-
- Konu Sahibi RiverdaleCheryl
Öncelikle eve alkollü gelmesini acil bırakması gerek. Kadını keyif çıkarmak olarak gören bu zihniyetli erkeklerden nefret ediyorum . Çoğu kadın hoşlanır sert olunulmasından ama senin hoşuna gitmiyorsa yapmaması gerek sonuçta sex karşılıklı zevk alınılması gereken birşey.merhaba kızlar bu konuyu eşimle dostumla konuşmaya çekiniyorum açıkçası ama artık dozunu aştı paylaşıp çare bulmam şart
ben 18 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim 25 yaşında bekar zamanlarında çok hızlı bir hayat yaşamış değişik alışkanlıkları var eve sürekli alkollü geliyor yetmezmiş gibi evdede içiyor sonra keyfi yerine gelince hemen ilişki istiyor bende istiyorum evet ama eşimin seks anlayışı çok farklı inanılmaz sert davranıyo artık bir süre sonra canım acımaya hatta bazen ağlamaya başlıyorum ama hiç bir şekilde umursamıyo kendi kafasına göre davranıyo , kalçalarım tokatlanmaktan kızarıyo artık hiç abartısız kulağa komik geliyo ama saçımdaki kaynağın koptuğu an dahi oldu bir günde 3 -4 leri gördüğümüz bile oldu artık seslerden kayınvalidemde rahatsız olmaya başladı alt katımda oturuyor bu sabah kahvaltıda görümcemlerde varken akşamları uyuyamıyorum artık dedi laf arasında bana imalı imalı bakarak görümcemde sırıttı eşimi uyardığımdada pişkin pişkin gülmeye başladı bugün sizene a** istediğim gibi davranırım diyip kavga çıkaramadınmı bidaha konuşmaya g** leri yemesin dedi sen çekiniyosan ben senin yerine söylerim sen merak etme diyo ama zaten yeterince sinirli ve dengesiz ailesiylede kavga etmekten asla çekinmeyen bi insan kayınvalidemde üzülüyor bulaştırmak istemiyorum kızlar ne desem bu adama biraz daha nazik davranır bana ilişki esnasında
Hani evlilik için 18 yaş çok erken yas olduğu için ilk tepki vereceğimiz yaşı olması normal eleştirmekYaşını yazmakla hata etmişsin şimdi asla soruna cevap vermeyecekler yaşını eleştirecekler.
Halbuki olan olmuş kız artık evlenmiş siz yaşın küçük dediniz diye boşansın mı?
Ya siz gerçekten normal değilsiniz. Sizi görünce bile çıldırıyorum artık. Gerçekten umarım kadın değilsinizdir. Bir kadın nasıl böyle aptal saptal öneriler verir ya. Her yorumunuz ayrı saçmalık.kız ağlıyorum diyor siz çık yanmıyorsa sabredin diyorsunuz. Ne olacak her gün ağlatan adam bir anda sakinleşecek mi sizin kafanızdakine göre.Çok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
merhaba kızlar bu konuyu eşimle dostumla konuşmaya çekiniyorum açıkçası ama artık dozunu aştı paylaşıp çare bulmam şart
ben 18 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim 25 yaşında bekar zamanlarında çok hızlı bir hayat yaşamış değişik alışkanlıkları var eve sürekli alkollü geliyor yetmezmiş gibi evdede içiyor sonra keyfi yerine gelince hemen ilişki istiyor bende istiyorum evet ama eşimin seks anlayışı çok farklı inanılmaz sert davranıyo artık bir süre sonra canım acımaya hatta bazen ağlamaya başlıyorum ama hiç bir şekilde umursamıyo kendi kafasına göre davranıyo , kalçalarım tokatlanmaktan kızarıyo artık hiç abartısız kulağa komik geliyo ama saçımdaki kaynağın koptuğu an dahi oldu bir günde 3 -4 leri gördüğümüz bile oldu artık seslerden kayınvalidemde rahatsız olmaya başladı alt katımda oturuyor bu sabah kahvaltıda görümcemlerde varken akşamları uyuyamıyorum