• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ilişkiye giremiyoruz

Merhaba öncelikle anlattığınız durum tam benim dururumum. Size yardımcı olmak isterim. Bende her gece ağlıyordum bir türlü olmuyordu. Gebzede burcu çetinkaya isimli cinsel terapiste gittim. Parmak egzersizi vs. Bana çok itici geliyodu uğrasmak istemedim. Dediginiz gibi eşim ustte ben altta olunca otomatikmen bacaklarımı kapatiyordum penis başı giriyordu ilerledikce ağrı hissediyordum hafif kanamalarım oluyodu ve cinsellik yasayamıyodum. Öncelikle asla kremsiz birliktelik yasamaya kalkmayın. Ben ilk 2 ay vajinusmusla uğrastım suan 5 aylık evliyim ve hala kasılmalarım oluyo ama cinsel birlikteliğimiz de oluyo. Öncelikle nasıl başardığımı anlatayım. Dr hanımın verdiği anestol uyuşturucu kremden parmak ucuyla alıp vajinamın içine koyuyodum icerde o eriyo ve vajinayı uyusturuyo hemde kayganlık sağlıyo. Daha sonra altta kasilmalarim olduğu icin ben üstte kontrol bende olarak eşim uzanarak penise oturmaya çalıştım yavas yavas eşim de ittirdi bende oturdum derken orası genişliyo ve açılıyo daha sonra ileri geri hareketler yaptıkca kaslar açılıyo içinize alıpda baskı hissedince kendinizi geri çekmeyin daha çok oturmaya çalısın git gel yaptıkca orası o hisse alışıyor. Aslinda baskı değil o zevk almamızı sağlayan his. Sanki çişin gelmiş gibi oluyor. Sadece eşine izin verin birlikte hareket edin ben bunu yapıcam başarıcam de kendine inan yapıcaksın ve kendini çok mutlu hissedeceksin bumuydu yani diyeceksin. Tek tavsiyem kremsiz aslaa deneme kayganlaştırıcı fln hikaye mutlaka anestol krem almanı tavsiye ederim. Eger istanbul yada gebzede oturuyorsan hiç bekleme burcu çetinkaya ya muayene ol derim. Seans ucreti 250 tl 300 tl de terapileriydi sanırım benim tek seansta bitti. 500 tl ye vaninusmustan kurtuldum. Değermiydi evet değdi. Dr. Un tavsiyesi de anestol ve benim üstte olmamdı.
Canım öncelikle çok ama çok teşekkür ederim bu tavsiyelerine mutluka uyucam. Bende sonunda artık bumuymus yani demek istiyorum. Umarim ki bu sekild olur hic ustte denemedim cunku kremide mutlaka alicam

Bende biraz girdiginde hafif git geller yaparak alıştır sonrasında haberim olmadan gir ki kendimi kasmayayayım dedim öyle de yaptık girdide yada kasılmalarsan biz girdiğini sandık tam bilemiyorum ama o zmaanda öyle bir acı hissediyorum ki bu gercekten anlatılmaz birsey. Doktor kastigindan dolayı aciyor dedi haklida nasıl bir cozum bualacsgimi inanın bilemiyorum. Hergün ağlamaktan gözlerim şis dolasiyorum tum gun. Eşim anlayisli bir insan beni hicbir konuda zorlamiyor ama kadin oldugumu evli oldugumu hissedemiyorum ve hic mutlu degilim
Merhaba. Sana çok geç olmadam gerçekten yardım etmek istiyorum. 15 ayın sonunda bugün oldu ilişkim ve ilk ilişkiye girdim çok şükür. Canım senin problemin benimkiyle aynı gibi gözüküyor. Benim eşimde anlayışlı ve 15 ay sesını cıkarmadı. 14 ay ilişkiye giremedik ve 15. Ayımızda ilişki sonunda gerçekleşti

Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir birlikteliğin sonunda evlendik. Bugün 40 gün oldu fakat hala cinsel birlikteliği yaşayamadık. Kadın doğum uzmanına gittim ilişkiye engel bir durum olmadığını tamamen piskolojik olduğunu söyledi. Kayganlaştırıcı ile çoklar kez denedik ama kendimi kastığım için canım haddinden fazla acıyor ve ilişkiyi ağlayarak sonlandırıyorum. Artık ağlamak istemiyorum evli olduğumu hissetmek eşimi öncdlikle kendimi mutlu etmek istiyorum. Vajinusmus olabilirim ama penisi alabiluyorum sadece kızlığın bozulmasına izin vermiyorum. Bu da canım çok acıdığı icin. Bu durumu kendi kendine yenebilen varmı nolur yardım edin :KK43:
Merhaba bence birde zeytinyagi surupte birlikte olmayi deneyin ayni sorunlari bende yasadim ve bu sekilde cozum buldumm inanin hicborsey hissetmeyeceksiniz

