemeli bizde çok tartıştık çok acıyor diyorlar o yüzden korkuyorum bende.

Dikkat çekici olacagınız için istemiyordur.bende istiyordum ama eşimle alakalı bir dövme. Ama konu gündemden uçtu gitti nedense

Eşlerin birbirinin dış görünüşüne dair fikrini söyleme hakkına sahip olduğunu düşünüyorum. Ama iş izin almaya gelince orda durulmalı.

Kendimi eşinizin yerine koydum, eşim dövme yaptırmak istese onaylamam. Dövmeden ya da vücuda yapılan kalıcı bir değişiklikten hoşlanmıyorum. Dövmeli insanlar bana itici ve özenti geliyor. Bunları eşime söylerim hala inat ederse de benim fikrime önem vermediği, benim hoşnutsuzluğuma rağmen inat ettiği için kendisine kırılırım. Ama benim iznim olmadan yaptıramazsın diyemem. Benim istemediğimi bile bile için rahat ederek yaptıracaksan buyur yaptır derim.

Bence eşler birbirine bu tarz konularda fikirlerini söyleyebilir, ve karşı tarafta saygı duyup ona göre yaptırıp yaptırmamalıdır.
Eşim dövme istemezse yaptırmazdım şahsen niye sevmediği birşeyi vücudumda görsün.

Ancak ve ancak fikir söylenebilir, ben dövme yaptırmanı isterim veya istemem falan diye ama izin almak başka bir olay. Ben mesela kendi vücudumla alakalı bir değişiklik yapacak olsam kesinlikle kimseden izin almam ama hayatımdaki insana fikrini sorarım. Artık onun fikrine göre yaptırmak veya yaptırmaktan vazgeçmek bana kalmış bir şeydir mesela.

Aman bunlar çok ufak tefek şeyler.

fikir alışverişi herzaman önemlidir bence...eşimde bende birbirimize danışırız en güzelide buder bence...

Aslında bazen keşke ciddi anlamda karışma hakkımız olsaydı diye düşünmüyor da değilim. Mesela benimki bi ara burnuna takmıştı. Yok şöyle büyükmüş, yok yüzüne göre büyükmüş de bilmem ne. Burnunu da nasıl seviyorum anlatamam. Bi ara bir kaç kez estetik muhabbeti döndü, aklım çıktı gidip burnuna bişey yaptıracak diye. Ben çok beğeniyorum diyorum, sana çok yakışıyor diyorum, çok doğal diyorum vs. ama yok, o taktı, "ben burnumu beğenmiyorum" diyor başka bişey demiyor. E ne diyebilirsiniz ki başka, adamın burnu yani. İster kestirir, ister kırdırır. Neyse sonra düşündü taşındı, tamam ya ben burnumu seviyorum aslında, o kadar da kötü değil aslında falan demeye başladı. Nasıl rahatladım anlatamam.

benimki de istemiyor oysa ben çok yaptırmak istiyorum sana katılıyorum beden benim can benim o karar vermemeli bizde çok tartıştık çok acıyor diyorlar o yüzden korkuyorum bende.
korkmasına bende korkuyorum ama buna bız karar vermelıyız.
Dikkat çekici olacagınız için istemiyordur.bende istiyordum ama eşimle alakalı bir dövme. Ama konu gündemden uçtu gitti nedense
kesinlikle bu yuzden ıstemıyor.işlerine gelmeyince gündemden düşer
aynısını oda yapıyor ıste işte benım ıstedıgım onemsızken bırden benım onun hosnutsuzluguna ragmen inat ettiğim için birden rolleri değişiyoruz.
oun fikri hayır ama benimki evet ee şimdi ne olucak. bu sefer hayır dedği bir konuda onun fikri önemsenmediği için büyük sorunlar cıkıcak.
fikir alışverişi herzaman önemlidir bence...eşimde bende birbirimize danışırız en güzelide buder bence...
danışmakta sıkıntı yok orta yolu bulamıyoruz.
ya işte ben bunu anlamıyorum sız onun burnunu sevıyosunuz dıyelım ee adam o burunla mutsuzsa ıstedıgını yaptırır sız yaptırmasını ıstemedıgını soylersınız ama gerısı ona kalmıstır yaptırdı dıe problem cıkıcagını bılırse o da huzurlu yaptırmaz mesela yaptırıcak oldugunu varsayarsak

Ama burada kişilerin, kişiliklerin önemi çok büyük. Ben istemediğimi söylediğim halde burnuna estetik yaptırsaydı ben problem çıkarmazdım, sonuçta nasıl mutlu olacaksa öyle olsun, öyle gezsin. Benim fikrimi önemsemedi diye düşünüp de sorun çıkarmazdım ben yani. Sizin eşiniz onun fikri önemsenmedi diye sorun çıkaracak bir yapıdaysa işler değişiyor.

Ben bu tarz radikal kararlarda eslerin birbirine karisabilecegini dusunuyorum. O sebeple birbiriyle hayat gorusu uyusan insanlarin evlenmesini daha saglikli buluyorum
ya arkdas dovme yaptiracam diye sen niye kocani uzuyorsun ki vucudunda bi boya parcasi olmus olmamis ne yazar.ama esinin kalbine soguklugu sokdugun anda o dovme seni kurtarmaz soyleyim.sonra buraya konu acarsan esim bana karsi soguk diye sasmam.kadinlari anlamiyorum ya .esinin istemedigi seyleri yapiyorlar sonra baskalarini sucluyorlar .ne faydasi vaar o dovmenin tarz yapacaksan farkli seylerle yap.ayrica o dovmeyle gusul abdesti olmuyor bunu bil eger muslumansan....... cok sey yazasim varda dini seyler yasak.benxe esinle zitlasma .bos seyler icin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…