artık dedi laf arasında bana imalı imalı bakarak görümcemde sırıttı eşimi uyardığımdada pişkin pişkin gülmeye başladı bugün sizene a** istediğim gibi davranırım diyip kavga çıkaramadınmı bidaha konuşmaya g** leri yemesin dedi sen çekiniyosan ben senin yerine söylerim sen merak etme diyo ama zaten yeterince sinirli ve dengesiz ailesiylede kavga etmekten asla çekinmeyen bi insan kayınvalidemde üzülüyor bulaştırmak istemiyorum kızlar ne desem bu adama biraz daha nazik davranır bana ilişki esnasında
Spiral taktır.merhaba kızlar bu konuyu eşimle dostumla konuşmaya çekiniyorum açıkçası ama artık dozunu aştı paylaşıp çare bulmam şart
Ne evlilikler var kavga gürültü oluyo sonra duzeliyo her evlilik baştan güzel gitmiye biliyo siz belki bilmezsinizYa siz gerçekten normal değilsiniz. Sizi görünce bile çıldırıyorum artık. Gerçekten umarım kadın değilsinizdir. Bir kadın nasıl böyle aptal saptal öneriler verir ya. Her yorumunuz ayrı saçmalık.kız ağlıyorum diyor siz çık yanmıyorsa sabredin diyorsunuz. Ne olacak her gün ağlatan adam bir anda sakinleşecek mi sizin kafanızdakine göre.
Bu kadar yorum yapan varken niye bana taktınızNe evlilikler var kavga gürültü oluyo sonra duzeliyo her evlilik baştan güzel gitmiye biliyo siz belki bilmezsiniz
yalniz bir insanin her yorumumu ofsayt olurNe evlilikler var kavga gürültü oluyo sonra duzeliyo her evlilik baştan güzel gitmiye biliyo siz belki bilmezsiniz
Gayet bilirim benim çevremde de sıkıntılı evlilikler var. Öyle tedavi olmadan destek almadan kimse kolay kolay düzelmiyor hanımefendi. Bu kadar hastalıklı bir cinselliği olan alkol bağımlısı birisine vahiy gelip sakinleşmez. Fikir veriyorsanız destek alın falan deyin.eşi kötü olana bekle düzelir, aldatılana ufaksa affet minvalinde şeyler deyip duruyorsunuz.Ne evlilikler var kavga gürültü oluyo sonra duzeliyo her evlilik baştan güzel gitmiye biliyo siz belki bilmezsiniz
Epilepsi ilacı kullanıyorum bazen beynim uyuşa biliyoyalniz bir insanin her yorumumu ofsayt olur
Gerci diger tecavuz konusunda, cocuklar icin insan sans vermek istiyo gibi bir sey zirvalamistin. Insan hayret ediyo
bence boşanmasin boyle mikemmel bir adam bir daha nerede bulacakYaşını yazmakla hata etmişsin şimdi asla soruna cevap vermeyecekler yaşını eleştirecekler.
cok yormayin ozaman.Epilepsi ilacı kullanıyorum bazen beynim uyuşa biliyo
Epilepsi ilacı kullanıyorum bazen beynim uyuşa biliyo ondan dirGayet bilirim benim çevremde de sıkıntılı evlilikler var. Öyle tedavi olmadan destek almadan kimse kolay kolay düzelmiyor hanımefendi. Bu kadar hastalıklı bir cinselliği olan alkol bağımlısı birisine vahiy gelip sakinleşmez. Fikir veriyorsanız destek alın falan deyin.eşi kötü olana bekle düzelir, aldatılana ufaksa affet minvalinde şeyler deyip duruyorsunuz.
Şaka mısınız siz?Ne alaka? Adam kötüyse kız mutlu değilse okey boşanır ama sırf yaşı küçük evlenmiş o zaman hadi boşansın diyemezsiniz
Hemde hemen boşansın. 19 yaşına bekar olarak devam etsin. Evlilik kutsaldır ama insan olana.Yaşını yazmakla hata etmişsin şimdi asla soruna cevap vermeyecekler yaşını eleştirecekler.
Yine sizden beklenen bir yorum yapmışsınız, ondandır. Değişik bir zihniyetiniz var. İyi ki kız evlat yetiştirmiyorsunuz.Bu kadar yorum yapan varken niye bana taktınız