Eşim ilişki esnasında aşırı sert davranıyor

Anal ilişki yasayan arkadaslar ilerde bu kaslar iyice deforme oldugunda kakalarini tutamayacaklarini biliyorlardir inşallah...
Konudaki adamin da karakteri inanılmaz terbiyesiz, hamile kalmadan bosanirlar umarım çünkü duzelmez.

Çok üzüldüm yazık.. maalesef düzelmez böyle de gider laftan anlamaz çünkü tedaviye ihtiyacı var. Umarım ilerde daha farklı istekleri olmaz sizden. Lütfen sen korun önlemini al hamile kalma!!!

O ayikken onunla sevismeyeceginizi söyleyin. Ve her alkol aldığında evden ayrilacaginizi söyleyin.ailem arkamda ailem olmasa da ben kendi ayaklarım üstünde dururum hazır çocuk yokken bu işi bitiririm diyin. Bı deneyin bakalım.

merhaba kızlar bu konuyu eşimle dostumla konuşmaya çekiniyorum açıkçası ama artık dozunu aştı paylaşıp çare bulmam şart
ben 18 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim 25 yaşında bekar zamanlarında çok hızlı bir hayat yaşamış değişik alışkanlıkları var eve sürekli alkollü geliyor yetmezmiş gibi evdede içiyor sonra keyfi yerine gelince hemen ilişki istiyor bende istiyorum evet ama eşimin seks anlayışı çok farklı inanılmaz sert davranıyo artık bir süre sonra canım acımaya hatta bazen ağlamaya başlıyorum ama hiç bir şekilde umursamıyo kendi kafasına göre davranıyo , kalçalarım tokatlanmaktan kızarıyo artık hiç abartısız kulağa komik geliyo ama saçımdaki kaynağın koptuğu an dahi oldu bir günde 3 -4 leri gördüğümüz bile oldu artık seslerden kayınvalidemde rahatsız olmaya başladı alt katımda oturuyor bu sabah kahvaltıda görümcemlerde varken akşamları uyuyamıyorum artık dedi laf arasında bana imalı imalı bakarak görümcemde sırıttı eşimi uyardığımdada pişkin pişkin gülmeye başladı bugün sizene a** istediğim gibi davranırım diyip kavga çıkaramadınmı bidaha konuşmaya g** leri yemesin dedi sen çekiniyosan ben senin yerine söylerim sen merak etme diyo ama zaten yeterince sinirli ve dengesiz ailesiylede kavga etmekten asla çekinmeyen bi insan kayınvalidemde üzülüyor bulaştırmak istemiyorum kızlar ne desem bu adama biraz daha nazik davranır bana ilişki esnasında :KK43:
Bunu tersine çevirmek için gereken hamleyi yaptın mı peki

Mesela kayganlastirici, anal ilişkiden hemen sonra vajinaya temas etmemek
Palavranın en büyüğü. Doktorlar kesinlikle yapılmaması gerektiğini ufağından büyüğüne bir sürü hastalığa neden olduğunu söylüyorlar ayrıca her ilişkide kanama ihtimali normaline göre daha yüksek olduğundan bir sürü ek hastalığın yayılımına sebep oluyor monkeypox bile anal ilişki yaşayan çiftlerde diğerlerine göre %olarak çok çok yüksek, anal ilişki yaşayanlar monkeypox yayılımını arttırıyor.

Konu sahibi sizin durumunuza cidden üzüldüm birileriyle paylaşmak evet zor olabilir ama yapmak zorundasınız, alkollü geldiğinde kendinizden uzak tutamıyorsanız kapıyı falan kilitleyin defolsun anasının evinde sızsın gerçekten karakter sorunu var belli ki

Palavranın en büyüğü. Doktorlar kesinlikle yapılmaması gerektiğini ufağından büyüğüne bir sürü hastalığa neden olduğunu söylüyorlar ayrıca her ilişkide kanama ihtimali normaline göre daha yüksek olduğundan bir sürü ek hastalığın yayılımına sebep oluyor monkeypox bile anal ilişki yaşayan çiftlerde diğerlerine göre %olarak çok çok yüksek, anal ilişki yaşayanlar monkeypox yayılımını arttırıyor.

Konu sahibi sizin durumunuza cidden üzüldüm birileriyle paylaşmak evet zor olabilir ama yapmak zorundasınız, alkollü geldiğinde kendinizden uzak tutamıyorsanız kapıyı falan kilitleyin defolsun anasının evinde sızsın gerçekten karakter sorunu var belli ki
Ben araştırdım, öyle bir sonuç çıkardım.

