-
- Konu Sahibi RiverdaleCheryl
İki tane kız evlat yetiştiriyorum biri 4 yaşında biri 7 aylık ayrıca epilepsi sara hastasıyım ona rağmen çocuklarıma bakıyorum bilip bilmeden yorum yapmasanızYine sizden beklenen bir yorum yapmışsınız, ondandır. Değişik bir zihniyetiniz var. İyi ki kız evlat yetiştirmiyorsunuz.
İki tane de kızınız varsa kullanıcı adınız neden böyle?İki tane kız evlat yetiştiriyorum biri 4 yaşında biri 7 aylık ayrıca epilepsi sara hastasıyım ona rağmen çocuklarıma bakıyorum bilip bilmeden yorum yapmasanız
Yanlış yazmışım değiştirmek için günü varmış konularındaki yorumları okursanız gorursunuz şimdi konumuz benim ismim mi oldu pes doğrusuİki tane de kızınız varsa kullanıcı adınız neden böyle?
Yoo, bu da ilginç geldi sordum. Konumuz genel olarak zihniyetiniz. İlaçlardan, alkolden vs. bağımsız bir şey bu. Suçu ilaçlara atmayın boşuna.Yanlış yazmışım değiştirmek için günü varmış konularındaki yorumları okursanız gorursunuz şimdi konumuz benim ismim mi oldu pes doğrusu
Peki bidaki sefere daha dikkatli olurumYoo, bu da ilginç geldi sordum. Konumuz genel olarak zihniyetiniz. İlaçlardan, alkolden vs. bağımsız bir şey bu. Suçu ilaçlara atmayın boşuna.
kv sorunlu oğlunun yükünü sizin üstünüze atmış, aileniz de zengin diye göz yummuş ama bu evlilik yürümez, sizin sorununuz onun sert sevişmesi değil, sosyopat karakterli olması. madem ne kadar erken o kadar iyi demiş babanız, bu durumda da ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi olacak.birbirimizi çok seviyoduk üniversiteyi kazanamayınca kafede çalışmaya başladım 3 kuruşa 11 saat ayakta dikiliyodum boşlukta olduğum bir dönemdi o dönemdeykende evlenme teklifi alınca eşiminde maddi durumu iyi çeyizim vb her şeyim hazırdı zaten kayınvalidem birbirinizi seviyorsanız biz hazırız beklemeye gerek yok erkenden çoluğa çocuğa karışırsınız dedi babamda erken çıkan yol alır hesabı kısa bir süre içerisinde düğünümüz oldu işte
Ay yeminle her seferinde boyle salakca akil vermeyin ya. Sikayet de edebilirsin. GerizekaliÇok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
Cok guzel bahaneEpilepsi ilacı kullanıyorum bazen beynim uyuşa biliyo
Sizin hayatınızı eşinizi falan acayip merak ediyorum.Çok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
Ağzın bal yesinAy yeminle her seferinde boyle salakca akil vermeyin ya. Sikayet de edebilirsin. Gerizekali
Ya sanane a.. ne ben konunun başında da çözemedim.Bütün mahalle bağırtını dinliyor, adam sana akıl veriyor sanane a.. de diye. Saygısız bu. Utanmıyor kimseden.
Niye taktırsın kvdeciği hemen çoluk çocuğa karışırsınız evlenin diye güzel bi akıl vermişSpiral taktır.
Gelmiş beş para etmez kocaları kocaları koruma derneği başkanıÇok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
Ne demek sabretÇok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
Ne demek sabretÇok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
Bi de kayınvalide görümce cümbür cemaat yaşarlar. Koştura koştura ürerler. Ne meslek var ne kültür var.Evet. Ama üzülme böyleleri boşanmaz hem sex sırasında hem de normalde dayağını yer oturur