Bende biraz girdiginde hafif git geller yaparak alıştır sonrasında haberim olmadan gir ki kendimi kasmayayayım dedim öyle de yaptık girdide yada kasılmalarsan biz girdiğini sandık tam bilemiyorum ama o zmaanda öyle bir acı hissediyorum ki bu gercekten anlatılmaz birsey. Doktor kastigindan dolayı aciyor dedi haklida nasıl bir cozum bualacsgimi inanın bilemiyorum. Hergün ağlamaktan gözlerim şis dolasiyorum tum gun. Eşim anlayisli bir insan beni hicbir konuda zorlamiyor ama kadin oldugumu evli oldugumu hissedemiyorum ve hic mutlu degilim
Kesinlikle zeytinyagi birebir.

Yok hayır demem o ki penis tam giremiyor. Kan da gelmedi zaten ben kendimi kastığım için çok fazla acı hissediyorum. Internetten okuduğumda vajinusmus tanısı agır geliyor. Bu durumu yaşayan ve kendiliginden yenebilenlerden destek istiyorum sadece evliligimin bu nedenden bitmesini istemiyorum :KK43:
Zeytinyagi bitebir mutlaka deneyin

Merhaba. Sana çok geç olmadam gerçekten yardım etmek istiyorum. 15 ayın sonunda bugün oldu ilişkim ve ilk ilişkiye girdim çok şükür. Canım senin problemin benimkiyle aynı gibi gözüküyor. Benim eşimde anlayışlı ve 15 ay sesını cıkarmadı. 14 ay ilişkiye giremedik ve 15. Ayımızda ilişki sonunda gerçekleşti
Tavsiylerini merak ediyorum canim

Var mı bir gelişme merak ettim 🤭
O gün denedik ben yüzüstü yattım o şekilde giriş sağlandı arkadaşlar. Bence tamamen birliktelik grceklesti gibi cunku afedersiniz içimdeyken rahatladı. Ve ertesi gün oramda yanma vardı. Ama yine kan yoktu tabi. 2 gundur yapmadık yarın sırt üstü yatarken yani korktugum pozisyonda denemeyi dusunuyorum o sekilde giris saglanirsa tamamen iliskiye girdik diyebilirim suan tam olarak hala emin degilik olup olmadigindan :/

O gün denedik ben yüzüstü yattım o şekilde giriş sağlandı arkadaşlar. Bence tamamen birliktelik grceklesti gibi cunku afedersiniz içimdeyken rahatladı. Ve ertesi gün oramda yanma vardı. Ama yine kan yoktu tabi. 2 gundur yapmadık yarın sırt üstü yatarken yani korktugum pozisyonda denemeyi dusunuyorum o sekilde giris saglanirsa tamamen iliskiye girdik diyebilirim suan tam olarak hala emin degilik olup olmadigindan :/
Siz girdigini anlamadınız miii o şekilde?

Siz hissedersiniz olup olmadığını aslında

Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir birlikteliğin sonunda evlendik. Bugün 40 gün oldu fakat hala cinsel birlikteliği yaşayamadık. Kadın doğum uzmanına gittim ilişkiye engel bir durum olmadığını tamamen piskolojik olduğunu söyledi. Kayganlaştırıcı ile çoklar kez denedik ama kendimi kastığım için canım haddinden fazla acıyor ve ilişkiyi ağlayarak sonlandırıyorum. Artık ağlamak istemiyorum evli olduğumu hissetmek eşimi öncdlikle kendimi mutlu etmek istiyorum. Vajinusmus olabilirim ama penisi alabiluyorum sadece kızlığın bozulmasına izin vermiyorum. Bu da canım çok acıdığı icin. Bu durumu kendi kendine yenebilen varmı nolur yardım edin :KK43:
İlişki esnasında kendinizi daha rahat hissettiğiniz acı anlamında bi pozisyon yokmu o şekilde deneseniz birde zeytinyağı sürün bence çok kolaylaştırıyor bir deneyin derim ama o an canım acıyo kısmına odaklanmayın çok zevk alıyorum diyin kendi kendinize direk oraya odaklanırsanız oldumu olucakmı canım yanıcakmı diye düşünürseniz yanmıyosada çok yanıcaktır

