Eşim ilişki esnasında aşırı sert davranıyor

Çok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
100BC1D5-457F-41E6-835B-4208954EB1D5.jpeg

Bu görsel size ne ifade ediyor? Cidden merak ediyorum fikrinizi. Merakımdan soruyorum. Herhangi bir artniyetim yok.

Ben size gerçekten bu sanatsal resmi nasıl yorumladığınızı sormuştum. Sonuçta sanat subjektiftir, fikirlerinizi öğrenmek istemiştim. Boş yere kalbimi kırdınız, çok kabasınız :cry:
Sizi kırmak istemezdim ama sizde çok üstüne geliyorsunuz k bakmayin

Yaşını yazmakla hata etmişsin şimdi asla soruna cevap vermeyecekler yaşını eleştirecekler.
Halbuki olan olmuş kız artık evlenmiş siz yaşın küçük dediniz diye boşansın mı?
28 de totosunun tokatlanmasını istemiyorsa bunu açıkça belirtir, ağlayarak ilişkiye girmenin tecavüz olduğunu bilir, yapılan tavrın ise kölelik olduğunu anlardı.
Her şey karşılıklı rızaya dayalıdır, köle olmak istemeyen bir kadına bunu yaşatamazsınız ve evet 18 yaşında dünya nedir bilmeyen bir çocuk ağlaya ağlaya bunu çeker.
Tek sorun tabii ki yaş!

normalde itip kakma vb asla yok çok şükür ama hakaret bağırış çağırış oluyor
Ulen akıllı uslu şefkatli kocalar anca ilişkiye girebiliyorken bu terbiyesiz ayıların perfotmansının iyi olmasına da ben ayar oluyorum.akıllı uslu kadınların bir türlü hamile kalamayıp, suriyelerin her ay hamile kalması kadar gıcık bir olay.

Eee öyle değil mi ama.iyi performans bulmak da kolay değil.kaç tane kadın burada melek gibi kocam ilişkiye giremiyor.ne yapacağımı şaşırdım.vicdanımla isteklerim arasında kaldım diyen.
Aynı şey değil.
Eğer iki taraf da memnun olsaydı sorun yoktu. Fakat kadın bu şekildeki ilişkiden memnun değil , mutlu değil.
Kadını mutlu etmiyorsa performansı arşa çıksa nafile.

X