merhaba kızlar bu konuyu eşimle dostumla konuşmaya çekiniyorum açıkçası ama artık dozunu aştı paylaşıp çare bulmam şart
ben 18 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim 25 yaşında bekar zamanlarında çok hızlı bir hayat yaşamış değişik alışkanlıkları var eve sürekli alkollü geliyor yetmezmiş gibi evdede içiyor sonra keyfi yerine gelince hemen ilişki istiyor bende istiyorum evet ama eşimin seks anlayışı çok farklı inanılmaz sert davranıyo artık bir süre sonra canım acımaya hatta bazen ağlamaya başlıyorum ama hiç bir şekilde umursamıyo kendi kafasına göre davranıyo , kalçalarım tokatlanmaktan kızarıyo artık hiç abartısız kulağa komik geliyo ama saçımdaki kaynağın koptuğu an dahi oldu bir günde 3 -4 leri gördüğümüz bile oldu artık seslerden kayınvalidemde rahatsız olmaya başladı alt katımda oturuyor bu sabah kahvaltıda görümcemlerde varken akşamları uyuyamıyorum artık dedi laf arasında bana imalı imalı bakarak görümcemde sırıttı eşimi uyardığımdada pişkin pişkin gülmeye başladı bugün sizene a** istediğim gibi davranırım diyip kavga çıkaramadınmı bidaha konuşmaya g** leri yemesin dedi sen çekiniyosan ben senin yerine söylerim sen merak etme diyo ama zaten yeterince sinirli ve dengesiz ailesiylede kavga etmekten asla çekinmeyen bi insan kayınvalidemde üzülüyor bulaştırmak istemiyorum kızlar ne desem bu adama biraz daha nazik davranır bana ilişki esnasında :KK43:
Bu adamin her pisliyini bilerek evlenmişsiniz. Yani ne diyelim değişmez ki. Fantazisi farkli. Ailesine bile kufrede biliyor hatta kufret diyor. Saygi da yok. Kayinvaliden de imali imali oğluna baksin. Tokat yerken bagiran degil suçlu olan tokat atandir. Yaş konusuna hiç değinmiyorum. Kanunun evlenmenize izin vermesiyle evlenmeniz bir olmuş o da alkollu kavgaci kufurlu biriyle. Hayatinizin tercihini boyle yapmişsiniz. Nasil derler kendi düşen ağlamaz malesef

Ben araştırdım, öyle bir sonuç çıkardım.
Yanlış bilgi ama. Siz araştırmanıza göre eyleme geçebilirsiniz ama özellikle kadın doktorlar bu konuda daha duyarlı ileri yaşlarda çok büyük problemlere yol açıyor anlık düşünmemek gerekiyor ileri yaşlarda iyileşme süreci sancılı olan ciddi ameliyatlar gerektiriyor

Eğer bu kadar sert olmasını istemediğinizi söylediğinizde anlamayacaksa, tam olarak ne deseniz anlayabilir? Sihirli bir sözcük mü bekliyorsunuz?
Ve ne kadar küçüksünüz.. zaten her haltı yapabilmek için tercih edilmişsiniz.
Bu adamdan uzaklaşmanız lazım.. ve asla düzelmeyecek. Belki bir süre sonra sizi bırakıp başkasına sarar. Anca öyle kurtulursunuz.

Şunu da eklemek istiyorum: benden hayli küçüksün, sana sen diyeyim. Evlilik böyle bir şey değil. Belki ailende de güzel şeyler görmedin. Ama güzel adamlar ve güzel ilişkiler var. Böyle olmak zorunda değil. Yol yakınken dön hatandan.

Yanlış bilgi ama. Siz araştırmanıza göre eyleme geçebilirsiniz ama özellikle kadın doktorlar bu konuda daha duyarlı ileri yaşlarda çok büyük problemlere yol açıyor anlık düşünmemek gerekiyor ileri yaşlarda iyileşme süreci sancılı olan ciddi ameliyatlar gerektiriyor
Gururumu ayaklar altına alarak yazıyorum.ben 20 yaşlarındayken şu bekaret muhabbetleri beni de etkisi altına almıştı.bakire olmak gerektiğini düşünerek anal şekilde birçok ilişki yaşamaya başlamıştım.birkaç ay herşey çok güzeldi.yapıyorum yapıyorum hiçbirşey olmuyor diye düşünüyordum.o kadar mutluydum ki eee bir de yeni yeni cinsel birşeyler yaşamaya başlamıştım çok hoşuma gidiyordu.
Sonra ne oldu biliyor musunuz ? Yaparken ki acısı giderke o kadar hafifledi ki neredeyse birşey anlamamaya başladim.ama konu bu değil.bir gün yine evde mutlu mesut yaşadıklarımı düşünürken bir anda çamaşırımda bir ıslaklık hissttim.bir baktım dışkı boşalmaya başlamış. Yaşadığım yıkım hâlâ aklımda.aradaki ayrıntıları yazmıyorum uzamasın diye.belli bir süre kontrolsuz dışkı kaçakları devam etti.koka koka geziyordum.banyodan sonra bornozlar havlular leke olmaya başladı. Çok çok uzun bir süre sonra kaçaklar azalarak bitti ama bu sefer de korkunç çatlak acılarıyla başbaşa kaldım.kaslar elastikiyetini yitirdiği için anüsümü taş gibi sert bir şekilde hissediyordum.bir dönem de durup dururken gaz kaçırdığım oluyordu. Ne yerin dibine geçtiğim zamanlar oldu.çatlak acısından yürüyemiyordum bile.7/24 acı çekmekten hayatım kalmamıştı.manevi acılar da cabası.....
Neyse okumak zor olmasın diye uzatmıyorum.ne kadar sürede normale dönebildim söyleyeyim mi ? Tam 6 SENEDE. En son işlev bozukluğu olmadan en azından çatlak acısıyla yaşamaya alışmıştım ki o durumu da şükür tesadüf eseri sarı kantaron yağıyla çözdüm.
Ileriki yaşları beklemiyor yani.bir de ilerisini siz düşünün.ben yine uyarıyorum.başkası olsa vana ne yaşasın benim yaşadıklarımı diyebilirdi.

birbirimizi çok seviyoduk üniversiteyi kazanamayınca kafede çalışmaya başladım 3 kuruşa 11 saat ayakta dikiliyodum boşlukta olduğum bir dönemdi o dönemdeykende evlenme teklifi alınca eşiminde maddi durumu iyi çeyizim vb her şeyim hazırdı zaten kayınvalidem birbirinizi seviyorsanız biz hazırız beklemeye gerek yok erkenden çoluğa çocuğa karışırsınız dedi babamda erken çıkan yol alır hesabı kısa bir süre içerisinde düğünümüz oldu işte
Zabanan erkenden tarlaya gidiyor sanki
Erken kalkan yol alırmış :KK70:

X