• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ilişkiye giremiyoruz

Merhaba
Bende yaşadım yaşadığınızı.
1,5 - 2 ay yapamadık.
Cok kasıyordum ağlıyordum.
Eşim hic baskı yapmadi, kötü bisey demedi.
Ama icten ice kendini sucluyordu, üzülüyordu.
Ben kendim aştım.
Nasıl anlatabilirim bilemiyorum.
Normalde hep o denerken bir gün de üste ben gecip denedim. Eşim hic karışmadı. Yavas yavas oldu.
Ilk gun yarısı ikinci gun de diger yarısı.
Tek fark, bizim ilk bozma islemi 5. Günlerde falan oldu.
Ben ittirirken esim zorladi. Iyiki de oyle yapmis ama.
Sonrasi bendeydi

İşte bunları görmek istiyoruz😁😉😊😚😚
Hadi yak mumları ateşli bi gece olsun😂
Ama aman içki falan içme bacım dua oku öyle başla Allah yardım edecektir ..unutma imtihanı veren ama dermanı verende o
Sevip te kavusamamak gibi maalesef ama yapicaksın hadi
Ne de güzel söyledin kuzum Allah senden de diger arkadsslarimizdan da razı olsun. Allahim kimseyi böyle hir durum ile de imtihan etmesin

Merhaba
Bende yaşadım yaşadığınızı.
1,5 - 2 ay yapamadık.
Cok kasıyordum ağlıyordum.
Eşim hic baskı yapmadi, kötü bisey demedi.
Ama icten ice kendini sucluyordu, üzülüyordu.
Ben kendim aştım.
Nasıl anlatabilirim bilemiyorum.
Normalde hep o denerken bir gün de üste ben gecip denedim. Eşim hic karışmadı. Yavas yavas oldu.
Ilk gun yarısı ikinci gun de diger yarısı.
Tek fark, bizim ilk bozma islemi 5. Günlerde falan oldu.
Ben ittirirken esim zorladi. Iyiki de oyle yapmis ama.
Sonrasi bendeydi
Az once bir arkadas daha yazmış. Hiç üste çıkmayı dneemedim daha çok acı diye dusunuyordum ama bu tavsiyrnizden sonra bende deneyecegim mutlaka tesekkurler 🙏

Az once bir arkadas daha yazmış. Hiç üste çıkmayı dneemedim daha çok acı diye dusunuyordum ama bu tavsiyrnizden sonra bende deneyecegim mutlaka tesekkurler 🙏
Tam tersi kuzum, ben daha da rahat ettim.
Korku yok, endişe yok.
Hersey senin elinde.
Ittiren zorlayan yok.
Emin ol daha rahat olur.
Allahım kolaylık versin.❤❤🙏

Ne de güzel söyledin kuzum Allah senden de diger arkadsslarimizdan da razı olsun. Allahim kimseyi böyle hir durum ile de imtihan etmesin
Sağol bacım 😙😙
Aynen kimisi dalga bile geciyor.hayvanlar bile giriyor insanlar nasil giremiyor die
Sorma ya nasıl patlayasim geliyo öyle insanlara.. Şimdi aynı şeyi çocuk konusunda yapıyor yapan yakınlarım hariç bunu ilk defa tanışabilir bide yapiyo .. patavatsız lar aman😆😅

Sağol bacım 😙😙

Sorma ya nasıl patlayasim geliyo öyle insanlara.. Şimdi aynı şeyi çocuk konusunda yapıyor yapan yakınlarım hariç bunu ilk defa tanışabilir bide yapiyo .. patavatsız lar aman😆😅
Yaaa bizde smdi bebek isdiyoruz siz ne zaman yendinz ne zaman hamile kaldinz

