Herkeste kan gelecek diye bir durum yok bende gelmedi mesela hiç de zorlamadım kasmamanız gerek öyle sandıgınız gibi bir acı hissi yok ufak ufak başlayın herkesin basına gelebilir aşılmayacak bir sorun değil inanınYok hayır demem o ki penis tam giremiyor. Kan da gelmedi zaten ben kendimi kastığım için çok fazla acı hissediyorum. Internetten okuduğumda vajinusmus tanısı agır geliyor. Bu durumu yaşayan ve kendiliginden yenebilenlerden destek istiyorum sadece evliligimin bu nedenden bitmesini istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim ile ilişkiye giremiyoruz
- Konu Sahibi Zehraeruc
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @cinsellik @ilkbirliktelik @vajinusmus
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cidden ne saçma iyi gün de kötü günde boşuna denmiyor hemen sevgi bitecekse o nedenle zaten sağlam evlilik değildir bu da bir hastalık hali ve tedavisi varproblemi olan birine yarasına tuz basar gibi "kocanı kaybedersin" denmesini tuhaf buldum açıkçası.
- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
aa aman mazallah, bu bakış açısına göre adam 1 gün boş kalsa hemen gider başkasına.Cidden ne saçma iyi gün de kötü günde boşuna denmiyor hemen sevgi bitecekse o nedenle zaten sağlam evlilik değildir bu da bir hastalık hali ve tedavisi var
Çok haklısınız boşuna insanları üzmeyelim Herseyin bir çaresi varaa aman mazallah, bu bakış açısına göre adam 1 gün boş kalsa hemen gider başkasına.
- 30 Ekim 2019
- 8
- 1
- 1
- 31
Benimde evlediğimde kasma gibi sıkıntım vardı benimde canım cok acıyodu asama asama yavas yavas deneyin canım ozman hem rahatlıyosun hemde oluyo sakin olmayı dene esinde olayın buyugu sabretmesı lazım ve senı sakın tutması lazım allah yardımcın olsunYok hayır demem o ki penis tam giremiyor. Kan da gelmedi zaten ben kendimi kastığım için çok fazla acı hissediyorum. Internetten okuduğumda vajinusmus tanısı agır geliyor. Bu durumu yaşayan ve kendiliginden yenebilenlerden destek istiyorum sadece evliligimin bu nedenden bitmesini istemiyorum
- 16 Kasım 2019
- 259
- 56
- 48
Mrb ilk kullananlar içinde faydalı mıdır anestol ,, bende 2 aydın evliyim ama ilişkiye giremedik yani eşim peenisinii vaaajinaya koyuyor sürtüyor sorun yok zevk alıyorum ama ittirmeye çalışınca olmuyor sanki bir duvara çarpıyor gibi , panikliyorum snra yapamadık diye ağlıyorum bir de migren var bende ağladığım zaman migren başlıyor iyice kitleniyorum tüm gece hareketsiz yatıyorum bu anestolü kullansam ilk ilişki için faydalı olur mu ? Kendimi kasmamakta faydası olur muAnestol krem alın ve eşiniz afedersiniz ama tam girecekken birazcık kendinize sürün,tam gireceği kısma yeterli.biraz yakıyor ama vajinismus olanlar genelde bu kremi kullanır,ben de dahil.biraz da dişinizi sıkarsanız,o duvara çarpma hissi gibi şeyi aşıp ilişkiye girebirsiniz bence,çünkü hiç yapamıyor değilsiniz.
Bence bunu psikolojik olarak atlatman lazim.Mesela büyuķ acılar düşun dogum bundan daha acılı.kendi kendini teselli et ve elinden geldiģince rshat birak kendini o sırada baska şeyler düşun.Buni yapmazsan ileriye gidemezsin bunun bir şekilde olması lazım.Bu acıyı birkere çek ve kurtul.O esnada eğzına bi bez al onu ısır kendini kasma bütün acını o bezden çıkar.Unutma bu acıyı bir kere çekecen ve kurtulcan böyle düsun ve bitir bu işi hadi sen coook güçlusün
- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
Bence önce pratik yapın 1 haftaya yakın.ben öyle yapmıştım.yani şöyle ki,aparatlar var.nette oluyor,sorun olmazsa onlardan alın.ben mesela havlu kağıtlar var ya rulo.onları rulo olarak sarıp belli bi kalınlıkta yapıp atreç sarmıştım.o şekilde önce parmak denemesi,ardından o streçli aparatla deneme yapıyordum eşim yokken.yani ayıp değil,size iyi gelecekse o malum şeylerden izleyip ıslanmayı sağlarsanız zaten ıslaklıkla aparat kolay olur.1 hafta sonunda mesela yine o şekilde ıslanıp,aparata anestol sürüp içinize alın.biraz yakıyor.sonra da orası açık olacağından,siz üstte iken eşinizle deneyin,kontrol sizde olur.ıkınarak oraya açtıra açtıra halledebilirsiniz.ıkına ıkına giril yapın kolay olur.Mrb ilk kullananlar içinde faydalı mıdır anestol ,, bende 2 aydın evliyim ama ilişkiye giremedik yani eşim peenisinii vaaajinaya koyuyor sürtüyor sorun yok zevk alıyorum ama ittirmeye çalışınca olmuyor sanki bir duvara çarpıyor gibi , panikliyorum snra yapamadık diye ağlıyorum bir de migren var bende ağladığım zaman migren başlıyor iyice kitleniyorum tüm gece hareketsiz yatıyorum bu anestolü kullansam ilk ilişki için faydalı olur mu ? Kendimi kasmamakta faydası olur mu
- 16 Kasım 2019
- 259
- 56
- 48
Bir kaç denemeden sonra başarısız olunca hiç bişey yapasım gelmiyor , aparatlarla yapamam diye düşünüyorum, penisle zorlanıyorsam aparatla da zorlanırım tek sıkıntım o baskı hissini azaltsam bitirsem başka hiç bişyde zorlanmıyorumBence önce pratik yapın 1 haftaya yakın.ben öyle yapmıştım.yani şöyle ki,aparatlar var.nette oluyor,sorun olmazsa onlardan alın.ben mesela havlu kağıtlar var ya rulo.onları rulo olarak sarıp belli bi kalınlıkta yapıp atreç sarmıştım.o şekilde önce parmak denemesi,ardından o streçli aparatla deneme yapıyordum eşim yokken.yani ayıp değil,size iyi gelecekse o malum şeylerden izleyip ıslanmayı sağlarsanız zaten ıslaklıkla aparat kolay olur.1 hafta sonunda mesela yine o şekilde ıslanıp,aparata anestol sürüp içinize alın.biraz yakıyor.sonra da orası açık olacağından,siz üstte iken eşinizle deneyin,kontrol sizde olur.ıkınarak oraya açtıra açtıra halledebilirsiniz.ıkına ıkına giril yapın kolay olur.