Eşim ilişki esnasında aşırı sert davranıyor

Yine sizden beklenen bir yorum yapmışsınız, ondandır. Değişik bir zihniyetiniz var. İyi ki kız evlat yetiştirmiyorsunuz.
İki tane kız evlat yetiştiriyorum biri 4 yaşında biri 7 aylık ayrıca epilepsi sara hastasıyım ona rağmen çocuklarıma bakıyorum bilip bilmeden yorum yapmasanız

İki tane kız evlat yetiştiriyorum biri 4 yaşında biri 7 aylık ayrıca epilepsi sara hastasıyım ona rağmen çocuklarıma bakıyorum bilip bilmeden yorum yapmasanız
İki tane de kızınız varsa kullanıcı adınız neden böyle?

Yanlış yazmışım değiştirmek için günü varmış konularındaki yorumları okursanız gorursunuz şimdi konumuz benim ismim mi oldu pes doğrusu
Yoo, bu da ilginç geldi sordum. Konumuz genel olarak zihniyetiniz. İlaçlardan, alkolden vs. bağımsız bir şey bu. Suçu ilaçlara atmayın boşuna.

kv sorunlu oğlunun yükünü sizin üstünüze atmış, aileniz de zengin diye göz yummuş ama bu evlilik yürümez, sizin sorununuz onun sert sevişmesi değil, sosyopat karakterli olması. madem ne kadar erken o kadar iyi demiş babanız, bu durumda da ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi olacak.

sakın hamile kalmayın.

El birliğiyle başını yakmışlar. Ailesi ne olduğunu biliyordur eşinin evlensirelim kurtulalım demiş ailen de kızdır erken evlensirelim demis. Yaşın küçük sana kizamam bazı şeyleri büyüklerin göstermesi gerekiyor ama daha çok manipüle etmişler seni. Esin alkolik tedavi olmazsa kendi istemezse düzelmez. Bekleme. Kendi ailesi duzeltememis sen hiç yapamazsın. Karakteri sıkıntılı. Kendine bir iş edin kimseye güvenme ezilme.

Bütün mahalle bağırtını dinliyor, adam sana akıl veriyor sanane a.. de diye. Saygısız bu. Utanmıyor kimseden.
Ya sanane a.. ne ben konunun başında da çözemedim.

18 yaşındasın henüz cocukluktan çıkmadan cinsel şiddet görüyosun konu sahibi, peki boğazlama ve anali yaparken istemediğini söylemedin mi?

Çok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
Ne demek sabret
Kadın var karşısında
İlişki kölesi değil
Ve kim ne yaparsa kendine yapar
18 yasinda evlenmeyi o istemiş ve yapmış
Onun hayatı da
Ama eşinle bu konuyu konuşamıyorsan p zaman aranızda bana göre sorun var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…