Merhaba öncelikle anlattığınız durum tam benim dururumum. Size yardımcı olmak isterim. Bende her gece ağlıyordum bir türlü olmuyordu. Gebzede burcu çetinkaya isimli cinsel terapiste gittim. Parmak egzersizi vs. Bana çok itici geliyodu uğrasmak istemedim. Dediginiz gibi eşim ustte ben altta olunca otomatikmen bacaklarımı kapatiyordum penis başı giriyordu ilerledikce ağrı hissediyordum hafif kanamalarım oluyodu ve cinsellik yasayamıyodum. Öncelikle asla kremsiz birliktelik yasamaya kalkmayın. Ben ilk 2 ay vajinusmusla uğrastım suan 5 aylık evliyim ve hala kasılmalarım oluyo ama cinsel birlikteliğimiz de oluyo. Öncelikle nasıl başardığımı anlatayım. Dr hanımın verdiği anestol uyuşturucu kremden parmak ucuyla alıp vajinamın içine koyuyodum icerde o eriyo ve vajinayı uyusturuyo hemde kayganlık sağlıyo. Daha sonra altta kasilmalarim olduğu icin ben üstte kontrol bende olarak eşim uzanarak penise oturmaya çalıştım yavas yavas eşim de ittirdi bende oturdum derken orası genişliyo ve açılıyo daha sonra ileri geri hareketler yaptıkca kaslar açılıyo içinize alıpda baskı hissedince kendinizi geri çekmeyin daha çok oturmaya çalısın git gel yaptıkca orası o hisse alışıyor. Aslinda baskı değil o zevk almamızı sağlayan his. Sanki çişin gelmiş gibi oluyor. Sadece eşine izin verin birlikte hareket edin ben bunu yapıcam başarıcam de kendine inan yapıcaksın ve kendini çok mutlu hissedeceksin bumuydu yani diyeceksin. Tek tavsiyem kremsiz aslaa deneme kayganlaştırıcı fln hikaye mutlaka anestol krem almanı tavsiye ederim. Eger istanbul yada gebzede oturuyorsan hiç bekleme burcu çetinkaya ya muayene ol derim. Seans ucreti 250 tl 300 tl de terapileriydi sanırım benim tek seansta bitti. 500 tl ye vaninusmustan kurtuldum. Değermiydi evet değdi. Dr. Un tavsiyesi de anestol ve benim üstte olmamdı.

Aslında arzulayıp yapamamak en kötüsü. Yorganı tepeme kadar cekip hickira hickira aglarken onun bana sarilması sevkat gostermesi daha da uzuyor beni. Hala nasil yapamam diyr dusunuyorum bunun icin gerekcem bile yok ayrica 25 yasindayim bilincli bir birey olarak tuhaf geliyor ssdece. Ama çok pis gaza geldim 😃 ben yarın ne kadsr acirsa acisin yapicam ve buraya hepinize güzel bir tesekkur yazisi yazicam buna eminimmm artik aglamak istemiyorum :)
Yarin yapmadan buraya gelme sakın :) o iş ya olucak ya olucak

Maalesef daha kalmadım hamile 😂
7 sene oluçak evliligmin
Pko sorunu çıktı bir kere asilama oldum o tutmadı şimdi bekliyoruz bakalım
Nasip olur ins😇😇
Rabbim hayirlisini hayirli zamanda versin mübarek gün dua edelim.kimsenin kucagini bos birakmasin mevlam.bizede nasip etsin insalllah 🤲

Yavaş yavaş zorlamasını isteyin. Korkunuzu yenmenizi sağlar. Eşiniz çok anlayışlı davranmış. Başka bir doktorada görünün. İlk seferde çok acı çekenler oluyor. Evliliğin yeni başlamış. Evlilik budur. Beraberce aşmaktır. Bitmez hemen.

Yavaş yavaş zorlamasını isteyin. Korkunuzu yenmenizi sağlar. Eşiniz çok anlayışlı davranmış. Başka bir doktorada görünün. İlk seferde çok acı çekenler oluyor. Evliliğin yeni başlamış. Evlilik budur. Beraberce aşmaktır. Bitmez hemen.
Acıyor demeseydin zaten korkuyor konu sahibi

Evet sitede okuduklarımdan anlıyorum ki tek yaşayan ben değilim.. ama inanın yasamayan anlayamaz cok korkunc bir durum bu.. Allaha sukurler olsun ki bir kez niye olmuyor demedi. Bıkkınlık göstermiyor sabrediyor hatta ben hadi deneyelim diyorum en son deneyimde olmayınca ayrılaalim istersen ben yapamiyorum dedigimde sacmalama olacak eninde sonunda ben senin yanindayim dedi. Sadece ben kendimi cok eksik hissediyorum o yuzden aglama krizlerim ve boyle kotu dusuncelerim oluyor. Ama sonucta oda bir erkek ve cocukta istiyoruz. Eninde sonunda asacagiz biliyorum ama surecin uzamamasını istiyorum uzayıp beni dsha cok psikolojik olarak çökertmesine izin vermek istemiyorum
Çok güzel böyle düşünmen bu bile başarmanın yarısı araştır büyük şehirlerde cinsel sağlık bölümleri var hastanelerde şu yeni açılan şehir hastanelerinde küçük yerlerde de bazı doktorlar var özel muameleyi oluyor ben iki yıl erteledim koca iki yıl ama sonra iki seans ya bitti hiç korkma araştır ve hemen tedavi ol🙏🌞

Herkesin yeniş pozisyonu farklı ben üste yapamadım günlük odada yere battaniye dürüp koydum po...altına..bir bacağımı kanepeye koydum diğerini yana açtım böyle giriş sağlandı inşallah herkes yener

Talimatlar verilmiş.😊
Umarım başarırsınız.Dilerim,bunu başardığınızda sizi hamilelik topiclerinde de görürüz. ☺️

Back