- 21 Ağustos 2022
- 21
- 8
- 21
- Konu Sahibi RiverdaleCheryl
normalde itip kakma vb asla yok çok şükür ama hakaret bağırış çağırış oluyorNormalde size tavırları nasıl? Küfür hakaret, itip kakma vs var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde itip kakma vb asla yok çok şükür ama hakaret bağırış çağırış oluyorNormalde size tavırları nasıl? Küfür hakaret, itip kakma vs var mı?
Sensin geri zekalı adı pislik defolAy yeminle her seferinde boyle salakca akil vermeyin ya. Sikayet de edebilirsin. Gerizekali
Çok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
Benle uğraşmayı bırak ne istiyorsun benden işine bakEki Görüntüle 3120655
Bu görsel size ne ifade ediyor? Cidden merak ediyorum fikrinizi. Merakımdan soruyorum. Herhangi bir artniyetim yok.
Yine sizden beklenen bir yorum yapmışsınız, ondandır. Değişik bir zihniyetiniz var. İyi ki kız evlat yetiştirmiyorsunuz.
Ben size gerçekten bu sanatsal resmi nasıl yorumladığınızı sormuştum. Sonuçta sanat subjektiftir, fikirlerinizi öğrenmek istemiştim. Boş yere kalbimi kırdınız, çok kabasınızBenle uğraşmayı bırak ne istiyorsun benden işine bak
Sizi kırmak istemezdim ama sizde çok üstüne geliyorsunuz k bakmayinBen size gerçekten bu sanatsal resmi nasıl yorumladığınızı sormuştum. Sonuçta sanat subjektiftir, fikirlerinizi öğrenmek istemiştim. Boş yere kalbimi kırdınız, çok kabasınız
28 de totosunun tokatlanmasını istemiyorsa bunu açıkça belirtir, ağlayarak ilişkiye girmenin tecavüz olduğunu bilir, yapılan tavrın ise kölelik olduğunu anlardı.Yaşını yazmakla hata etmişsin şimdi asla soruna cevap vermeyecekler yaşını eleştirecekler.
Halbuki olan olmuş kız artık evlenmiş siz yaşın küçük dediniz diye boşansın mı?
Salsana kız meşhur dinozorunuBen size gerçekten bu sanatsal resmi nasıl yorumladığınızı sormuştum. Sonuçta sanat subjektiftir, fikirlerinizi öğrenmek istemiştim. Boş yere kalbimi kırdınız, çok kabasınız
Ayyyy siz bir de erkek çocuğu mu yetiştiriyorsunuz ya ? Yazık yazık yazık.Çok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
Tek iyi özelliği performansının iyi olması.kutarır mı bilinmez.Bu konuda yapacağınız bişey olduğunu sanmiyorum sizi dinleyecek destekleyecek bir eşiniz yok malesef ki birde eşiniz alkolik
Ulen akıllı uslu şefkatli kocalar anca ilişkiye girebiliyorken bu terbiyesiz ayıların perfotmansının iyi olmasına da ben ayar oluyorum.akıllı uslu kadınların bir türlü hamile kalamayıp, suriyelerin her ay hamile kalması kadar gıcık bir olay.normalde itip kakma vb asla yok çok şükür ama hakaret bağırış çağırış oluyor
Böyle bir yorum yapmasaydın gerçekten şaşırırdımTek iyi özelliği performansının iyi olması.kutarır mı bilinmez.
Eee öyle değil mi ama.iyi performans bulmak da kolay değil.kaç tane kadın burada melek gibi kocam ilişkiye giremiyor.ne yapacağımı şaşırdım.vicdanımla isteklerim arasında kaldım diyen.Böyle bir yorum yapmasaydın gerçekten şaşırırdım
Evet kendisi açıkladı. Maalesef öyleymiş.2 kızı var üyenin.Üyelik adını yazarken yanlış yazmış , sistem henüz düzeltmesine izin vermiyor.
Evet kendisi açıkladı. Maalesef öyleymiş.
Aynı şey değil.Eee öyle değil mi ama.iyi performans bulmak da kolay değil.kaç tane kadın burada melek gibi kocam ilişkiye giremiyor.ne yapacağımı şaşırdım.vicdanımla isteklerim arasında kaldım diyen.