Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim ilişkide çok kötü ve bunu onu nasıl söylerim bilmiyorum
- Konu Sahibi Zgylmzln
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel evlilik yetersiz eş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Haziran 2024
- 1.511
- 7.750
- 73
- 33
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Bu bir arkadaşımın sorunu
Daha yaratıcı bir yorum tercih ederdim
Üzgünüm patladın.
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Tam olarak derdiniz ne acaba ? Bi önceki konunuzda nelerden bahsediyorsunuz şimdi ise cinsel ilişkinizi yoluna koyma düşünceniz sağlıklı bir şekilde düşünce yapınız yok ilk önce bu karmaşık duygulardan kurtulun derim
Bizim aklımızla dalga geçiyor işte.
Sanki diğer açtığı konu kara deliğe düştü de bizde unuttuk gitti
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.230
- 268
- 33
Sana ne be milletin cinsel performansından, aile içi iletişiminden. Milletle ne kendi problemlerini konuş ne de onlarınkini dinle.. gitsinler doktora sen niye dert edindin elalemin sex performansını hey AllahımYani böyle birşey sizce nasıl söylenir
- 30 Haziran 2013
- 21.669
- 1
- 17.530
- 498
kız doğru söylüyor sorun arkadaşının ben klavyedeki esc tusuyumSana ne be milletin cinsel performansından, aile içi iletişiminden. Milletle ne kendi problemlerini konuş ne de onlarınkini dinle.. gitsinler doktora sen niye dert edindin elalemin sex performansını hey Allahım
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.230
- 268
- 33
Müge Anlı'nın dediği gibi beni çıldırtmak mı istiyorsun ey konu sahibikız doğru söylüyor sorun arkadaşının ben klavyedeki esc tusuyum
Saçma sapan işler ya
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.230
- 268
- 33
Milletle ne sohbetler kuruyorsunuz ya, ben de kendimi rahat zannediyorum.
Elinizde kısır şey mi diyorsunuz, ayyy dün kız benimki bir sevişti enfesti.
O da ya benimkinde tık yok şekerim, işlevsiz minicik falan gibi sohbetleriniz mi var.
Zilyon tane arkadaşım var bir tanesinin bile sex hayatını bilmem siz çaya şeker diye ne koyuyorsunuz mahremiyet algınız sıfır resmen
Elinizde kısır şey mi diyorsunuz, ayyy dün kız benimki bir sevişti enfesti.
O da ya benimkinde tık yok şekerim, işlevsiz minicik falan gibi sohbetleriniz mi var.
Zilyon tane arkadaşım var bir tanesinin bile sex hayatını bilmem siz çaya şeker diye ne koyuyorsunuz mahremiyet algınız sıfır resmen
- 30 Haziran 2013
- 21.669
- 1
- 17.530
- 498
ama tepkine kahkaha bastım yeminle. Sana ne elin sexinden okuyup okuyup gülüyorum yaaMüge Anlı'nın dediği gibi beni çıldırtmak mı istiyorsun ey konu sahibi
Saçma sapan işler ya
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.230
- 268
- 33
Ay napim ya başkası dese tüüü diye linçlerler arkadaşının kocasının sevişme performansı üzerine akıl istiyor böyle bir şey var mı allasenama tepkine kahkaha bastım yeminle. Sana ne elin sexinden okuyup okuyup gülüyorum yaa
- 30 Haziran 2013
- 21.669
- 1
- 17.530
- 498
aklımzla alay etmek isterken aslında kendi aklıyla ediyorAy napim ya başkası dese tüüü diye linçlerler arkadaşının kocasının sevişme performansı üzerine akıl istiyor böyle bir şey var mı allasen
- 17 Ekim 2023
- 1.626
- 1.869
- 53
Bahane mi? ilişkideki en önemli konu.Adam kendine çeki düzen mi versin istiyorsun yani. Yoksa bunu bahane edip boşanmak mı ?
Kadınlar kime bakıp karşılaştırma yapacak?ama tepkine kahkaha bastım yeminle. Sana ne elin sexinden okuyup okuyup gülüyorum yaa
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Kuzenim yazmış.Bu bir arkadaşımın sorunu
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.230
- 268
- 33
Empati yapalım kocası adama benim kadın iyi yapamıyor diye dert yansaEşiniz aynı zamanda arkadaşınızında mı eşi? Başlıkta eşim yazıyor yanıtta bir arkadaşımın kocişi.
Neysee alıp karşınıza konuşun senin b*llük tat vermiyiii kocacım diye
Aman Allahım kaos çıkar püüü rezil ahlaksız adam karısını elaleme anlatıyor yazıklar olsun deriz. Ama bunlar koca anlatıyorlar, sanki ekonomi gündemi kadar doğal sıradan bir şekilde
Vıcık vıcık arkadaşlık ayağına saçma muhabbetler