Kan olması şart değil benim de ilk 3 ilişkide gelmedi.Ne güzel çok ilerlemeden yenmişsiniz çok şanslısınız ben de dahil pek çok kadın çok çektik o illetten

Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir birlikteliğin sonunda evlendik. Bugün 40 gün oldu fakat hala cinsel birlikteliği yaşayamadık. Kadın doğum uzmanına gittim ilişkiye engel bir durum olmadığını tamamen piskolojik olduğunu söyledi. Kayganlaştırıcı ile çoklar kez denedik ama kendimi kastığım için canım haddinden fazla acıyor ve ilişkiyi ağlayarak sonlandırıyorum. Artık ağlamak istemiyorum evli olduğumu hissetmek eşimi öncdlikle kendimi mutlu etmek istiyorum. Vajinusmus olabilirim ama penisi alabiluyorum sadece kızlığın bozulmasına izin vermiyorum. Bu da canım çok acıdığı icin. Bu durumu kendi kendine yenebilen varmı nolur yardım edin :(
Merhaba canim ayni sorun bendede vardi ve acikcasi cocuk dogurdum bu vajinismus yuzunden sezeryan oldum alttan muayene ypamadi doktorlar evlendigimde yaşimda kucuk oldugu icin korkularim vardi eşimi istiyodum ön sevişme oluyirdu ama durum o ana gelince bacaklarimi fazla acamiyodum cok bagirip agliyodum eşimde etkileniyodu sinir oluyodu evleneli 2hafta oldu yapamamistik artik beni bayilt oyle yap filan diodum kayfanlastirici kas gevsetici agri kedici cok sey denedim ama doktora gitmedim sonra eşim bni kandirdi bi anda girdi cok bagirdim ama zaten iş işten gecmisti kanim gelmisti agladim 2gun bekledik bi daha iliskiye gircektik yine korktum zar zor girdik kanamam fazlalasti bu defa ve artik tamamen kizligim bozuldu korktugum icin hep altta olmayi tercih ettim sonraki iliskilerimde de iliski baslangicinda hep altta oldum bacaklarim asagida sonrasinda kayganlasinca bacagimi kaldurabildim vs.. ama iliskinin hep basinda hala daha korkuyorum ilk hiristen hep yavas ol derim esime ve asagida olurum eşimle artik rahat cinsel yasamim var ama vajinusmusu yenemedim kendim dahi elleyemiorum hamileyken doktorum vajinal muayene ypamadi normal dogumu cok istememe ragmen normal dogumum olmadi o yuzden sezeryan olmak zorunda kaldim insallah atlatirsin altta ol ayaklarin asagida daha rahat olursun dişini sık cunku erkek nefsi farkli pes eder soğur ılık duş al oncesinde kaskarin gevsesin

Kızlar bugün bir arkadaşım benim onu jinekoloğa götürmemi istedi. (eşi y.dışında eğitimde)
Bana vajinusmus olduğunu söyledi. 15 yıllık evli ve 2 çocuğu var.
Bildiğim bir şey değil ama merak ettim nasıl yani 15 yıl evlilik, 2 çocuk ?????
Kafamda deli sorular :KK53:

Selamlar ben de aynı durumu yaşadım. İlk evlendiğim zaman ilişkiye giremedim vajinismusum diye düşünüp terapi aldım. Ancak 2 terapi den sonra devam etmedim. Kadın dogum uzmanına gittim cok kez. Benim kızlık zarım perdeli oldugu için acı cektiğimi zamanla bunu aşabileceğimi ya da cerrahi müdahale ile alabileceklerini söyledi. Ben de dogal olarak bozulmasını istedim. Sonrasında da bu durumu aştık. Zor oldu moralimiz de cok bozuldu zaman aldı ama oldu

Kızlar sanırım tam anlamıyla olmasada vajinusmusu yendim. Ilişkiye girebiliyoruz. Ama benim istedigim kendimi rahat hissettiğim pozisyonda sırt üstü yatarken bacaklarımı dümdüz tutup hafif aciyorum yavas gel gitten sonra ıslanıp kendimi rahat hissedince bir bacağımı acıp havaya kaldrıyorum rahat bir giriş sağlanıyor. Bu şekilde 4 kez ilişkiye girebildik. Üstte cesaret edip yapamadim ama bu anlattigim gibi yapunca kendimi guvende ve rahat hissediyorum. Hala biraz acı oluyor ama alışma süreci olarak yorumluyorum. Birazdaha alistiktan sonra rahatlarım diye dusunuyorum Allah herkesiin yardimcisi olsun ben sizden güç alarak yapabildim. Herkese çok teşekkür ederim 🤗

Back