merhaba kızlar bu konuyu eşimle dostumla konuşmaya çekiniyorum açıkçası ama artık dozunu aştı paylaşıp çare bulmam şart
ben 18 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim 25 yaşında bekar zamanlarında çok hızlı bir hayat yaşamış değişik alışkanlıkları var eve sürekli alkollü geliyor yetmezmiş gibi evdede içiyor sonra keyfi yerine gelince hemen ilişki istiyor bende istiyorum evet ama eşimin seks anlayışı çok farklı inanılmaz sert davranıyo artık bir süre sonra canım acımaya hatta bazen ağlamaya başlıyorum ama hiç bir şekilde umursamıyo kendi kafasına göre davranıyo , kalçalarım tokatlanmaktan kızarıyo artık hiç abartısız kulağa komik geliyo ama saçımdaki kaynağın koptuğu an dahi oldu bir günde 3 -4 leri gördüğümüz bile oldu artık seslerden kayınvalidemde rahatsız olmaya başladı alt katımda oturuyor bu sabah kahvaltıda görümcemlerde varken akşamları uyuyamıyorum artık dedi laf arasında bana imalı imalı bakarak görümcemde sırıttı eşimi uyardığımdada pişkin pişkin gülmeye başladı bugün sizene a** istediğim gibi davranırım diyip kavga çıkaramadınmı bidaha konuşmaya g** leri yemesin dedi sen çekiniyosan ben senin yerine söylerim sen merak etme diyo ama zaten yeterince sinirli ve dengesiz ailesiylede kavga etmekten asla çekinmeyen bi insan kayınvalidemde üzülüyor bulaştırmak istemiyorum kızlar ne desem bu adama biraz daha nazik davranır bana ilişki esnasında