- 23 Temmuz 2014
- 6.178
- 17.544
-
- Konu Sahibi RiverdaleCheryl
Alkollü kafayla neler yapılmaz ki?içtiğini biliyordum ama alkollü kafayla bunları yapabileceği aklımın ucundan geçmedi malesefki
onlarda erken evlendiği için normal geliyorAileniz nasıl izin verdi o yaşta evlenmenize?
Yazık olmuş. Eline mesleğini alsaydın keşke.
dayağı hemcinsine yakıştırıp bide çözüm yolu aramama rağmen yazabiliyosan söylenicek bir şey yokEvet. Ama üzülme böyleleri boşanmaz hem sex sırasında hem de normalde dayağını yer oturur
Adamın terbiyesi yok. Ailesi laf arasında uyuyamıyoruz demişler , onlara bile küfretmiş. Sorun fantazi değil, adam terbiyesiz, kaba, hoyrat.Ne alaka? Adam kötüyse kız mutlu değilse okey boşanır ama sırf yaşı küçük evlenmiş o zaman hadi boşansın diyemezsiniz
benim ilk ilişkim ama kocamın normal olmadığına eminim sorun tamamen onda daha anlatmaya açıkçası çekindiğim o kadar detay varkiBence çocuk yapma ayrıca kendini geliştir çalışmaya kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak gelecekte nolur nolmaz. Onun haricinde kocan hızlı bir hayat yaşadıysa ve senin ilk ilişkinse o yüzden ona normal gelen sana acı veriyordur. Ayık kafadayken güzellikle konuş ve alkolü azalttırman lazım onun da etkisi oluyodur
Anlat anlat bugün gram uykum yok.benim ilk ilişkim ama kocamın normal olmadığına eminim sorun tamamen onda daha anlatmaya açıkçası çekindiğim o kadar detay varki
Gerisi bizde travma yaratabilir yalnızAnlat anlat bugün gram uykum yok.
Gerisi bizde travma yaratabilir yalnız
Farklı bir boyut derken sapıklığa mı kaçıyor?bdsm desem olmaaz demesem hiç olmaaz farklı bir boyut maalesefki
Kırbaç mı var yoksağğbdsm desem olmaaz demesem hiç olmaaz farklı bir boyut maalesefki
Fantazi konusunda sen memnunsan denecek bir şey yok, ama sorun başka. Adam edepsiz. Edebi yok adamın. Utanmıyor. Utanmaz adamdan her şeyi bekle.bdsm desem olmaaz demesem hiç olmaaz farklı bir boyut maalesefki
hayır 3. kişi yada grup vb yok ama tokatları saçlarımı çekmesi , anal , boğazlar gibi yapması gibiFarklı bir boyut derken sapıklığa mı kaçıyor?
asla memnun değilim buarada aşşırı abartıyo çünküFantazi konusunda sen memnunsan denecek bir şey yok, ama sorun başka. Adam edepsiz. Edebi yok adamın. Utanmıyor. Utanmaz adamdan her şeyi bekle.
Bütün mahalle bağırtını dinliyor, adam sana akıl veriyor sanane a.. de diye. Saygısız bu. Utanmıyor kimseden.asla memnun değilim buarada aşşırı abartıyo çünkü
Bunlar sizin de isteğinizle olması gereken şeyler bunlardan zevk alan kadınlar da vardır ama karşılıklı olmalı.hayır 3. kişi yada grup vb yok ama tokatları saçlarımı çekmesi , anal , boğazlar gibi yapması gibi
cidden ben inanılmaz utanıyorum özellikle bu sabah yerin dibine girdim resmen ama kendimi tutmam imkansız yaniBütün mahalle bağırtını dinliyor, adam sana akıl veriyor sanane a.. de diye. Saygısız bu. Utanmıyor kimseden.
Boğazlar gibi yapması sıkıntı yav. Zevke gelicem diye kesiverir nefesini bu ayı.hayır 3. kişi yada grup vb yok ama tokatları saçlarımı çekmesi , anal , boğazlar gibi yapması gibi
hafifleri edilmemeli evet ama hiç hafif değilBunlar sizin de isteğinizle olması gereken şeyler bunlardan zevk alan kadınlar da vardır ama karşılıklı olmalı.
Ve siz tahammül ettikçe fazlasını da isteyebilir işler çığrından çıkmadan ciddi şekilde konuşmalısınız.
Bu arada hafif tokatlar, sıkmadan boğazını tutması falan çok da sorun edilmemeli bence bilmiyorum siz ne düşünürsünüz
İnşallah en kısa zamanda sorunu çözersiniz adınıza üzüldüm tavrınızı net koyunhafifleri edilmemeli evet ama hiç hafif değil