Eşim ilişki esnasında aşırı sert davranıyor

Ne alaka? Adam kötüyse kız mutlu değilse okey boşanır ama sırf yaşı küçük evlenmiş o zaman hadi boşansın diyemezsiniz
Adamın terbiyesi yok. Ailesi laf arasında uyuyamıyoruz demişler , onlara bile küfretmiş. Sorun fantazi değil, adam terbiyesiz, kaba, hoyrat.

Bence çocuk yapma ayrıca kendini geliştir çalışmaya kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak gelecekte nolur nolmaz. Onun haricinde kocan hızlı bir hayat yaşadıysa ve senin ilk ilişkinse o yüzden ona normal gelen sana acı veriyordur. Ayık kafadayken güzellikle konuş ve alkolü azalttırman lazım onun da etkisi oluyodur
benim ilk ilişkim ama kocamın normal olmadığına eminim sorun tamamen onda daha anlatmaya açıkçası çekindiğim o kadar detay varki

hayır 3. kişi yada grup vb yok ama tokatları saçlarımı çekmesi , anal , boğazlar gibi yapması gibi
Bunlar sizin de isteğinizle olması gereken şeyler bunlardan zevk alan kadınlar da vardır ama karşılıklı olmalı.
Ve siz tahammül ettikçe fazlasını da isteyebilir işler çığrından çıkmadan ciddi şekilde konuşmalısınız.
Bu arada hafif tokatlar, sıkmadan boğazını tutması falan çok da sorun edilmemeli bence bilmiyorum siz ne düşünürsünüz

Bunlar sizin de isteğinizle olması gereken şeyler bunlardan zevk alan kadınlar da vardır ama karşılıklı olmalı.
Ve siz tahammül ettikçe fazlasını da isteyebilir işler çığrından çıkmadan ciddi şekilde konuşmalısınız.
Bu arada hafif tokatlar, sıkmadan boğazını tutması falan çok da sorun edilmemeli bence bilmiyorum siz ne düşünürsünüz
hafifleri edilmemeli evet ama hiç hafif değil

X